Som v novom meste na materskej a cítim sa sama

henricha
13. jún 2019

Ahojte chcela by som sa spýtať ako prežívate vy dní na materskej po presťahovaní do iného mesta 🙂. Mám taký menší problem, že sa cítim sama už rok sme v novom ďaleko od známych a myslela som si že po roku si už konečne niekoho nájdem s kým by sa mohol aj malý hrať a s kým by sm mohli troška pobudnúť. Myslíte že po nastúpení do škôlky sa niečo zmení. Spoznám tu nejakú mamičku ktorá má dieťa s kým by sa mohol malý hrať? 🤔

lucka12399
13. jún 2019

@henricha podla mna to je hlavne podla toho, ako sa ku tomu postavis ty. Ked nadviazes komunikaciu s nejakou druhou mamickou.. alebo aj susedou alebo proste s dajakou hocjakou zenou tak si myslim ze kamosky aj pre teba aj na maleho nazbieras hned .. len treba sa trocha zapajat viac no.

marguay
13. jún 2019

Ja som tiez prestahovana daleko od rodiny a znamych, ale uz tu byvame dlhsie. Aj ked ten zivot predtym bola len robota od nevidim do nevidim. Takze na materskej som az zistila, kde zijem atd. My sme sa zoznamili s jednou mamickou s dcerkou tak, ze sme sli z posty, ony na postu. Male sa zacali spolu mojkat a hrat, tak sme sa aj my porozpravali, vymenili si telefony a teraz sa cca 2x tyzdenne stretavame. To bolo ked mala dcerka rok a pol. Dovtedy same. Takze treba cakat, kym pojde do skolky, isto niekoho spoznas. Ak nie si typ co oslovuje ludi, lebo ja teda vobec, je dobre mat velmi spolocenske dieta a potom to ide lahsie. Ak take nemas, budes sa asi musiet prekonat ty.