Nevládzem s dvojročným synom
Ach,neviem čo sa to deje s mojím synom má 2 roky dobre chápem že má teraz obdobie vzdoru,ale nikdy taký nebol a to zo vzdorom bojujeme rok. Čo chvíľa sa mu narodí súrodenec a ja fakt neviem ako si mám dať snim rady,ignorujem nepomáha,dám mu po zadku nepomáha, zatvorím ho do izby taktiež nepomáha. Ja som už zúfalá,mám pocit že sa nič neučí ani rozprávať poriadne nevie stále len kričí a reve,niekedy bez dôvodu sa hodí o zem a hotovo...čo mám už robiť ? Prejde to ? Bude to ešte horšie keď sa mu narodí sestra?
@richelina motoriku ma vynikajucu, hrubu aj jemnu, ze aj psychologicka bola prekvapena, ze na to, aky je zrucny, proste nerozprava... s preliezkami nema najmensi problem, vystvera sa kamkolvek, vysypat hrach som skusala, nezaujima ho to 😁 pisala som - jeho doma veci nebavi robit, len vonku byt... knizky ho “bavia” len ked si ich listuje sam, akonahle sa pridam a spolu - nie....
syn je uplne ok. pocuje, sikovny, rozumie, reaguje, a co mi kazda “zavidela” aky je samostatny a zahra sa sam a oni si ani nesadnu, lebo maju deti furt za chrbtom - no teraz mi to pravdupovediac nijak “vyhodne” nepride 😁🤷🏼♀️
... ale nie je tabulkovy 🤷🏼♀️ uz sa v nicom radsej nevrtam a nepatram, lebo na neho nic “zarucene” nesedi 🙂 skusame z tejto sprostej situacie (korona) vytazit maximum

@richelina krásne napísané.