Problémy so spánkom 2,5 ročnej dcérky

gabulienka623
14. mar 2017

Mamičky, mám problém so spánkom mojej dcérky ktorá má 2 roky a 8 mesiacov. Pred 4 mesiacmi prestala spávať na obed. Najskôr to bolo v poriadku, pretože vstávala ráno o 9.00 a večer išla spať o 20,30. Spala vyše 12 hod a cez deň fungovala bez problémov. Občas sa stalo že si niekedy ešte na obed zdriemla. Ale asi pred mesiacom z ničoho nič začala vstávať asi okolo 6.30 - 7.00 hod. Ale na obed ani za svet ísť spať. Skúšala som všetko možné, ani o 13tej ani o 16tej ešte nezaspi. Problem je v tom že zaspi o 17tej-18tej, to už sa nedá udržať hore. Pospi hodinku a potom je hore aj do 1.00 rána. Neviem ju nijako pretocit. Mám aj malé bábo a nedá sa mi takto fungovať :( nehrozí že by od tej 18tej spala už do rana, vždy sa zobudí ako keby z obedneho spánku. Máte niektorá podobnú skúsenosť??

misulienkamisa
15. mar 2017

Treba na to asi čas a hlavne ju skúšať úplne vyšťaviť už doobeda. Vieš tak by ti mohla ísť spinkať už o nejakej jednej. Niektoré detičky majú so spánkom po čase problém, že sa nevedia dať na jeden režim ale to časom prejde. Len treba proste vytrvať😉

gabulienka623
autor
15. mar 2017

Ona má doobeda toľko aktivít že aj ja som z toho už unavená. V pohode prejde peši 2 km, behá, lieta, ona je strašne hyperaktívna. Dnes v noci spala len 8 hodín a o tejto dobe o spanku ani chýru :( je plná energie. Ona mi zo začiatku bez problémov prešla na režim bez spánku, až teraz to začal byť problém. A ešte som zabudla, že stalo sa to vtedy, keď sme zrušili cumlík.