icon

Spánok trojmesačného dieťaťa

5. jan 2022

Ahojte mamičky, o týždeň ma naša mala 3 mesiace. Každý den zaspavala po vypití mliečka o 19:00 a spinkala do 5:30, cez noc sa 2x zobudila na mliecko. No už asi tretiu noc sa v noci vkuse hýbe z jednej strany na druhu, ako keby bolo nepokojná, do toho aj mrnci. Neviete čo to môže byt?ked toto stále robí dam jej mliecko, vypije aj zaspinka, ale rozmyslam, či to je hladom, lebo doteraz to nerobila

tosomja
5. jan 2022

Možno jej treba grgnut, skus najprv to, potom daj mlieko. Ale napríklad dve moje deti vôbec nepili v noci mlieko a toto teraz sa 2x za noc.
Alebo jej je teplo, zima, treba skúsiť všetko.
Kým neplač a spinka ďalej, tak dobre

luccija
5. jan 2022

V 3 m je rastový spurt dieťa rýchlo rastie, priberá....moja jedla každé 3 hodiny možno aj tvojej sa žiada viac...

biem22
5. jan 2022

Presne toto robí aj náš syn. Skúsila som už všeličo a nič, tak len vydržať 😅. Dnes som to vzdala a dala som ho k nám do postele. Nášmu, keď chvíľu podržime cumel, tak zas spi v pokoji, najskôr som tiež skúšala kojiť, ale zistila som, že cumel má ten istý efekt.

zuzuliennka1
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
5. jan 2022

typicka zmena v 3m, vyvija sa, rastovy spurt… prejde to, treba vydrzat… a dalsia podobna zmena pride v 6 a 9 mesiaci

nikdenikto
5. jan 2022

Môj syn keď sa veľmi vrtel a kopal nohami zdivhla som ho a hneď si grgol, potom spal pokojnejšie, mal reflux. Občas som sa aj zobudila na to ako preglguje a lapa po dychu vtedy tiež hneď na ruky a hneď to prešlo. Našťastie som to vždy zaregistrovala....stávalo sa mi to aj pri prebalovani keď ležal na chrbte

autor
5. jan 2022

@zuzuliennka1 aha, to som nevedela. Tak snáď to je to a nic horsie

autor
5. jan 2022

@biem22 skusim cumlík, ale tuto noc nepomohol. Nevzdám sa😁

autor
5. jan 2022

@nikdenikto aj naša ma reflux, modlim sa, aby jej to už zmizlo. Ma ho dost silný😏 po mliecku si hneď pekne odgrgne, ale mozno mas pravdu a treba jej viac krát aj počas spánku. Tuto noc vyskúšam

nikdenikto
5. jan 2022

Držím palce, nášmu sa to teda zlepšilo keď som v 6 mesiacoch prestala kojit a prešla na UM. Nemal síce žiadne antirefluxne, ale predsa je hustejšie ako materské. No ale úplne to vymizlo asi až po roku kedy sa malý od mlieka sám odstavil.

lenkau22
5. jan 2022

Aj moja v noci mrnci a obcas sa prehadzuje , ma 2apol mesiaca je stale v perinke, lebo bez toho nezaspi. Prvy mesiac sa mi budila v noci casto aj kazde 2 hodiny, po 6tyzdnoch zacala spat v noci tak, ze prespi celu noc cca 10hodin a v noci obcas pomrnci a spinka dalej akokeby zo spanku a nad ranom tiez zo spanku toto robi, dam jej cumlik a spinka dalej. Citala som na internete ze take 2-3 mesacne deti uz vedia prespat celu noc a rozlisovat den a noc,v nasom pripade to takto je. Nechaj ho pomrncat neber ho hned pokial neplace, skus mu dat cumel a mozno bude dalej spinkat