icon

Plienky do vody alebo plienkové plavky pre ročné dieťa?

30. júl 2025

Prosím, na dovolenku pre ročnú sú lepšie plienky do vody Pampers alebo plienkové plavky? A na to ešte plavkový overal s UV ochranou že?
Ďakujem pekne

Plienky do vody alebo plienkové plavky pre ročné dieťa?
mimir22
30. júl 2025

@anonym_autor za mňa tie jednorazove plienky pampers +overal.
Tie viacrazove plienkove plavky nám pretiekli🫣

gejb
30. júl 2025

@anonym_autor do mora sme davali neoprenove plavky - tie ti udrzia len 💩, do bazéna plienky

anonym_1f0be0
30. júl 2025

Do mora len plavky, a do bazéna jednorazové

wiwi28
30. júl 2025

My sme vždy používali pampers plienku + plavky (dobré sú aj tie plienky do vody z DM). Nikdy nám nič nepretieklo a to sme vodná rodina.

anonym_cb2953
31. júl 2025

@anonym_autor my sme nedávali tieto jednorazové. Lebo je to pre deti veľmi nepohodlné. Ono sa to napije vodou. A s tym vodnym balvanom medzi nohami to asi nieje úplne komfortné. Pouzivali sme neoprenove plavky z Rybičky.

luliu
31. júl 2025
@wiwi28

My sme vždy používali pampers plienku + plavky (dobré sú aj tie plienky do vody z DM). Nikdy nám nič nepretieklo a to sme vodná rodina.

@wiwi28 akože klasickú plienku do vody? To nemyslíš vážne....

anonym_3e07ca
31. júl 2025

Ja som dala plienky do vody a na to klasiky plavky,ale ked mal pol rocka tak mal samizda taketo do vody.A neskor mal cisto len plienky,kedze mu plavky odleteli,moc fukalo.Aj synovi ale tomu sme tam kupili nove ako aj muzovi.No fukalo tam riadne,nabuduce uz do tej oblasti veru nepojdeme.Boli sme v Tunisku.

wiwi28
31. júl 2025
@luliu

@wiwi28 akože klasickú plienku do vody? To nemyslíš vážne....

@luliu nie klasickú plienku, ale špeciálne do vody. Mám odskúšané Pampers do vody a DM značku do vody.

autor
31. júl 2025

Ďakujem za rady, ste milé 😊