icon

Spoločné spanie s dieťaťom v manželskej posteli. Hrozí podľa vás pád?

zuba1987
11. aug 2019

Ahojte, tie co spite s babatkami v spol. manz posteli, stalo sa vam niekedy, ze babo spadlo dole v noci? Mna s tym strasia, ze ked zacne lozit v noci mi spadne. Mame postielku bez bocnice prisuchnutu k posteli, ale vlastne tam nespi, len mam lepsi pocit ze tam je a nie hned koniec postele.Spinka na posteli aj cez den. Ked zacne lozit, moze mi spadnut dole ked sa cez den zobudi? Teraz sa iba pretava, ked sa cez den zobudi mrnci iba.
Ako ste to potom riesili? Padlo niekomu babo dole?

Strana
z3
hrustinka1978
12. aug 2019

@zuba1987 Náš malý má už 2,5 roka a asi od 4 mesiacov spý s nami v manželskej posteli. Spadol len raz na zem pri našich nohách no mali sme na zemi aj stále máme staré matrace takže sa nič nestalo
@zuba1987

evka258
12. aug 2019

V postieľke to máš isté, aj sa vyspis lepšie a bez stresu, či nespadne.

jahodka11
12. aug 2019

Nikdy nespadli, len si to pekne uzite a dávajte pozor 😉

diego80
12. aug 2019

Aj nasa spi medzi nami a ja mam rozkopany spanok

samuelmizer123
12. aug 2019

Mne nespadlo ani jedno babo a netrebalo ziadne bocnice a to boli vzdy vsade

madeleine
12. aug 2019

@zuba1987 Samozrejme, ze sa to moze stat, nam spadli obe deti, vek uz neviem, obaja spavali v postielke prisunutej k velkej posteli a perinou zrolovanou v otvorenej casti, obom sa im podarilo preliet a zahucat dolu. Nas syn ma dnes 5 rokov a dokaze este stale obcas spadnut, dokonca i manzel nedavno tresol na zem 😃

Viem vsak aj o detoch, ktore v spanku vyliezli z takej postielky a spadli z daleko vyssej vysky. Nemyslim si, ze najvacsi problem, ktory existuje je riziko padu, obe deti s nami spia uz spominanych 5 rokov, dokazu nas v spanku preliezt a manzel to dokaze prespat.

Vyhoda spolocneho spanku je pre tych, co to nikdy nezazili, tazko pochopitelna a tak si vymyslaju katastrofy preco nie, lebo ten ich sposob alebo povazuju za najlepsi, alebo sa snazia ho pred sebou preukazat ako najlepsi 🙂 Cudzie vycitky bokom, urob ako povazujes za najlepsie.

mmoni89
13. aug 2019

Spali so mnou obidvaja ,teraz aj treti drobec.Mala som z tej strany vzdy detsku postel.Nespadli nikdy

lujza123
13. aug 2019

@zuba1987 moja mala sa v spanku pravidelne plazila a potom stvornozkovala, takže jediný čas kedy spala vo svojej postielke bolo tých par mesiacov kým nevedela chodiť. Aj sme koli tomu zložili postel a spali na matraci priamo na zemi ale bežne som sa v noci zobudila a dieťa nie v posteli ale niekde pod komodou zalezene

gerrwie_girl
14. aug 2019

Ja sem hodim otazocku pre mamicky co maju uz starsie deticky. Moj ma necele 2 roky a nastastie sa nehrnie k nam do postele. Zatial v pohode spinka vo svojej postielke. Pride to neskor ze bude chciet spat s nami? Este nas to iba caka? :D Ci?

soldi
14. aug 2019

@gerrwie_girl so mnou deti spali v posteli iba ked som kojila, ze som pri tom zaspala 🙂 od pol roka vo vlastne izbe 🙂 nikdy k nam ani neskor nechodili. a to mam styri kusy 🙂

soldi
14. aug 2019

my mame postel nizko, 30cm nad zemou, vsetky deti mi lozili okolo pol roka. par krat spadli, a potom sa uz naucili zliezat zadkom dole a davat si pozor 🙂

cmulinko
14. aug 2019

@gerrwie_girl moje prve dieťa spalo s nami do 2 rokov...nemám na to pekné spomienky. Bol predcasne narodený a strašne na mňa naviazaný...druhé, tretie, štvrté nikdy s nami nespalo a teraz piate má také obdobia,že počas týždňa 1-2 krát si ju musím zobrať k sebe lebo sa zobudí a reve ako pavián..nič ju neukludní len to, že si ju zoberem k sebe. Vtedy okamžite zaspí..jak na povel. Môj manžel robi len v noci takže je to ok ale keď je manžel doma cez víkend tak je na to maximálne alergický keď berem malú k sebe lebo ona strašne kope a udiera. Má 19 mesiacov a takto s nou fungujem od narodenia. Cca je to tak 70% postieľka a 30% pri mne. Nie je mi to pohodlné ale je to rýchle riešenie ako ju utíšiť pred tým než mi zobudí celú bandu. Povahovo je to mamin cecek čo som zažila iba pri prvom.

Strana
z3