icon

Spánok a plač

andrearuj
10. júl 2013

Ahojte, naša dcéra má 2 roky a 3 mesiace a stále sa mi v noci ale aj cez deň budí zo spánku s plačom. Musím ju zobudiť a potom spí ďalej. Cez deň zase musím spávať pri nej....nemáte s tým skúsenosti? Alebo mi niečo poradiť? Vďaka.

laurika25
10. júl 2013

@andrearuj tak to by som aj ja rada vedela🙂)moj drobec ma 25 mesiacov a mame doma to iste,sice cez den zaspi na prsniku ale aj tak sa par krat zobudi s placom a chce sa napit mojho mliecka a v noci mame to iste(.Este nikdy neprespal celu noc,no nas trapili dlhy cas bolesti bruska a stale trosku trapia..

hradnapani
10. júl 2013

@andrearuj @laurika25 mali sme presne tento isty problem. Vysadila som vsetky vyrobky z kravskeho mlieka a zmizlo to behom dvoch dni. 😉
Takze mozno im nieco nepasuje ohladom jedla. U nas to bolo mlieko (mliecne kase, maslo...). Aj teraz, ked skusim na skusku dat, okamzite m zacne vyplakavat zo spanku alebo budit sa s placom. Ale ked mu idu zuby, tak place aj tak, ale ovela menej.

popelka5000
10. júl 2013

Ahoj nas ma skoro 2roky a 10mes. a obcas to pride ,ze spi poobede a zobudi sa s revom aj polhodinu v kuse a nemozem ho upokojit ☹ ale potom to prejde ako mavnutim car.prutika... a maval to aj v noci ,to sa aj susedia stazovali ze nemaju klud...mily ludia 😉

andrearuj
autor
10. júl 2013

Ahoj, tak to dúfam...

xmartinam
11. júl 2013

ahoj aj my máme taký problém takže aj ja by som ocenila každú radu lebo meliem z posledného už nevládzem!my to máme ešte o to horšie že keď malý moc reve tak sa mi strášne moc pogrca. Tak maminy prosím raďte..........

simba13
11. júl 2013

Ahojte maminky,som rada že v tom nie som sama.Dcérka má 23mesiacov a tiež ešte neprespala celú noc.No v poslednej dobe je to totalna katastrofa v noci je hore aj 6-7 krát.Zaberá len fľaška,je jedno čoho či je to mlieko alebo džus...niekedy vreští aj hodinu v kuse...Ja som z toho strašne podraždená a malá byva cez deň dost mrzuta,nie vždy no stava sa .Cez den si pospi tie 2-3 hodinky no tiez sa niekedy rozplace...Uz som sokusala vsetko,postel som zmenila na 5 krat,davala som Nutrilon,kasicky a teraz sme na kozom mlieku(malá je atopicka),no nic nezabera.Davam ju spat ked vidim u nej unavu ale casto to byva este horsie.Pred týždnom si ju zobrala k sebe spat moja mamča...no v noci som musela prist k nej lebo si s Lili nevedela rady,este ze byva v rovnakej dedine🙂