Plač 19-mesačného syna

mimi242
4. feb 2021

Ahojte chcela by som vediet ci mate niekto s tymto skusenosti. Ide o to ze syn bol od malicka nauceny zaspavat tak, ze sme ho vecer polozili dopostielky, vypli svetlo a privreli dvere a zaspal sam. Potom sme tak s nim v jednej izbe ukladali aj mladsiu dceru. A bolo dobre. Lenze zodna na den zacal syn vecer robit krik, reval a reval,, potom sme prisli nato, ze ked manzel s nim zostane v izbe pokym nezaspi tak je to uz v pohode. Lenze asi po troch tyzdnoch syn zacal robit to, ze ked sa v noci zobudi na mlieko, a manzel ho chce ist ohriat, musi syna zobrat so sebou, inac syn v spalni zacne revat. Tskisto aj ked mu da manzel v noci pit mlieko a chce ist na wcko (ja mam to iste cez obed) syn treskne flasu na zem a reve dceru sme s postielkou presunuli do obyvacky, kde s nou teraz spavam ja a manzel so synom su v spalni, aby syn dceru nebudil. Takisto rano ked mu dam pit mlieko, nesmiem zo spalne odist ani vyvetrat, musim byt proste pri nom. A takisto ako vecer musi byt pri nom manzel, tsk ja zrazu musim byt pri nom ked zaspava cez oved, ako nahle sa pohnem ze idem skontrolovat mladsiu dceru do obyvacky, zacne nepricetne revat az ho napina. Mate s tym skusenosti prosim? synom su v spalni.

bubuzu
4. feb 2021

@mimi242 Dozrieva,uvedomuje si nove veci,samotu...

hruska91
4. feb 2021

Zacina spracovavat emócie...nepomohol by nejaky plysacik na spinkankie? Na ktoreho by presmeroval svoje pocity? A v noci by spal s nim a "strazil" by ho?

simona92101
4. feb 2021

@mimi242 ako stary je syncek?nepomohlo by,ze pokym to mlieko nevypije,tak bude muz alebo ty pri nom aby sa ukludnil a spokojne zaspal?popripade mu dat aj toho mojkacika aby sa k nemu primojkal?a neodchadzat dokym nezaspi?

mimi242
autor
4. feb 2021

@simona92101 19 mes ma a ma svojho plysaka a s nim aj spinka

andreatytler
5. feb 2021

@mimi242 Je mozne ze ziarli na novu sestricku? Zufalo vyzaduje vasu pritomnost lebo sa musi zrazu o vas delit so sestrou.