icon

Trojmesačné bábätko v aute

14. dec 2021

Ahojte baby, maminky 🙂
Som zúfalá tak si idem pre radu. Môj 3 mesačný krpec nonstop v aute vrieska a ja mám nočné mory keď s ním niekde musím ísť autom. Bývame cca 20 minút od mesta a tá jazda je ako za trest. Do teraz som s nim chodila len do poradne a naspäť a bol to neskutočný boj, ale teraz musím celý týždne každé ráno chodiť na injekcie a beriem ho so sebou a v aute ho stráži mama ( nemôžem ho s ňou nechať doma lebo nevydrží a začne vrieskat a nedá sa utíšiť, už ho nikto nechce strážiť lebo furt im vrieska 😔) Tak ak máte nejaké rady ako zvládnuť cestu a utíšiť toho malého vrešťana aby vydržal, tak sem s nimi lebo ja som už zúfalá. Mám strach aj šoférovať keď dostane ten svoj amok.

Strana
z2
jaga18
14. dec 2021

Náš tiež podobne. Keď už neviem ako ďalej, pustím mu jeho pesničku, na ktorú reaguje od narodenia, aj doma, keď chytí amok, iné nezaberá. Dám poriadne nahlas, na to spozornie a postupe znižuje hlas až kým sa neukludni.

markaterka
14. dec 2021

Pri prvom synovi sme mohli cestovať aj celý deň, v aute spokojný. S dcérou od začiatku katastrofa. Už keď sme išli z pôrodnice prerevala celú cestu. Každá jazda neskutočný rev, má 5 a trvá to stále, len už nereve, ale každú cestu grcia. My keď máme niekým ísť, tak muž má dopredu z tej cesty také nervy.

alex1303
15. dec 2021

No nepotesim ta u nas je to rovnako stale a to ma syn 17 mesiacov...uz ma 3 autodacku, nepomohlo...teplo mu nie je lebo vzdy pred jazdou teraz nsjskor zakurim aby nemusel byt naobliekany..tskze obliekam, vyzliekam...zabavam ho cim sa da..tablet s pesnickami, spievam, hracky tam ma a nic...sama v aute s nim ist nemozem lebo to je cisty horor..zacinam sa zmierovat s tym, ze moje dieta nikdy v aute neobsedi...uz som skusala aj vlak ale to je tusim este horsie 🙈 tam tiez neobsedi a len by chodil po vlaku...elektricka? 1 zatavka a rev...takze u nas asi len na pesiaka...preroze ani kocar nie je nas priatel

autor
15. dec 2021

@alex1303 u nás tak isto, kočík v tom musí pol hodinu vrieskat aby zaspal a potom je v ňom schopný spať aj 3 hodiny. S kočíkom chodím len keď je manžel doma aby zaspal na rukách a potom ho hodíme do kočíka lebo už mi je trápne chodiť vonku po dedine každý deň s dieťaťom ktoré vrieska ako keby som ho tyrala. Cez deň doma vôbec nespí max. 15 minút aj to len 3 krát za deň a na rukách. Nechce byť ani v satke ani v nosiči len na rukách ak ho položím vrieska. Som už z toho na nervy, každý deň varím obed na 100 krát lebo v posteli vydrží max 5 minút a začne vrieskat sem tam mi vydrží sedieť v kresielku ale aj to musí mať lepší deň.

autor
15. dec 2021

@zozo4 no skúšala som to s doktorom ale pozeral na mňa ako keby som spadla z vesmíru. Svokrovci žijú 200 km od nás a mama tá po poslednom jeho cirkuse sa s ním už boji sama ostať. Keď ho naposledy strážila tak jej vrieskal tak že až nedychal, nakoniec sme ešte aj s ňou skončili na urgentne čo jej stúpol tlak. Je to ťažko, dúfam že z toho čím skôr vyrastie

tafita
15. dec 2021

Moj bol taky vyse roka. Nevydrzal ani cestu v ramci dediny. Nicove nic nepomohlo. Musel z toho vyrast.

marilora
15. dec 2021

My sme mali to iste. Tiez som nemohla ist nikam autom . Ale skus este zrkadlo.Aby ta pocas jazdy dieťatko videlo. Mozno to pomôže.

Strana
z2