Rast 3-mesačného dieťaťa
Ahojte, dcéra má mesiac a pár dní, pribrala od pôrodu 1920g čo je v poriadku, len som si všimla že u doktorky nás nikdy nemeraju, teda dĺžku bábätká. Ak sa narodila mala 50 CM, teraz má 65 a to ma len 3 mesiace... Nie je to veľký skok? Pediatrička nás vôbec nemeria, najbližšie ideme začiatkom augusta, určite jej to spomeniem...
@anjelicek26 má 3 mesiace teraz
@anonym_autor pardon, zle som napísala
Deti rastu prve mesiace velmi rychlo, prvy rok 25-30 cm ... ak ju horsie pomerali po porode a teraz nasponovana tak tie cm v pohode moze mat... 3 mesacne deti nosia velkost 62, niektore uz 68...
Niektore deticky rastu fakt rychlo. My sme napriklad dokonca jednu velkost tusim preskocili 😀
nikdy moje deti nemerali na kontrolách u pediatra... vážia, ale nemerajú.
nikdy moje deti nemerali na kontrolách u pediatra... vážia, ale nemerajú.
@deti95060810 to fakt? To je ale nejake cudne..Ved oni maju nejake tie rastove krivky..Nas ked bol babatko tak normalne na prebalovacom pulte mala dr. rozrolovany krajcirsky meter a tam merala. A ked bol vacsi tak ma klasicku vahu a nad nou taky ten stary kovovy meter 😀
@deti95060810 to fakt? To je ale nejake cudne..Ved oni maju nejake tie rastove krivky..Nas ked bol babatko tak normalne na prebalovacom pulte mala dr. rozrolovany krajcirsky meter a tam merala. A ked bol vacsi tak ma klasicku vahu a nad nou taky ten stary kovovy meter 😀
@rembura nasu mera takym skladacim cudom, ani neviem, ako to opisat 😅 a prvykrat ju pediatricka merala, ked mala 6m. Dovtedy len vazila a merala hlavicku 🤷♀️
áno , hlavičku tiež merali stále na každej prehliadke...
Aj ked to bol velky skok, tak co myslis, ze by s tym akoze dr. mala robit?

Ma mesiac ci tri?