icon

Prebaľujete v noci?

kikaski
18. mar 2014

Ahojte,chcem sa spýtať,či vždy v noci svohe deťúrence prebaľujete.Malá mi niekedy prespí 11 hodín vkuse a nechcem ju budiť kvôli plienke,ale ráno ju už má dosť mokrú.Plienky používame kvalitné,vraj zvládnu aj 12 hodín,ale bojím sa,či neochorie,keď sa celú noc neprebalí.Máte nejaké skúsenosti s tým?

Strana
z2
prstek
18. mar 2014

ani ja neprebaľujem a máme 6,5 mesiaca, dám suchú, predtým, než ide do postieľky a do rána krásne vydrží 🙂 používame Babylove aktiv+

mamulienka000
18. mar 2014

neprebaľujeme asi od 6m. , máme rok

usiko
18. mar 2014

ta cosi!!!! treba byt stastni zespia, nie ze ich este budit! ani syna ani dceru nerebalujem zhruba od 2 a pol mes. teda odkedy zacali prespavat 11=12 hodin v noci.....nic sa jej nestane.....

lila77
18. mar 2014

ja davam normalne plienky latkove odkukala som od kamosky vela tak usetri ked citim ze je mokry prebalim ked nie neprebalim sorry to ako kd zena ma mokru vlozku sa neciti dobre

luckadominika
18. mar 2014

ja som dcérku nikdy neprebalovala v noci.. aj ked ma odsúdia ale ja som matka.........ale teraz ked má skoro dva roky.. v noci vypije aj dve-tri flasky čaju a rano je precikaná tak asi s tým začnem.......ale nie nadlho ide leto a my ideme odplienkovávať 🙂 konečne 🙂

janinah
18. mar 2014

prebaľovala som,nikdy som nenechala jednu plienku celú noc,plienka by to síce zvládla,ale nezdalo sa mi to dobré pre kožičku tak sa pariť vo vlhku..a deťom to nevadilo,neprebudili sa celkom

milota164
19. mar 2014

ja so v noci prebalovala len ked sa zobudila, ked spala a nebola precikana tak som ju neprebalovala.

olusam
20. mar 2014

My sa v noci este budime na krmenie,prebalim,kebyze mi prespi celu noc,necham ju tak.

Strana
z2