icon

Skoro dvojročná dcérka ciká do nohavičiek a aj všade, kde príde

viki2222
10. júl 2021

Do ty večer mám takýto problém malička bude mať dva roky dva mesiace sa.my pekne pýtala na nočník a zrazu pisa všade kde príde aj do gatiek veľakrát čo s tým mám robiť prečo sa to deje

Strana
z2
viki2222
autor
11. júl 2021

@majamat vyskúšam snáď pomôže ďakujem krásne za radu

viki2222
autor
11. júl 2021

@ckatka ja som ju nenutila proste prišiel deň keď som sa opýtala či nechce ísť písať na nočník povedala áno tak som ju dala pekne si NATO zvykla a až teraz nastal tento problém je to moje prvé dieťa myslela som že už je čas

viki2222
autor
11. júl 2021

@lydiasabolova ja som malú nenutila na nočník raz som ju tam dala hopat a potom stále šla somnou písať a tak si zvykla dva mesiace bolo bez problémo kričala keď jej trebalo písat mama nočník vypísala sa a hotovo tak isto vylákala

viki2222
autor
11. júl 2021

@ivangeline ako čo myslíte niečo?priateľ chodil pracovať do Nemecka a teraz sa vrátil a je doma môže to mať súvis?

elizabet173
11. júl 2021

@viki2222 myslím, že môže, je to predsa len zmena, najmä ak nie ste jednotní vo výćhove

viki2222
autor
11. júl 2021

@elizabet173 tak stane sa že máme rozdielne názory skúsime na Tom popracovať aby sme mali jednotný názor a mám začať opäť s plienka mi ci

elizabet173
11. júl 2021

@viki2222 nedávala by som už plienku, nechaj ju poutierať, ak sa pociká, prezliecť, nehreš ju, nejako zvlášť to nekomentuj, iba jej povedz, že nabudúce sa jej to isto nestane.

lydiasabolova
12. júl 2021

@viki2222 tak už len to ma potom napadá, že či sa vtedy nepýtala na nočník, lebo jej to prišlo ako dobrá zábavka.. môj syn tiež cca v tom veku sa mu páčilo sadnúť si na násadku na wc (páčili sa mu dinosaury, tak sme mu takú kúpili), posedel si tam a vymočil sa, ale ja som vtedy nemala pocit, že je ešte dozretý na to, ale že to robí skôr tak, že je to hra preňho.. ale to už musíš vedieť posúdiť ty (ja mám doma chlapca, dievčatká podľa mňa skôr psychicky dospievajú, čiže asi aj sú skôr pripravené na odplienkovanie)

Strana
z2