Váha novorodenca
Ahojte,
akú váhu malo vaše bábätko po narodení? Včera som bola na kontrole a moja dcérka má už teraz 3650g. Termín pôrodu mám budúci týždeň v piatok (možno aj skôr), keď sa malinká vypýta.
Krv mám v poriadku, cukor tiež. Prietoky sú tiež v poriadku. Celé tehotenstvo zatiaľ bezproblémové.
Myslíte, že je táto váha v poriadku? Mám strach, že bude naďalej priberať a budem mať problém ju vytlačiť 🙂 Svokra ma včera vystrašila, že pri pôrode môjho priateľa (keďže mal váhu skoro 4kg,) jej museli pomôcť s tlačením brucha (čomu by som sa rada vyhla, keďže som prvorodička).
Od začiatku tehotenstva mi môj gynekológ vravel, že mám trošku väčšie bábätko, možno to bude aj tým, že aj ja aj priateľ sme vysokí. No neviem, každopádne mám strach :/
Pol kg hore dole
Neboj sa ničoho. Moje obe deti mali 4,4 kg a nikto mi nepomáhal, všetko ok. Ani šitie ani raz nebolo treba
@ls56 ja osobne som porodila ľahšie 3600 ako 1920😬, 2970g išlo už rýchlo, nechcela som zdrzovat🤣
@sandrita_v daj vedieť,koľko vážia skutočne dcérka. Držím palce!
Ďakujem krásne všetkým za komentáre 🙂 Uvidíme teda akú váhu bude mať reálne tá moja princezná 🙂 Dám určite vedieť 🙂
@sandrita_v ja som bez problémov vytlačila 4,6 kg a neskôr 4,4 kg deti.
Poranenie bolo jasné za 2 týždne som ale nevedela že som rodila.
Nikto mi nepomáhal, ale rodila som v zahraničí.
Toto mi príde nonsens tlačiť na brucho ved dieťa pri tlačení už je dávno nízko v panve.
@sandrita_v bude mať zhruba ako si mala ty.
To ti môžem povedať.
Ja som mala tiež cez 4 kg
Mam kamarátku ktorá mala problém vytlačiť ani nie 3 kilove dieťa.
Takže vôbec to neni o váhe
@ankare nakoniec vazila viac 😃 mala 3880g a 53cm 🙂
@sandrita_v gratulujem a užívajte si. A nech si rýchlo fit a ste zdrave
@sandrita_v tak ju dobre odhadli. Gratulujem!
No môjmu pred pôrodom tipovali 3300 a mal 3800 takže je to fakt orientačné 😊
@sirka9 dakujeme pekne 🙂
@ankare dakujeme krasne 🙂

Vsetci ti tu pisu aby si to brala s rezervou…ale zas ber to tak radsej,ze to moze byt aj horsie..ano pozitivne myslenie a tak…mne povedali ze bude mat 3400 a mala 3600,takze realita moze byt aj taka ze prcek bude mat viac…ale co na tom zalezi? Nejak to babatko von musi,takze no stres a porodis aj keby si nechcela😀