icon

Strach 15 mesačného dieťaťa z matky počas noci

ivkada
3. dec 2016

Ahojte mamicky. Chcem sa vas opytat pripadne poradit. Nestretla ste sa niektora s podobnym pripadom ako je tento moj?
Moja dcerka (15 mesiacov) sa nam zacala v noci budit v krkolomnych casoch. Doteraz spavala krasne 11 hodin v kuse. Ked sa zobudi place je apaticka a strasne mi utoci po tvari a krku akoby chcela odo mna ujst. Moj muz ked ju vezme na ruky je v momente kludna pokojna dokonca neraz sa mu ju podarilo aj uspat.
Ma problemy trosku s bruskom a vyprazdnovanim (riesili sme to aj s lekarkou aj na sone sme boli a vsetko vyzera byt v poriadku len nam trochu pozmenili stravu) tak som jej davala aj cipky no ju to hrozne bolelo je mozne aby si to natolko pamatala ze mama jej robila zle a teraz sa odo mna takymto sposobom distancuje? Podobne sa zacala strasne bat vody a zas ja som ju kupala cize zase zle spomienky spojene s mamou..ja uz neviem co mam robit som zufala a trha mi to srdiecko 😢

Dakujem za kazdu radu ci skusenost

majuka1983
3. dec 2016

http://najmama.aktuality.sk/clanok/245271/preco... precitaj si tento clanok dost vystizny k tvojej situacii

lanugo
3. dec 2016

Urcite nie, neboj🙂 vsetky matky su pri takychti chvilkach pri svojich detoch. Prechadza burlivym obdobim. Bude horsie🙂 ale prejde to. Mam tri deti, ver mi🙂

tinapa
3. dec 2016

@ivkada Určite nie, nemyslím si to..každé dieťa je samo. iné, ale môj syn by ma potom tiež nemal rád, cvičila som s ním rok a pol Vojtovku, pri ktorej som mu tiež "robila zle"...vrieskal zakaždým..a nikdy ma neodstrkoval, ani nič podobné..

ivkada
autor
3. dec 2016

@majuka1983 dakujem pekne no ja nemam pocit ze ona nieco skusa...v tomto sme si vsimli ze ked skusa tak na oboch a cas spania sme tiez nemenili proste vsetko je po starom ako bola uz zvyknuta..len ona sa o napr.2.15 zobudi a ruka hore ideme sa hrat a po pol hodine zacne doslova vrieskat a dozaduje si tatinovu naruc..ale v kazdom pripade velmi zaujimavy clanocek ☺

ivkada
autor
3. dec 2016

@tinapa aj tu som s nou cvicila ale este ked mala 6 mesiacov do 10tich...
@lanugo ved ja od nej nikam nejdem aj teraz vecer tato neni doma tak mi 45 minut trvalo kym sa upokojila sice som cela donicena ale zaspinkala skoda ze az odkvecla od tolkeho placu...keby bol doma tato 5 minut a spi...

evkars
3. dec 2016

@ivkada neboj lubi ta, moj bok tyzden ako 1,5 r. V nemocnici a bezomna lebo inak to neslo, dva tyzdne ma nechcel ale potom som bola zase jeho, myslim ze striedanie mama a tato obdobie je normalne, moj ma dva roky a zase je tu mama obdobie, takze klud, a vychutnaj si ze sa moze aj tato realizovat 🙂 a inak aj u nas sa stane ze vstane uprostred noci a hybaj sa hrat no nie velmi mu to dovolime a ked tak len chvilku

tinapa
3. dec 2016

@ivkada Detičky majú svoje fázy...a jej sa teraz asi zmenila tiež.. Neviem poradiť, ťažko povedať čo v tom je- asi len že vydržať- určite je to prechodné...a nestresovať, prenáša sa to aj na dieťa, poznám podľa seba. A prečo len tak krátko Vojtovka?

ivkada
autor
3. dec 2016

@tinapa mala zle drzanie tela hlavicku naklanala v lahu do jednej strany a vraj zaostavala vo vyvoji..no usudili ze sa to upravilo tak nam ju po 3 mesiacoch stopli a chodili sme uz len na cvicenia na motoriku a kedze do 10tich mesiacov splnila stsnovene ciele tak nam to stopli..

No my sme sa najprv zlakli ze fakt brusko ale toto je fakt strasne divne lebo cez den je taky mamin cecok a to ju ani nekojim 😣 a ked zrazu ju to chyti tak tato tato..no len preco to je hlavne pred alebo po spani nechapem..

evkars
3. dec 2016

@ivkada no a este u nas bolo ze sa hocikedy zobudil v noci a hladal ho, bolo to po tom co sme boli 3 tyzdne u mojich rodicov a tato doma a trvalo to asi dva mesiace kym to prestak robit, nebol manzel.niekde prec dlhsie?

ivkada
autor
3. dec 2016

@evkars praveze vobec nie nastastie nema robotu kde by chodieval praviddlne na sluzobky a obaja sme z BA takze celu rodinu mame tu..