icon

Som zlá, keď synčekovi púšťam rozprávky?

vasjar
22. okt 2022

Ráno keď vstane me, naranajkujeme sa a asi o hodinku mu pustím rozprávky, muž je z toho zlý lebo nechcem aby tak skoro pozeral TV (16 mes). Ale ja mam vtedy možnosť niečo v dome porobiť - trochu po pratat, uvariť obed.
On to však nevie pochopiť...
Kedy ste vy púšťali deťom rozprávky?

Strana
z5
zuzuliatko18
25. okt 2022

Som z mam, ktore Tu telku semtam pustia, Len mnou vybrane programy (idealne, aby tam opakovali cisla alebo pismena, farby). Co sa da, robi drobec so mnou (ma detsku metlu, detsky mop, vysavac). V kuchyni uciacu vezu a momentalne uz aj detsky nozik a kraja, co uznam za veku primerane.
Je to na kazdom.rodicovi, resp. Na oboch rodicoch, ako sa dohodni. Cinnosti, ktore nemoze robit so mnou, SA snazim robit ked spi ( no su uz dni, ked mi cez obed nezaspi) alebo ked je zaujaty nejakou svojou hrou. No ak mam zly den a potrebujem fakt chvilu pre seba, tak ta polhodka pesniciek s farebnymi autickami alebo zvieratiek je podla mna mensie zlo, ako nervozna unavena mama.

evica17
2. dec 2022

Mne udivuje koľko je tu mám,ktoré kvôli poriadku a kvôli tomu aby mali chvíľu pokoj, zapnú tv deťom a tým im vlastne škodia. Je toľko kníh a štúdií o Tom,že by som bola sprostá keby im tu tv zapnem. Všetko s dá,keď sa chce. Ja popri dvoch deťoch stíham všetko, a čo nestihnem,tak kašlem na to.
Môj muž má na to zas názor,že veď to nevadí a je to ok,že aj sestra a mama tak robili. Ale rešpektuje má v tomto, a nezapina im ani on tu tv, keď si chce oddýchnuť ,povie a ideme vonku, a rovnako aj on keď je doma a ja chcem pokoj, popratat tak je s nimi on,hrajú sa alebo idú von.
A každá sa tu hnevá ,ak by jej muž prišiel domov a kukal tv,zatiaľ čo by ona robila domáce práce,ale týmto presnenucite tie deti toto,že mama robí a my mame kukať tv.

Strana
z5