Prečo ma synček ignoruje, keď sme vonku?
8. jún 2023
Caute, musim sa opytat od vas, ako treba reagovat alebo co mam robit, ked sme vonku. Hlavne, ked sme kamoskou a jeho synom. Proste vobec ma nepocuva, navzajom sa hecuju, utekaju, napodobnuje sa. Aj dnes sme museli za nimi utekat na ceste, lebo oni sa nahanali, a kricali sme na obidvoch a nic, este sa nam aj smiali do tvare. 😑
Doma je zlaty, pocuva, nema hysaky, proste nornapny, kludny chlapcek, ale vonku.............
Ma 2 roky a 2 mesiace.
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Maminko, dávnejšie som počúvala o deťoch nejaké video. Pri každom človeku má dieťa filter. U babičky sa inak chová, v škôlke inak, pri otcovi inak, ale pri mame je niekedy ako cukor a niekedy ako čert, proste pri vás filter nemá, všetko vypustí. Je to normálne.
Vo vašom prípade sa deti naháňajú a tým, že zvyšujete hlas a začnete utekať za nimi, berú to ako hru - naháňačku. Neblbnete tak doma? Proste aj pri kamarátovi má svoj filter a venuje sa len jemu. Je to ťažké, ja s tým tiež bojujem, ale vytvára si svoj vlastný charakter. On začne poslúchať, treba sa s ním len porozprávať, že keď ste vonku, nemôže behať pri ceste, treba si dávať pozor. Môže behať len po tráve, kde autá nie sú a tak... Je ešte drobča, čo hltá každú jednu informáciu. Dajte mu čas. Moje si vytrpeli cápance po zadku, kým som pochopila niektoré veci. Teraz už len zvyšujem hlas 😂 A stále sa učím 😉 Ale vysvetľujem im, prečo som taká, aká som a chápu ma po tých rokoch. Majú 6 a 3roky... A po mnohých rozhovoroch aj na ulici pochopili, že im chcem dobre a nechcem, aby sa im niečo stalo. Dávajú si pozor...