Spánok štvormesačnej
Prosím vás tie, ktoré vaše dieta sa budi po 30 minútach, koľko denne takýchto spánkov ma? A ma aj jeden dlhší alebo nie? A medzi tými krátkymi koľko vydrzi bdieť? Dakujem
Mam stvormesacneho syna, on ma tak cca 45 minutovky, jednu doobeda pred prechadzkou, potom 1 dlhsi spanok v kociku - niekedy 2, niekedy aj 3,5 hod. A potom este dovecera 1x 45 min. Intervaly bdenia cca 2 hod. Obcas sa stame, ze 45 min sa natiahne na hodinu Starsi syn bol v tomto ale velmi presny, presne 40 min. Ked mal rok (uplne presne na den) sa prepol na 1 spanok denne a to iz bol dlhy, cca 2 hod.spanok
Aj naša 5 mesačná spí len 30minut každé 2 hodiny. Jedine v kočíku potiahne aj 3 hodiny.
@rybka2021 aj my v kočíku, ale aj to sa niekedy zobudí po 30 a nedá sa uspať. Vidim,že tie 30 minútovky mu nestačia, je nervózny. Už som z toho na nervy
@mimi3008 my rano 30 minut, potom ideme von keď je dobre tak spi max 1,5, poobede tiež tak spával, ale už sa začal budiť po pol hodine a do večera je nervozny a uspať sa ho nedá. Katastrofa
@roni93 aj nás by keby ho všetko nezobudí, snažím sa chodit stále von nech pospi, ale niekedy ani to nepomoze. Ani ma nenapadlo,že takéto problemy so spánkom budeme mat
U nad bolo casto 3x30 minut cez den, v noci ako kedy. Niekedy kazdu hodinu, niekedy kazde 2, podarilo sa aj v kuse 5 hodin, alebo bolo aj kazdych 30 minut. Spanok babätka sa stale meni. My vydrzime tak max. 2-3 hodinky a potom uz musi ist spat, lebo je uz velmi unaveny a unrncaby. Ked sa ti v noci tak casto budi, moze sa to potom odrazit aj na spanku cez den. Ja som prisla na to, ze cim horsie cez noc spime o to horsie cez den a naopak.
Skúste nosič, môj syn v kočíku alebo v posteli spal 30 min v nosiči na mne vedel potiahnuť 2 hodiny
U nas to trvalo od 3-6 mesiacov veku obe dcery. Pripisovala som to horucemu letu, ale mali to tak aj zimne babatka... v kociku vonku potiahli niekedy dlhsie. Tri 30minutovky a potom velmi dlhy nocny spanok, 20-8
Moja ked mala 4mesiace spala každé 2h -cca 30min až do pol roka potom od pol roka spala 3x denne po 40min cca až od roka spala 1x za den asi 2h teraz ma 1.5 roka a spi 1x za den 2-3h. Každé dieťatko je ale iné !!! Ovplyvňuje ich aj nalievanie ďasien, rast, vývoj počas spánku.
@petraj122456 nosič nezabral, skusala som viac krát a vždy dlho plac
Mne 4 mesacna nechcela byt v nosici. Zacala tak v 6 mesiaci rada byt.
Skuste neskor nosic

Moje tak spavalo. Malo tusim 4x 30 minutoviek.
A cca 2hod max 2.5 hodky bdenie. Po 2.5 hod to uz nezvladala.
Zlepsilo sa to az teraz v 9 mesiaci. To chodim ju uspavat do kocika a tam da niekedy aj 1.5h.
Drzim palce