Uspávanie 8-mesačného
Dobrý deň mamky
Prosím vás o rady tipy postupy ako naučiť synčeka zaspávať v postieľke. On je zvyknutý zaspat na prsníku s hojdanim. Každý spánok začína tým že ho 5-15mij. Hojdam s cickou v ústach. Uspavam ho len ja priateľ ho nevie uspať. Keď sme u rodiny tak zaspí aj pri babke alebo tete tiež na rukách. Cumlík nepoužívame napína ho z neho. V noci spi pri mne na posteli a často sa pretaca lebo hľadá prsník . Jediná výhoda že nemusím vstávať k nemu. Občas sa mi podarí ho uspať a uložiť do postieľky a spi aj hodinu dve. Ale väčšinou keď ho idem položiť už je hore a plače. Aj dnes som ho 3x tak položila a plakal tak som ho nechala plakať asi 15 min a potom som ho uspala na cicke keď som videla tie unavené červené oči.neviem čo mám robiť ako prvorodička som ho naučila veľmi zle. Pre mňa je to veľmi náročné som veľmi vyčerpaná lebo sa nevyspim dobre a už mám len 48kil a to v tehotenstve som mala 60.
Pozrela som si aj staršie témy ale nepomohli mi žiadne postupy tam nie sú tak vás prosím ak ste to niektorá mala rovnako a podarilo sa vám zmeniť zvyky podeľte sa o to.
Ďakujem 🙂

@joannita jej prvy komentar, kopirujem: “Ja už ho nechcem uspavat kojenim ani nosením proste postieľka ľahnúť a spať ako veľa veľa detičiek. to je môj ciel”
hm….
ako inak sa da uspat 8m dieta, ked nie nosenim ani kojenim?
a akych “vela deticiek” v tomto veku lahne a spi? to by som sa pozrela.
proste treba zatat zuby, obetovat sa a vydrzat. Pise to, akoby sa s uspavanim trapila uz 4 roky, a to dieta ma pritom len 8 mesiacov.
a to, ako dieta zaspava, sa este bude v priebehu prvych 2-3 rokov menit pomaly kazdy tyzden