icon

Prebaľovanie na práčke

eva64
21. apr 2022

Ahojte. Prosim o radu. Potrebujem vyriesit prabalovanie na podlozke na pracke. Ako ste to vyriesili? Viem, da sa tam polozit ta vystuzena prebalovacia podlozka, co sa da polozit aj na postielky, ale zaujali ma podlozky Leander z Vanda store a potom Snuggy, su to take polyuretanove, len ta cena🤦 Ci stoja za tie peniaze?🤷 Co by ste mi odporucili? Dakujem pekne

Strana
z2
eva64
autor
21. apr 2022

@eva64 dakujem vsetkym za radu

zorkahorka
21. apr 2022

A preco chces silou mocou prebalovat v kupelni?prebal na posteli,gauci... pri prvom som prebalovak vyuzila par mesuacov,dokym sa nezacal pretacat,pri druhom ani nie mesiac.taka zbytocnost...

raja95
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
21. apr 2022

@zorkahorka a prečo nie? Je to oveľa praktickejšie ako si ničiť chrbát pri gauči alebo na posteli. Okrem toho asi ma v pláne využívať umývadlo ak bude dieťa pokakané, rovno ho umyje a prezlečie na prebaľováku. My sme napríklad celý čas utierali s tampónmi, ktoré sme navlhčili pod tečúcou vodou a po kakaní rovno riťka pod vodu. Je to určite lepšie pre pokožku ako dookola utierať vlhčenými utierkami a tiež lacnejšie a ekologickejšie 🙂

simca06022011
21. apr 2022

ja som na pracke riesila dceru ked sa dokupala, podlozku som tam ani nemala, deku a na tom plienku/osusku. Ak by som to chcela miesto prebalovacieho aj cez den, tak normalne take penove podlozky par eurove dostat, pochybujem o bezpecnosti ked bude dieta vacsie, skor potom prebalovat na posteli/komode - inde, ale pre babo male v pohode.
A... rozmyslam, ze prebalovaci pult mal tu podlozku vyberaciu a prehadzovala som si ju nejaku dobu na pracku :D cize v pohode hocijaku :D

simca06022011
21. apr 2022

taketo nieco to bolo/samozrejme je to uz 11r takze toto konkretne nie/ https://www.aladdin.sk/prebalovacie-podlozky-tv...
:D

eva64
autor
21. apr 2022

@simca06022011 dakujem vsetkym

jazula
21. apr 2022

@evaachesa Presne, my tak tiež fungujeme doteraz a to má malá 11 mesiacov… Na práčke prebalím, v prípade potreby rovno umyjem v umývadle. Takisto po kúpaní večer na práčke poutierame, poobliekame… Ráno po zobudení a pred vstávaním prebaľujem na posteli (nech sa nepreciká, kým sa ešte hráme a kojím v posteli), ale robiť to stále, tak asi prídem o kríže 🤷🏼‍♀️

zorkahorka
21. apr 2022

@evaachesa
@raja95 tiez nepouzivam vlhcene. Kym bol syn malicky, sadla som si k nemu na postel, takze ziadne bolave krize. Dala dolu plienku, chytila ho jednou rukou cez hrudnik a sup do kupelne.teraz je vacsi, postavim ho do vane, dam dolu plienku, umyjem, zabalim do uteraka a sup na gauc.mam na nom celoročne deku,takze ziadna podlozka...

mpdvojka
21. apr 2022

Inak super je mať takú tu klasickú pevnú podložku so zvýšenými okrajmi aj na vani. Mne sa to veľmi osvedčilo.

nelinka888
22. apr 2022

Spomínam si, že keď som mala bráška malého mamine ocino spravil sám prebaľovali pult. normálne dosky do steny, dal sa aj zložiť a bola na ňom samozrejme položená mäkkí podložka 🙂 šikovná vecička 🙂

Strana
z2