Prechod na letný čas

jamabe
3. apr 2013

Ahojte! Chcem sa spýtať mamičiek, ktoré majú maličké deti (ešte nechodia do škôlky a nemusia ich teda budiť), menili ste deťom denný režim podľa letného času? Malá má rok, aj sme si vraveli, že ju postupne presunieme po nejakých 10-12 minútach, ale veľmi sa to nedarí. Tak sme to zatiaľ nechali tak. Síce sme prišli s manželom o 1 hodinu voľna večer, keďže malú uspávam teraz medzi 20,30 - 21,00, ale čo už. Zase ráno si s ňou pospím dlhšie 🙂 .

ivaka333
3. apr 2013

Ahoj, moj Tomi ma 4 mesiace, nic sme nemenili, akurat to prve rano spal akoby o hodinu dlhsie, ale inak vsetko po starom a vobec mu to neurobilo problem, rychlo si zvykol.

michaela.g
3. apr 2013

@jamabe nasa ma 2 roky a proste sme zacali ist podla noveho casu, par dni to bude trvat ale postupne sa prisposobuje.. Vecer ukladame o 20:00 to zostalo, akurat ze zaspi trosku neskor... ale to sa podda 😀. Tiez chcem mat svoj vecerny klud 😉

diana_81
3. apr 2013

U nas snaha bola ale skutek utek. Najma po obede som mala ako vcera tak i dnes problem ju ulozit podla noveho casu. Proste neni este unavena lenze ked zacne byt ja uz musim nejake veci vybavovat, tak si pospi holt v kociku a podstatne kratsie, neda sa nic robit... pokusim sa to casom opat nastavit na stare casy, ale potrva to chvilku.