icon

Stále spinká. Čo s ňou mám robiť?

anarida
23. máj 2009

Ahojte.Neviem či tu je už podobná téma ak áno tak som ju asi prehloadla prepáčte.
Niektoré máte problém s tým,že vaše detičkz nechcú spať ja mám opačný problém moja Emka skoro celź deň prespí v noci sa zobudí len raz.Ráno sa zobudí okolo 7-7:30 a niekedy už o 8:30-9:30 zase spinká.Spí tak hodinku a pól potom je hodinku hore a zas 😒 Máte niektorá podobný problém?Čo mám s ňou robiť? 😅

len.petra
23. máj 2009

ja byt tebou, tak sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😉

cora73
23. máj 2009

ahoj,skus sa poradit s dr,ale moj brat bol takyto..Mama ho davala neskor varovat jednej pani,a ta mu davala zrkadielko k ustam,ci dycha.. 🙂 🙂
Inac,ma uz 31 rokov,a kedy moze,tedy zalomi...
Ale ja mam synceka vo veku tvojej malej,a spat chodi okolo 21.00,prespi v kuse kazdu noc uz od 3 mesiacov niekedy aj do 7.30,naje sa,pospi 1,5 hod,naje sa,cca 2 hod je hore,naje sa,ide na 1,5 hod spat,potom je hore,a zase okolo 16-16.30 ide spat asi na hodinu a uz je vecer...Takze by som si nerobila moc starosti,ak vtedy,ked je hore,je cula,hrava,nie je apaticka,tak mas podla mna normalne dieta,ktore v tomto veku ma prespat dokopy za jeden den 14-15 hodin..

bershka
23. máj 2009

bud rada

ejusaaa
23. máj 2009

Anarida,nas maly sa v noci nebudi ani raz,rano vstane o siedmej a pol deviatej uz haja,potom je take dve hodinky hore a vonku haja a tak,neboj sa a budme radi 😀

katyl
23. máj 2009

jake uuuuzasne dieta, bud rada a uzivaj si ju, kym je hore. Ono casom babatka zacnu predlzovat dlku bdenia, u nas to bolo tak po pol roku. A niekedy sa to zvykne aj zmenit, ze spave babatko sa zacne budit. Ale zas nemusi, moja dcera spavala od jedneho mesiaca celu noc, 12 hodin a nezobudila sa ani raz...

roka96
23. máj 2009

tak moj syn mal také obdobie asi prvé 2 týždne a to preto, že mal žltačku... vtedy sú vraj detí spavé.. napapal 3-4 hodinky spal a tak stále dookola... potom žltačka ustúpila a moj syn zrazu spávat prestal aj cez den aj v noci..
ale myslím, že tvoja je zdravá tak si to uži kým sa dá... 😉

anarida
autor
23. máj 2009

Mňe sa zdá,že spi stále 😒 keď je hore tak sa pohrá napapá,pokecá a zas zalomí.Vonku najskôr pol hodku plače lebo sa jej nepáči v kočíku a potom zaspí.Keď ideme niekam autom po naštartovaní 5-10minút a je tvrdá.Keby sa mala nosiť na rukách tak nespí 😀 je zvedavá 😅

skrecok
23. máj 2009

Anarida, bud rada ze mas take dietatko a uzivaj si kym takto spinka. Babatka maju urcite obdobia ked sa menia. Moj spinkal pekne do cca 5 mesiacov (doobeda hodinku a pol, poobede aj 3 hodinky a potom vecer okolo 20:30 spinkal do rana) a doteraz takmer cez den nespi a v noci sa budi raz-dva krat....(teraz je chory, tak je to ine).

anarida
autor
23. máj 2009

Ja si užívam som rada.Ale samej mi je aj smutno sa tak na ňu dívam a ona stále len spí 😒
A vonku keď sme tak ako hovorím najskôr plač 30 minútoví a potom aj keby sme 5 hodín boli vonku ona spí 😖

belanka
24. máj 2009

tak to ticho závidím.moja staršie dcéra začala slušne v noci spávať(t.j.budila sa zhruba len raz,príp.2x) až od troch rokov.keď konečne začala celú noc,narodila sa druhá.napr.dnes je hore od siedmej a až o jednej zalomila po veľkom boji.dovtedy len 5-minútovky a oči=kontrolky vysvietené.v noci hore každé 2-3hod.takže asi bude ako jej sestrička 😠 .

hiha
24. máj 2009

Anaraida,bud rada a uvidis,ze ochvilocku sa to zmeei,zacne sama sediet,pomaly sa hrat,o vsetko zaujimat a ty aj zabudnes,ze bola taky spavec 😉

cat
24. máj 2009

anarida teš sa, máš šťastie. Aj naša Simi bola presne taká spavá 😵

nikollette
24. máj 2009

Ahojte akurat som chela zalozit tuto temu.. maly ma 3 mesaice a tiez sdtale spí.. je velmi dobrucky.. ani neplacka.. ale ako vidim asi je to normalne, ked to nemam len my.. budme radi 😀 😀
vsak babatka vetdy rastu, vyvyjaju sa priberaju, ked hajajú 😉

anarida
autor
24. máj 2009

Kočky teším sa teraz vidím aký poklad doma mám 😵 🙂

alisia
26. máj 2009

Anarida, ja mám malého takého istého, úúúplne ako ty tvoju dcéru. Ešte aj keď ho mám na rukách, tak si plačom vynúti aby som ho položila a keď ho položím do 10 sekúnd spí.

marrrka
26. máj 2009

anarida to mas skvele babatko, aj nasa Laura je taka, pekne spi v noci, a cez den je tak 2h hore a potom zasa hodinku-dve pospi 🙂