icon

Prso namiesto dudla

diamantgirl
20. sep 2017

Prosím vás ako odnaučiť dieta aby v noci stále nepotrebovalo mat v puse cecok? Ona nepapa len potrebuje dudlat. Ale dudel nie, iba prso. Celu noc som v pohotovosti a vždy jej musím dat podudlat inak spať nebude. Bude plakať. Takze mame otrasne noci. Dajte nejakú radu prosiiim

Vďaka

Strana
z4
cecilia68
22. sep 2017

@marion09 Ty vieš tak hovno ....o mne , aj o mužovi :(

marion09
23. sep 2017

@cecilia68 viem dost,nie si na MK nova,figurujes vo viacerych forach,a pokojne ta mozem aj osobne poznat.ale o to tu nejde.tu ide o napisanie vlastneho nazoru autorke temy.len vy poniektore sa tu chodite ventilovat z domacich problemov na nazoroch ostatnych.

evittam
23. sep 2017

@marion09 Nazor vyjadriť môžeš, ten ti nikto neberie. Ale ide hlavne o to ako ho prezentujes.😉 Proste napisat, že mamičky,ktore zo seba nenechaju robiť "dudel" , nemaju dieta nonstop zavesene na "cecku", nedojcia a nespia s detmi do neviem kedy sú neobetave a nemaju mat deti. Su to presne také iste matky ako aj iné, len proste im a ich detom vyhovuje nieco ine. Takže ty nemáš ziadne právo tu moralizovať a pisat co pises.

candii
23. sep 2017

@marion09 aj ja som ti napisala len vlastny nazor, ako som to citila a pisala som to priatelsky, nie za ucelom ventilovania sa a ty mi napises ze si nemam robit deti ked sa neviem obetovat? To co toto? To je podla teba normalne?

evittam
23. sep 2017

@candii A že potom kto sa tu chodi "ventilovať".😁😉 Žeby "podla seba, sudim teba".😉

marion09
23. sep 2017

nechapem naco sa stale vyjadrujete ku mne ked ja nie som autorka temy!!!?piste k veci alebo nepiste vobec.

evittam
23. sep 2017

@marion09 A ty sa prečo stále vyjadrujes mimo temu?😂😂😂
K teme som sa uz vyjadrila.

evittam
23. sep 2017

@marion09 A btw.toto je verejna diskusia takze ty si tu ta posledna,ktora moze inym rozkazovat ci môžu alebo nemôžu pisat.😉

marion09
23. sep 2017

😎

Strana
z4