Televízia a 15-mesačné dieťa
Ahojtem. Mám 15 mesačného syna , do roka sme telku vôbec nezapinali. Teraz keď potrebujem urobiť niečo narýchlo alebo ísť na wc dám ho do jedalnesjek stoličky a zapnem tu telku väčšinou pesničky. V postieľke strašný rev keď ho tam dám. Aký máte nárok názor? Fakt sa snažím tu telku max polhodinu na deň. Nie sústavnu polhodinu ale rozdelenú.
V pohode. Pol hodina mu nijak neublizi.
@really8 dakujem 🙂 lebo moja sestra je totálne pohoršena lenže neuvedomuje si že ona mala pri zadku muža
No tak nech je pohorsena. Akoze to ze nemas za zadkom muza uplne nie je dovod pustat telku ale toto demonozovanie obrazovky je trochu na hlavu
Aj my sme malej púšťali pesničky v TV v tom veku. Teraz má 2 roky, pozrie si ráno pol hodiny alebo hodinku rozprávky (podľa toho o koľkej vstáva) a hotovo. Cez deň bežne nepozerá.
15 mesačný v postíke? Však on potrebuje objavovať svet, byt s tebou, pomáhať ti….ved koniec koncov deti sa učia tak že odzera od teba
No tak bude chvíľočku pozerať telku, nič sa mu nestane
Nemáš vežu? Aby bol pri tebe keď niečo robíš?
Niektore rodiny kde maju napriklad 5 rocne dieta, pozeraju telku od narodenia druheho dietata lebo ju pozera starsi a nie tuky tuky ale napriklad spidermana... ked ta to trapi len pre sestru tak nech ta to netrapi vobec.
15 mesačný v postíke? Však on potrebuje objavovať svet, byt s tebou, pomáhať ti….ved koniec koncov deti sa učia tak že odzera od teba
No tak bude chvíľočku pozerať telku, nič sa mu nestane
Nemáš vežu? Aby bol pri tebe keď niečo robíš?
@pribinak nie ale vidíš už som na nej uvažovala takže čas kúpiť ,ďakujem za pripomenutie 😊
Niektore rodiny kde maju napriklad 5 rocne dieta, pozeraju telku od narodenia druheho dietata lebo ju pozera starsi a nie tuky tuky ale napriklad spidermana... ked ta to trapi len pre sestru tak nech ta to netrapi vobec.
@jajanka31 och ďakujem 🙂
telka na chvilku nevadi, ale sameho by som ho v jedalenskej stolicke nenechavala, ved moze vypadnut, ma uz 15 mesiacov, to su velmi pohyblive deticky v tomto veku, nahodou bude chciet ist za tebou a ani nevies....
Všetko s mierou. Ak by ti reval ze nechce nič iné len TV pozerat, bolo by to zlé. Ale ak chceš ísť vklude na WC bez toho, aby sa na teba liepalo dieťa a mrkcalo, nič sa nedeje.
Mňa udivuje, že sa do toho niekto stará. Ty a muž ste rodičmi vášho dieťaťa. Nemusíš nikomu nič vysvetľovať, ani rozprávať. A áno, aj moje deti pozerajú od malička telku.
Mňa udivuje, že sa do toho niekto stará. Ty a muž ste rodičmi vášho dieťaťa. Nemusíš nikomu nič vysvetľovať, ani rozprávať. A áno, aj moje deti pozerajú od malička telku.
@kavasmliekom veď áno , len mňa udivuje že je pohoršena z telky ktorú má pustenú na chvíľku 🙂 ďakujem vám za názory 🙂
Ja ked som citala par diskusii na tuto temu tu na koniku tak som mala pocit ze to snad ziadna matka na svete nepusti dietatu telku do jeho siestich rokov 😂 potom som sa zacala stretavat s inymi matkami co maju malinke deti a zrazu som nestretla ani jednu co by tu telku doma nezapinala
Normalne ide u nas televizor od rana do pol roka som malu otacala aby na neho nevidela.akonahle sa rozpohybovala uz to nebolo mozne.. mam aj strasiu co chce pozerat rozpravky a bude doma cele prazdniny co mam tu mladsiu zatvorit do pivnice?ved pri tom sa hrame aj ja si porobim co potrebujem.. chodime von.. my sme tak zvyknuti ze televizor ide cely den..a ano pustim aj malej šmolkov alebo cocomelon pesnicky ju bavia zas nesedi pri tom 10 hodin.
Telefon jej ale zasadne nedavam.
Pohorsena moze byt, je to jej vec
Nech ta tym neotravuje
Najvacsie moralistky potichu doma robia to iste 👍🏻
Tak zase je pravdaze privela telky moze poskodzovat mozog malych deti. Venuje sa tomu mnoho psychóogov aj neurologov. Ale pol hodina isto nie je vela. Takze ked mu ju pustis moze saaj ucit nieco z nej.ked nepustis o nic ho neochudobnis. Treba ustriehnut mieru a vsimat si dieta.
Ale teda keby ide telka cely den tak ma vystrie. Uz bez toho aby si este televizor pytal pozornost a hustil do mna mi stacia dve male deti ktorym sa pusa nezavrie. Cim som starsia tym mam ticho radsej
My sme nepustali ale je to tvoja vec, sestra nech riesi seba a ty si pozri, co to robi s mozgom dietata a podla toho sa rozhodni. Moj syn mi bol za zadkom alebo vo vezi a obcas sa podarilo ze si listoval v nejakej knihe. A tiez som mala muza doma. Kazdy ma inu situaciu a ine podmienky.

V pohode. Pol hodina mu nijak neublizi.