Nočné mrnkanie

13091991
19. feb 2015

Ahojte mamicky 🙂....mam 8 mesacnu dcerku a posledne asi tri tyzdne mavame naozaj na nic noci...stale v noci mrnci ale ma zatvorene oci..bud prestane ked jej dam dudlik aleb ked ju prikryjem alebo otocim..niekedy vsak je aj prikryta aj otocena ma aj dudlik aj caj jej dam a mrnka stale....chodim k nej asi 10 krat za noc a neviem co jej moze byt...je dost leniva a nechce sa mi este pretacat z boka na bok moze to byt tym ze ju boli chrbat ked je stale na chrbte?...alebo jej je zima ked sa odkope?...je tiez pravda ze jej idu zubky a momentalne tri naraz moze byt aj to ten problem?...som strasne vycerpana a nevyspata mate niekto podobne skusenosti???kazda rekcia mi je draha...

tichanska1
19. feb 2015

Myslím si, že to je kombinácia všetkého, zubov, neotáčania a celkovej nepohody... Na odokrývanie skús spací vak a na ostatné len pevné nervy. Asi každý z nás si tým prešiel.

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tichanska1
19. feb 2015

@mirka_st súhlasím s tebou, aj náš odkedy spí sám v izbe prespí celú noc, možno je aj tam pes zakopaný...

siska53
19. feb 2015

@13091991 moja tiez mrnka,ked jej idu zuby a to jej prvy vysiel v roku. A mrnkala i naposledy,lebo ju to boli a vacsinou mava vtedy aj sopel ci teplotu. Vtedy si ju nechavam pri sebe,len ju pohladkam.
Inokedy mrnkanie neriesim a teda sa necitim nevyspato. Mrnkanie som nikdy neriesila.
Obe deti pritom spali pri nas a dojcili sa na poziadanie. V noci sa takmer nebudili.
Vzdy som riesila az plac.