icon

Prechádzka v hmlistom počasí

transparentne
15. nov 2016

Zdravim, maminky. Patram uz dlho po google,no nenachadzam odpoved na moju otazku - mozem ist na prechadzku kocikom s 3-mesacnym babatkom, pokial je vonku hmla a chladno, bez vetra? Vraj v hmle sa siria choroby rychlejsie, tak mam z toho trosku obavy. Naozaj nikde som nenasla odpoved a verim, ze mi poradite svojimi skusenostami...

Strana
z2
evittam
15. nov 2016

@stastna17 Prečo? Prečítaj si po sebe príspevok a potom sa pýtaj - tvrdíš, že "aj v správach hovorili"..... 😀 😀 😀 😀 😀
Ja našťastie tieto bludy nepozerám už veľmi dávno....lebo nemám čo na tom pozerať...

stastna17
15. nov 2016

@evittam ty si precitaj moju prvu...nevytahuj z kontextu.pisala som ze chodili sme stale .a v -15 sme nesli co bolo 2 dni a mali 2 tyzdne.inak sme chodili stale .

evittam
15. nov 2016

@stastna17 Ja som citala len tuto jednu a na to som reagovala. To je vsetko. Nic nevytahujem z kontextu...

leily1
Autor odpoveď zmazal
tinkamt
15. nov 2016

Boze vy ste uz ako take osi!!!100 ludi,100 chuti,pyta sa na nazor...1,2,3 zhlboka dychat a nerypat ,ak sa nestotoznujem s nazorom je prejav vyspelosti.Papa

miriam11
15. nov 2016

@transparentne s dietatom mozes do každého pocasia, vhodne obliecť a bludy necitaj.

momoqui
15. nov 2016

@transparentne chcela by som vediet odkial mas tuto informaciu. Pisala si "vraj" takze mi vychadza ze ti to niekto povedal 😀 Prosim ta never vsetkemu co pocujes 😀 Ano siria sa choroby ked je hmlisto ale siria sa ajked je nad nulou a dokonca niektore sa siria aj ked je horuco ... v XY krajinach je takmer cely rok hmlisto zamracene a chladno a mas pocit ze ludia su iba doma aby sa niecim nenakazili? 🤔🤔🤔

ewelyn3
15. nov 2016

Ja si myslim ze pokial sa s nou nepojdes prechadzat do nakupneho centra..ale len vonku po cerstvom vzduchu, tak je to v pohode. Nakupne centra a hypermarkety su vykurovane klimatizovanym sposobom..co v podstae znamena ze sa tocia bacily stale dokola.
Vonku sa vzduch prirodzene hybe. Pokial jej nimto nebude priamo chrchlat do kocika, nemusis mat obavy. Ono ked ma byt chora, bude chora bez ohladu na to ako velmi sa ju predtym budes snazit ochranit. Nemozete stale sedet len doma 😉.

mirka0703
15. nov 2016

presne ako vacsina pise..kludne chod....ja som chodila von za akzdeho pocasia ked som musela....teraz po narodeni druheho sme prisli na treti den z porodnice a ked mala tyzden uz sme frcali do skolky so starsim...a tiez som pocuvala ze tak male by malo byt doma....no tu sme...takze pokial oblecies adekvatne k pocasiu hura na prechadzky... 😀

Strana
z2