Štvormesačný syn je v noci hore každú hodinu
Ahojte. Prosím vás o radu, neviem co mám robiť, už som strašne unavená. Môj malý má 4 mesiace a cez deň málo spinká aj pomenej papá, co je v pohode, ale v noci sa budí každú hodinu a papá, myslela som, že mám slabé mlieko, ale dala som mu aj kašičku a celu porciu vypil, ešte aj z môjho papal a aj tak sa o hodinu zase zobudil a papal. Má to papanie asi vymenené deň s nocou alebo čo.. neviete mi poradiť čo treba, aby lepšie spinkal?
@diana20 moja zlata, nech sa rozhodnes akokolvek, drzim ti palce. Mna rozbity spanok nici. Pri prvom este ako tak, ale teraz pri druhom musim byt cez den na nohach kvoli starsej dcerke. Ja viem, ze nebudem kojit vyse roka ako ine mami. A nemam preto vycitky. Ved aj moja prababka, to vzdy zabalila po par mesiacoch a krmila male knedlou roztlacenouv kozom mlieku🙂 komu sa da vstavat nech vstava, dobre pre nich a pre dieta, ale nie na ukortvojho zdravia
@ruthike ja ho asi prestanem v noci kojiť, lebo ja už pôjdem do roboty od pol roka aj tak už kojiť isto nebudem, musím pracovať, aby som vyžila s malým a keďže cez deň nespí, tak sa moc ani ja nevyspím.. inak som nikdy nebola chorá a odkedy je malý tak už dva razy, takže ozaj na sebe cítim únavu... ale malému je dobre, to je hlavné 🙂 som ale rada, že je tu niekto aj s tvojim názorom
@ludo811 tak klobuk dolu pred tebou. 🙂
Zena chodi do prace?
@diana20 moj syn nie je dojceny od dvoch mesiacov a spavat zle zacal presne od pol roka...do 11.mesiacov otras...teraz bude mat 13a raz je to horsie raz lepsie....bud sme boli hore aspon 6x za noc,alebo sa jednoducho zobudil o 2 30 a plakal do 4 30.....pisem ro preto,ze je mozne,ze ani odstavenim sa to nemusi zlepsit...ale snad u Vas ano,drzim palce 😉
moj syncek sa budil kazdu hodinu do svojho 8 mesiaca... vies si predstavit, ze som chodila ako vygrcany rezanec, totalne som bola KO, bez akejkolvek pomoci rodiny.. no, ale potom akoby utalo, prestahovali sme ho do jeho izbicky (mala som totiz pocit, ze napriek vsetkym moznym odporucaniam aby sme spali s dietatkom v jednej posteli nam to nefungovalo a budil sa na kazde nase otocenie v posteli)... no a odvtedy sa budi tak 2 prinajhorsom ak idu zubky 4 krat do noci, co je pre mna fakt ze uspech 🙂

@diana20 ani mne to neslo ked bol malicky,ale tak zhruba okolo 3-4mesiacov sme sa to naucili.som bola totalne vycerpana,ked som si zakazdym musela sadat(mala som sekciu-rana ma bolela ked som svly brusne namahala)
drzim vam palce 🙂 urcite to bude casom lepsie skus si aj cez den zdriemnut kym spinka babo,mne to velmi pomohlo.