Prebalovanie a prezliekanie 14 mesačného syna

petrowna
21. okt 2015

Ahojte,potrebovala by som sa poradit ako na syna,ma 14 mesiacov.CCa posledne 2 mesiace ho je takmer nemozne prebalit./prezliectLahnut si vobec nechce,hned sa posadi,postavi alebo utecie.Najskor sme mu dali nieco do ruky ked lezal pri prebalovani,,zabralo to tak na tyzden...Potom sme presli na prebalovanie v stoji,syn v stoji spolupracoval tiez tak tyzden.Poradte mi ako mam toho mojho lapaja jednoduhsie prebalit/prezliect.
dakujem za kazdu radu

cinkatko
21. okt 2015

Mam doma to stejne 😀 Dite z toho vyroste. Vzdy se maleho snazim prebalit co nejrychleji, vetsinou zaberou pohadky na mobilu nebo zakazany ovladac 😀 To se na chvilku zastavi neposeda jeden. Obcas nechapu, kde ty deti berou tolik energie. Neposedi na jednom miste vice nez minutu... Ale zase vecer zaspi do 10 min 😀

tjaden
22. okt 2015

ahoj aj moja ma 14mes, ale toto mi robí už mesiace, musím ju stále nejako zabaviť, hračkami, cumlíkom, jedlom...ja dám plieku pod ňu ona sa posunie, zase dám plienku pod ňu ona sa posunie..a tak aj 10x dokola a ja už nervyyyyyyy 😠 pri obliekaní mám lepšiu techniku už sa toľko nebráni, najprv sa prezlečiem ja aby videla, že aj ja to musim robiť a potom jej ukazujem aha! aj mamina ma pyžamu! a rozprávam jej kto z rodiny čo si oblieka

dellfi
23. okt 2015

Moja 15 mesacna je ako cert v tedy. Som s toho uplne hotova. Naprosto ta chapem, als asi to bude normalne. Ked ju prezliekamw dvaja js to lepsie!

cimage
23. okt 2015

u nas sa osvedcilo prezliekanie v aute, ak sme isli autom. Aj teraz vela krat beriem veci do auta a kym niekam dojdeme, tak maleho prezleciem. Nema kam utiect. Ked soferujem ja, tak ho prezleciem ked niekam dorazime. Uz sa tesi von z auta, tak sa necha rychlo prezliect.

veriiii
23. okt 2015

@petrowna no, snad vsetky deti maju tuto fazu...tiez som ju spociatku zabavala s niecim,najradsej mala kremik do ruky,spociatku si len obzerala atd len ked si ho uz vedela otvorit sme museli prestat..inac ju to dost bavilo😀 a potom postojacky -pozerala si knizky a ja som prebalovala.