Ahojte. Začínam zahusťovať mlieko Nutritonom, akú veľkosť cumla mám objednať? Používam fľaše Tommee Tippee. Bude stačiť č.3 - rýchly prietok alebo zobrať č.4 - hustá strava?
Baby ake je vhodné UM ?od narodenia máme nutrilon 1 , potom sme dávali aj Nutrilon comfort, po trapeniach to skončilo tak,že malý bol v nemocnici, koly krvicke a hlienom v stolici
Robili mu všetky možné vyšetrenia. Nemá vyrozy, ani infekcie ani nič...nezistila sa ani intolerancia na laktozu a ani alergia na kravske mlieko.
Jedna lekárka nám povedala, že deti z nutrilonu mávajú krv v stolici, že to nieje dobre mliečko
Tak ake mám kúpiť?pediatricka tvrdí zase opak
Ďakujem
@marcela862019 ja som mala Bebu a časom prestala sedieť tak som prešla na Nutrilon a super 👌🏻 Niektorému dieťaťu sadne Beba, inému Sunar alebo Nutrilon alebo iné UM... nedá sa povedať ktoré je naj. Ak má takéto problémy vymenila by som za iné...
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
@nikiki29 Záleží od toho ako planujes mlieko zahustiť, ja som nikdy nedávala presne podľa návodu, tuším 1 odmerka na 100ml, mne sa to zdalo dosť husté. Nasypala som do 210ml mlieka (vtedy sme začínali) ani nie jednu odmerku. Na takúto hustotu mi stacila o kustik väčšia dierka s akou sme začínali z pôrodnice. Neskôr keď pil kaše tak som kúpila originál na hustú stravu. A aj bábo je každé iné, jedno vie piť pekne, iné sa drhne. Musíš vyskúšať aká hustota vám sadne a potom prispôsobiť cumel.