Režim 25-mesačných detičiek
Ahojte aký majú režim vaše 25m deti? Do teraz bolo všetko ok a voláko sa to pokašľalo zo spaním. Asi by som mala prehodnotiť dĺžku bdenia medzi spankami, je možné že vydrží hore dlhšie, bráni sa spánku aj keď vyzivuje ako mrož 😃
@ruskamasa Nebude to tym ze vonku je furt svetlo?
Moja má len 1 denny spánok, už vyše roka, a tiež sa jej večer nechce ísť spinkať keď teraz býva vonku tak fajn. Takže vecierku má o polhodinu posunutu.
Áno aj môj 90m syn chodí spávať neskôr, rovnako tak 54m syn, ale preto že v lete sme dlhšie von. A máme to tak od malička
@denkabemommy tak to uz som musela vytiahnut kalkulacku 😁
@karolinakr_ba tak nie som jediná 😁
Syn 2 roky a 3 mesiace. Vstáva o 7:00, obedný spánok 13:00-14:30, večer zaspáva o 21:00. Nie na minútu presne, hore dole 15 minút. Jedine čo dodržiavam je budenie z obedneho spánku do 14:30, nech o 21:00 je ochotný ľahnúť do postele
@karolinakr_ba tak nie som jediná 😁
@palicka predpokladam, ze to bola ironia 🙂 lebo vek takto “starych” deti stale uvadzat v mesiacoch..
Áno aj môj 90m syn chodí spávať neskôr, rovnako tak 54m syn, ale preto že v lete sme dlhšie von. A máme to tak od malička
Moje dieťa od 2 rokov začalo konečne spavat😂 vstava okolo ôsmej na obed ide spať cca 12.30 budi sa okolo 15.30 a o 21.00 spí. Tak to už funguje u nás už rok.
@karolinakr_ba 🤣 ani ja sama neviem, či som to dobre zrátala
Moj 180m syn aj teraz niekedy zle spí, zato 204m dcéra sa neprebudi vôbec...
Moj 180m syn aj teraz niekedy zle spí, zato 204m dcéra sa neprebudi vôbec...
@marcellka32 no, snáď áno…. Fakt spi 204m v kuse? 😜.