icon

Od ktorého mesiaca môžem dávať bábo do športového kočíka?

jadinka
12. júl 2013

Chcela by som poprosiť mamičky o skúsenosti, odkedy začali dávať detičky do športového kočíka.., až keď sami sedkali? Náš malý vo vaničke chce byť iba vtedy ak je unavený a chce sa mu spinkať..akonáhle chceme ísť von a je vyspinkaný, absolútne vo vaničke nechce byť..sedí zatiaľ iba ak ho držíme...ďakujem 🙂

liz_lemon
12. júl 2013

@jadinka ak mas sportovy, co sa da dat do uplneho lahu, tak ho tam mozes dat

zsuzsuka
12. júl 2013

@jadinka...od kedy sa nezmesti do hlbokeho 😉 nasa malicka bola v sportovom od 4 mesiacov, lebo sa nezmestila...sli sme do zimy a vo fusaku uz bolo nepohodlne vo vanicke...

jadinka
autor
12. júl 2013

@liz_lemon a ked ho tam dám do polohy nie úplne vodorovnej a zase ani nie úplne "posediačky" neuškodí to chrbtici, ak ešte sám bez opory nesedí?

zsuzsuka
12. júl 2013

@jadinka..kolko ma mesiacikov?

liz_lemon
12. júl 2013

@jadinka tak ho nedavaj, ak sa ti neda uplne sklopit

jadinka
autor
12. júl 2013
fafa
12. júl 2013

@jadinka my sme davali obe deti od 5 mesiacov do sportaka, aj ked to bolo v lete....lepsie sa vetral...a s tym sedenim, moje deti mali vsetky reflux, takze spavali aj leziavali na vyvysenom od narodenia...urcite by som ho nedavala do sedu, ale vyssie lezanie mu neuskodi....

zsuzsuka
12. júl 2013

@jadinka no nedavaj ho do sedu..radsej ked uz dlho protestuje ho na chvilku vyber na rukya poukazuj mu svet 😉 ale zas aby si ato nezvykol...no niekedy ani ani.. 🙂 ale nedavaj ho do sedu...nam rehabka na kontrole vravela stale..dieta nesmie sediet pokial uz nevie samo...

petula8
13. júl 2013

@jadinka ja som malú dávala do golfáča od 6 mesiaca 😉