icon

S bábätkom do vody v ringslingu

klarastimejkou
30. máj 2017

Ahojte mamky, mám otázku. Stretla sa niektora z vas s "plavkovym" ringslingom, ktory je urceny do vody? prvy raz v zivote som sa prave teraz dozvedela, že čosi take existuje a popravde, asi by som sa bala, či je to bezpečné. odporucili by ste? chystame sa cez leto k vode a celkom ma to zaujalo, len neviem, ci to za to stoji 🙂 Vdaka za rady a napady.

mimla
30. máj 2017

Považujem sa za nosiacu mamu a za mňa "nie". Je to myslené dobre. Bábo je v látke, ktorá rýchlo schne, je ľahká. Z tohto hľadiska všetko v poriadku. Problém nastáva ak sa mamina šmykne na dlážke bazénu a pri tom sa potopí. Zvyšok nechávam na predstavivosť. Šmyknúť sa mamina môže samozrejme aj s dieťaťom na rukách, ale v takom prípade je dieťa podstatne rýchlejšie nad hladinou. Ak by som išla s takým ring slingom do bazéna, tak iba do takého, kde je stabilná hĺbka, kde nie je veľa ľudí, ktorí by mohli do mňa vraziť, skočiť, hodiť loptu do tváre a na nohách by som mala pritišmykové topánky do vody. Shit happens hocikde a hocikedy. Je to na zvážení rizika. Možno je to pre niekoho super pomôcka. Ja by som však do toho nešla.

sardinka336
30. máj 2017

@klarastimejkou dalšia rároha do domu. S malým bábätkom sa neodporuča vliezt do verejných bazenov na kúpaliskách, ešte tak k moru...a staršie deti sa chcu vo vode člaptat, prelievat z vedierka do vedierka atd...a nie byt prikuté k matke. Nehovoriac o tom ze nikdy nevieš, šmykneš sa, padneš, už sa mi stalo ze nejake dieta ako skakalo do bazena, tak mi skočilo pomaly na hlavu a to ze mas spredu dieta ani nevidi...My sme mali ročnu dcerku v takom kolese so sedakom.

ivetkamaminka
31. máj 2017

aj ja som uvazovala, ci je to bezpecne. zrejme si ale ani vyrobcovia nemysleli, že by s tym mamina skočila hned do vody, ale aby ho len ponosila aj mozno kdesi na dovolenke alebo co 🙂 Asi mas na mysli toto, že? http://www.klbkostastia.sk/kokadi-aqua-ring-sli...

podla mna to maminke moze pomoct, ved si predstavte rodinku na vylete... 🙂

klarastimejkou
autor
31. máj 2017

ano, presne toto 🙂