icon

Spia vaše deti nahé?

23. jún 2021

Maminky povedzte mi ako spia vaše deti v takýchto horucavach v noci? Ja som zvykla dávať malého spat iba v tielkovom body a plienke ale toto leto je už odplienkovany. Zaujíma ma či vaše deti spia len tak hole alebo v slipoch/nohavickach?
Plus maly sa odkopáva a mame v noci otvorené okno tak sa bojím že či neprechladne aj keď je teplo, nad ranom je celkom chladnejšie

egnivia
23. jún 2021

malou nechávám jen dopoledne spinkat v plenke. Večer ji vždy dám tílko,tričko. (nepřikrívám) okno máme dokořán

viestta
Odpoveď bola odstránená
iwanka222
23. jún 2021

Moj ma 3,5 roka a nechavam ho len v slipoch.

tosomja
23. jún 2021

Kraťaskové pyžamko. Nech si nezvykla spať holý, aj keď je to super. Len zase tie návyky ponesie neskôr do škôlky. 🙂

hennyinnsbruck
23. jún 2021

Na noc ma este plenu spi len s nou inak nic(2,5rmala)

zuzka102
23. jún 2021

V krátkom pyzamku. Holú by som ju v noci späť nenechala.

simca06022011
23. jún 2021

v slipoch/gatkach, tricku dlhom...

iwesska
23. jún 2021

Nie,nespavaju holi,kvoli prievanu. Na spotene krize ci krk to nie je bohvie co.

nikpa
23. jún 2021

Určite nie. Presne tak, keď sa odkope v spánku sa nehýbe, môže na neho ísť chlad alebo prievan, plus je spotený a prechladnutie je na svete.

lucia147852
23. jún 2021

Kratasove pyzamo

naobedbuduspagety
23. jún 2021

O dve čísla väčšie tričko. Má ako košeľu 🙈😂

w123
23. jún 2021

v tricku a plienke, rozmyslala som ze dam holu ked je teplo ale potom si vzdy spomeniem ako mne samej je to neprijemne ze aspon krize musim mat zakryte 😃

deti95060810
23. jún 2021

v letnom pyžamku...

euka210
23. jún 2021

Holy nikdy, ved sa odkopu aj starsi...tielkove body, kratke pyzamo maju, lebo aj tak spia na perine

ivangeline
24. jún 2021

V tychto teplach len v plienke. Inak davam kratke body.

cariad
26. jún 2021

Áno staršie (8,5 a 6) aj s otvoreným oknom a teploty máme oveľa chladnejšie (u nás je leto keď je vonku 22*C). Ešte podotknem spia holí lebo im je strašne teplo (🙈), keď si myslím, že je zimšie donútim mladšiu aspoň košieľkou alebo tieklo dať, ale oni si to v noci vyzlečú, tak či tak. Najmladšia (22m) ešte spí v dvojdielnom krátkom pyžame v spiacom vaku bez otvoreného okna, ale tak mi tu deti otužujeme už od babatinka, žiadne čapice v žiadnom počasí (až v zime keď nám naozajstný severák od severného mora fúka!).
Ja by som mu dala trenky a nech spinká ako mu bude pohodlne. Keď sa bude v noci budiť je mu zima. Veľa šťastia. 🎈💕🍀

sankysa1
1. júl 2021

Mame 2 a pol ročnú a spi v o číslo väčšom tielku a spodnom prádle