Nočné budenie polročného dieťaťa

andulka451
28. dec 2014

Ahojte mamicky,ako často sa v noci budia vaše polročné deticky?moja dcera sa od mala nebudila v noci skoro vobec.sme na UM HA 1,pretoze pol roka bude mat az po novom roku.uz papame aj príkrmy na obed,vecer pred spanim jej davam mliecko,lebo krupicku nechce.asi uz druhy mesiac sa budi v noci styri a viackrát.a to bud len na vodu,alebo dvakrat na papanie.cez den jej davam 4x mlieko,vypije po 150ml a potom este v noci 2x.nie je to vela?ked aj zeleninky na obed zje dost.ma 70cm a 7400g.netreba jej davat silnejsie mlieko ked sa tolko budi,lebo uz fakt neviem...

evka_evka
28. dec 2014

Ake presne mliecko to je?? Ak by bola hladna tak place..moja mala bola hore od narodenia do pol roka kazde tri hldiny na minutu presne...potom prespala takmer celu noc..

andulka451
autor
28. dec 2014

Je to hipp bio combiotik 1 ha,toto ze ked bola mensia spala celu noc,a teraz sa zobudi a je bud hladna alebo smadna...

siska53
28. dec 2014

@andulka451 su deti co sa casto budia aj ked su na UM. Nechce len kontakt s tebou,citit ta? Moj dojceny sa v polroku nebudil,dojcena dcerka len raz,aj to nie vzdy. Maly sa zacal budievat okolo 8.m.obcas,lebo chcel ist ku mne,hned zaspinkal. Aj dcerka po roku sa prestala budit a teraz sa zvykne budit a chxe ist ku mne,pokial spi v postielke. Ak spi pri mne,nebudi sa vobec. Preto sa pytam ze ci nie je to dovodom castejsieho budenia.

zabina27
28. dec 2014

a nemoze jej byt malo tych 150 ml na jednu davku? ci viac nechce? mozno keby viac vypila cez den, v noci by uz nepotrebovala. keby si skusila napriklad najskor na noc dat o odmerku viac, pripadne aj cez den. nas maly spinka uz dlho pekne v noci, ked mal ako tvoja, davala som mu 180 ml, nedavno sme presli na 210, 3x za den, inak desiatu aj obed uz prikrmy. ale doktorka hovorila, ze ak by sa v noci budil hladny, mam mu davat na veceru kasu, ak tvojej nechuti krupica, skus inu, ryzovu, ovsenu... len riedku do flasky - my zatial davame tak za lyzicu ryzovej do vecerneho mlieka, niekedy sa este pachti po dupli a niekedy by radsej ciste mlieko. a dr co hovori na to, ze papa v noci?

kofoluska
29. dec 2014

Problem moze byt aj v tom, ze coraz viac vnima svet, je coraz aktivnejsia. V noci spracovava zazitky z celeho dna. Niektore deti sa v noci snazia "trenovat" novonadobudnute zrucnosti (pretacanie, lozenie, stavanie sa popri nabytku, sedenie.....).

andulka451
autor
29. dec 2014

@zabina27 viac ako 150 mi cez den nezje,niekedy aj menej,aj ked na 150 sme uz asi druhy mesiac.ona popri tom vypije veľa vody,za 24h.aj pol litra,čo ale dr povedala ze je normalne.dnes som jej do mliecka dala jednu lyžicu ryzovej kase,tak uvidím co to da.vecer jej vacsinou davam 180ml,ale zjavne jej to nestaci😲