Nočné budenie 2,5-ročného dieťaťa
Ahojte dievčatá. Mali ste niekto skúsenosť s dieťaťom 2,5 ročným, ktoré sa v noci budili s plačom, vreskotom ? Nepomáha fakt nič ani objímanie, prihovára nie, nosenie... Stále ma len odstrkuje a má zavreté oči. Niekedy sa aj prebudí a pýta mlieko tak mu dám ale mám pocit že si na toto začal zvykať a prestala s om s tým a teraz už nepomáha nič :D zarobí to asi 3x 2x za noc. Cez deň je všetko ok aj spánok jedenie pitie hranie. S dnom to určite nič nemá. Nestávalo sa to niekomu ? Dá sa tomu pomôcť alebo len čakať . Vďaka za pomoc. Prosím žiadne premudrele reči :D to fakt nepotrebujem
@elizabet173
Osobná skúsenosť, o to tu celé slo a ani jedna z vás ju nemajú . To je vážne toto ťažké pochopiť ? Nezažili ste nepochopite. Nikdy. Vy sa tu chytáte úplne veci čo ani nechápem naco vám to je??? Chápete moju otázku ? Chápete že k tomu nemáte absolútne nič čo povedať? Keďže ste z fachu ale osobnú skúsenosť nemáte ? :D chápeme sa už ci este nejake posmešne útoky ? Toto by som fakt od ženy k žene nečakala.
@lely1234 wau ...
Co robia lekári na onkológii keď nikdy neboli chori?
Absolútne ti tu nikto nič zlé nenapísal. Jediný kto tu útočí a dvíha si ego si ty. Pre mňa za mňa, môžeš mi byť ty aj celý tvoj problém ukradnutý. Napísali sme ti najčastejší problém nočných desov + jedna mamička ti napísala to iste, a mala aj osobnú skúsenosť
Nemá to zmysel. Strata času.
Skus si nastaviť aj zrkadlo, či svoju nervozitu a podráždenosť neprenasas aj vo výchove.
@simona20201309 nie nie ego si tu dvihas keď chodíš na príspevky len aby si niečo napísala asi sa nudis alebo nechápem :D a keď som ti tak ukradnutá ako môj problém načo mi to komentujes ? Treba sa niekedy zamyslieť a nepisat všade všetko. A už mi daj pokoj nepíš mi maj šťastný život. A choď komentovať iné príspevky lebo tiež toto nieje tvoj prvý na dvíhanie egá :D takže mňa tu neoklamete ani jedna
@lely1234 🤦♀️
@elizabet173 nekopem ničím toho sa báť nemusíte vôbec :D ale spýtam sa vás na vás dôvod chodiť na každý príspevok a komentovať všetko ? To sa tak nudíte ? :D s mobilom som tu jednu vetu písala ktorej ste sa chytili a útočili. 🙂 Spýtam sa vás koľko máte rokov ? Lebo viem si predstaviť staršiu ženu kt. ide zhadzovať mladé mamky kt. spomenú mobil nedajbože a začnete jak hluchá komentovať :D
@lely1234 maly to robil. Len sme to prečkali ale dlho ho to držalo. Obcas, velmi výnimočne, akoby sa dostal do bdeleho stavu a dal sa ukľudniť, inak len plakal a vrestal

@simona20201309 joj ty z fachu čítaj čo som písala vyššie lebo píšeš bludy. Už ego dvihnute môžeš na dnes fungovať ? :D