Vaše skúsenosti s EQUILIBRIA

10 mamičiek z Modrého koníka dostalo šancu otestovať značku opaľovacích prípravkov EQUILIBRIA pre celú rodinku, rad EQUILIBRIA SUN a rad EQUILIBRIA SUN BABY, vhodný aj pre tie najmenšie deti. Značka EQUILIBRIA je založená na filozofii, že najúčinnejšie a najefektívnejšie ingrediencie pre ochranu pokožky pochádzajú z prírody.

Prečítajte si, ako v teste obstáli faktory 30, 50 a 50+ a taktiež mlieko po opaľovaní v nasledujúcich recenziách.

Viac o značke EQUILIBRIA, ktorú exkluzívne dostanete v lekárňach Dr.Max nájdete na: https://www.drmax.sk/equilibria/

Opaľovacie krémy - chemický koktail? Môj pohľad na testovanie Equilibria


Na internete nájdete kopu článkov o tom, že mnohé zložky opaľovacích prípravkov sú nebezpečné a to hlavne pre malé deti. Prečo? Pretože niektoré chemické látky sa vstrebávajú do krvného obehu a môžu narušiť hormonálnu rovnováhu, spôsobiť alergickú reakciu alebo paradoxne na slnku môžu uvoľnovať voľné radikály, ktoré poškodzujú pokožku.  (Ktoré látky škodia nájdete nižšie)


Takže to, čo nás ma chrániť - škodí !? ( áno jasné, my "biomatky" - čo je asi nový druh nadávky, by sme ani vzduch nemali dýchať)... Preto som si začala vyrábať opaľovací krém sama, ktorý používal hlavne môj syn, pretože bolo ťažké nájsť nejaký vhodný.


Jedného dňa som ale zahliadla konkurz na  testovanie opaľovacích prípravkov značky Equilibria. V článku bolo spomenuté, že Equilibria používa ingrediencie z prírody, ktoré som využívala aj ja pri výrobe naozaj prírodného opaľovacieho krému.  Napríklad bambucké maslo, ktoré hydratuje a vitamín E ako antioxidant. Tak som sa  teda zapojila. A bola som vybraná na testovanie. A JEJE :D 


Testovací balíček obsahoval 7 kusov prípravkov a to:

  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 30 - príjemné mlieko na opaľovanie s vysokým stupňom ochrany
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50 - príjemné mlieko na opaľovanie s vysokým stupňom ochrany
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50+ - príjemný krém na opaľovanie s veľmi vysokým stupňom ochrany          
  • EQUILIBRIA AFTER SUN - mlieko po opaľovaní                                                                                    
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 30 BABY - príjemné mlieko na opaľovanie s vysokým stupňom ochrany
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50 BABY - príjemné mlieko na opaľovanie s vysokým stupňom ochrany
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50+  BABY - príjemný krém na opaľovanie s veľmi vysokým stupňom ochrany

Moje kritéria pre opaľovací prípravok sú celkom mierne. Hlavne  aby bol bez škodlivých látok a aby chránil pred spálením. Čo sa týka konzistencie, vône a iných vlastností -  nie som náročná, keďže doma vyrobený krém bol dosť zle roztierateľný a ani vôňa nebola extra super.


Tak sa poďme pozrieť na zloženie - pre mňa najdôležitejšiu vec pri výbere kozmetiky. Nezameriala som sa na každú zložku, ale  mám zoznam chemických látok, ktoré by opaľovací  krém nemal obsahovať a Equilibria ich ani neobsahovala! 🙂


Toto sú najškodlivejšie látky, ktoré som v zložení krémov Equilibria nenašla  :

Octinoxate, Oxybenzone, Dioxybenzone, Padimate O/ Octyl Dimethyl Paba/paba ester, Sulisobenzone/Benzophenone- 4, Octisalate, Avonzone, Octocrylene, Octyl salicylate, Avobenzone, Cinoxate, Phenylbenzimidazole, Homosalate , Sulisobenzone , Menthyl anthranilate, Trolamine salicyclat


Toto je pre mňa smerodajné a teda najdôležitejšie kritérium Equilibria splnila. A navyše má aj  iné plusy. 


Čo ma veľmi prekvapilo, keď mi došla zásielka boli príbalové letáky v krabičke. Boli v nich veľmi užitočné informácie o filozofii Equilibrie, o tom, ako sa chrániť pred slnkom, ako používať opaľovacie prípravky atď.   


 Krémy som testovala ja, môj 3 ročný syn, manžel a  moja sestra, ktorá ma ryšavé vlasy a teda aj svetlú pokožku. Ja mám pleť svetlú s pehami a krém som testovala na celodennej túre okolo jazera a obstál na výbornú. Sestra testovala pri bazéne a chválila si, že ju pekne opálilo, ale nespálilo a krémy boli vodeodolné.


Môj drobec neznáša natieranie, takže oceňujem konzistenciu, bol natretý vždy za pár sekúnd :D  A  manžel testoval mlieko po opaľovaní. Keď zhodnotím krémy celkovo, tak to, čo človeka osloví ako prvé  je vôňa a konzistencia. Vôňa bola veľmi príjemná, nevtieravá a konzistencia úžasná. Krémy sa veľmi dobre rozotierali, nezanechávali žiadne šmuhy ani pocit mastnoty. Rýchlo sa vstrebali a hlavne chránili.


Ale samozrejme, pri dlhšom pobyte na slnku sa treba natrieť viackrát a hlavne nezabudnúť na tvár.


#test_equilibria


Slnko, more, hory - leto s EQUILIBRIOU

Ahojte!


V prvom rade by som sa vám rada predstavila. Moje meno je Mirka, mám 33 rokov a 2 malé deti. Syn ma 4.5 roka a dcérka 3. Predtým ako sa zo mna stala mama, robila som 11 rokov v lekárni. Po zverejnení výzvy na testovanie opaľovacích prípravkov od Dr.Max som neváhala a prihlásila sa takmer okamžite. Vzhľadom na moje povolanie a prax boli mojou voľbou vždy prípravky z lekárne.


S radom EQUILIBRIA som zatiaľ skúsenosti nemala, preto ma veľmi potešilo, že som bola jednou z vybraných na testovanie!



O niekoľko dni dorazil balíček plný opalovacích prípravkov. Oceňujem aj malé "kabelkové" krémy! Po rozbalení ma ako prvé zaujal samotný, relatívne krkolomný nazov EQUILIBRIA. Čo to znamená? Prečo práve EQUILIBRIA? Po krátkom pátraní sa mi spojil so slovom ROVNOVÁHA.



Tak poďme otestovať rovnováhu medzi slnením, zdravou pokožkou a kvalitnym opalovacím prípravkom!


Všetci, co ma poznajú, vedia, že som najsvetlejší fototyp aký existuje. Moja doba na slniečku bez spálenia bola vyrátana na 5 minút. Pokožka je bledá so sklonom spáliť sa, očervenieť a zošúpať sa. Keď som bola mladšia, trápilo ma to. Používala som nevhodné prípravky s nízkym faktorom a vystavovala pokožku veľkému riziku. Až vo svojej praxi som pochopila, že nie opálená, ale zdravá pokožka je dôležitá. Začala som sa viac zaujímat o zloženie prípravkov.


Čo teda obsahuje EQUILIBRIA?

Hydratačný krém na opaľovanie s UVB a UVA filtrami a ochranným faktorom SPF 50+ pre pleť citlivú na slnko. Obsahuje hydratačné a zvláčňujúce látky, vodeodolné UV filtre, pantenol a vitamín E. Pantenol zvlhčuje a zvláčňuje pokožku, prispieva k prirodzenej regenerácii a podporuje obnovu buniek. Znižuje nepríjemné pocity svrbenia a redukuje pocit podráždenia a sčervenania pokožky. Extrakt z riasy Laminaria ochroleuca (Golden seaweed) a vitamín E chránia bunky pred poškodením, čím sa odďaľuje biologické starnutie kože.



Pre koho je určená?

Pre dospelých 30 a 50+
Pre deti 30 a 50+faktor.
After sun- žial informáciu od akého veku je vhodný som nenašla, ale podľa zloženia, nevidím problém pre deti od veku 3+.

To, čo zaujme na prvý pohľad - obal.

Prípravky su v krásnej oranžovo modrej krabičke s pribalovým letákom (mimochodom, ten obsahuje naozaj veľmi dobre spracované zásady správneho opaľovania aj inštrukcie k správnemu natieraniu a následného ošetrovania pokožky.) Samotná tuba, má rovnaké farby. Uzáver je na klik, tým pádom sa vám nestane, že stratíte vrchnák. Detské krémy su rozlíšené obrázkom veľrybky.



Textúra a rozotieratelnosť je u detských a dospeláckych krémoch rozličná. Detský má jemne hrudkovitú konzistenciu, no na rozotieratelnosti to vôbec neubralo.Obe mlieka aj krémy sú svetlo žltej farby, príjemnej, nevtieravej vône, veľmi ľahko rozotieratelné a hlavne nezanechavajú pocit mastnoty na pokožke a na dlaniach! 


To sme ocenili všetci testujúci. Jediné minus bolo, ze zvyšky krému mali tendenciu zaschnúť okolo dávkovacieho uzáveru. Mlieko po opalovaní je biele, našlahané a prijemne chladí.



Ako teda EQUILIBRIA obstála?

Musím povedať, že ma v mnohých ohladoch nadchla. Ja a syn, sme veľmi bledí a naša pokožka ostala chránená a nespálená. Muž mal jemne červený krk po futbalovom turnaji, čo bolo spôsobené nedodržiavaním zásad správneho opalovania a nedostatočným natieraním.Ocenil však výbornú rozorieratelnosť v ochlpených častiach tela ako hruď a ruky. Dcérka, ktorá ma jemný exzém na pažiach a líčkach, prípravky veľmi dobre znášala. 


S výsledkom testovania, sme teda veľmi spokojní. Myslím, že som našla skvelého parťáka na naše rodinné výlety.


Ďakujem Dr.Max a Modrý koník za možnosť zúčastnit sa testu! 

P.s.: ak ešte nemáte krém na opalovanie na leto Dr. Max má skvelú akciu! 

https://www.drmax.sk/akcie/nakupte-viac-a-usetrite/equilibria/


#test_equilibria

Ako sme testovali opaľovacie krémy Equilibria

Na koníku som už pomerne dlho, ale ešte nikdy som nedostala príležitosť ako túto. Keď som uvidela, že sa idú testovať opaľovacie krémy, povedala som si, že toto je niečo pre nás. 


Sme rodina, ktorá miluje vodu. Obe deti aktívne plávu, syn už aj závodne. Na chate máme bazén, skrátka sme stále na slnku a vo vode. 


Cez letné prázdniny organizujem denné letné tábory, tak som si pomyslela, že otestujem krémy na veľkej vzorke detí. 😎 


No krémy došli oveľa  skôr, ako som predpokladala. Ešte ani nezačalo svietiť a hriať poriadne slnko a už mi volal manžel. Že čosi mám od kuriéra. 🔝 Prevzal balíček, hneď otvoril a sám bol prekvapený, koľko toho je. 


Slnko síce hneď nesvietilo, ale o pár dní nám to vynahradilo. Ako prvý testoval krém na opaľovanie syn. Podarilo sa mu zlomiť prst na ruke, takže bazén dostal STOPku. No duša športovca nezaháľa a futbalka nepočká. ⚽️


SPF 30

Krém nijak výrazne nevonia, má nevtieravú vôňu. Veľmi dobre sa rozotieral. Môj syn neznáša krémy a natieranie, ale toto mu nejak zvlášť nevadilo.


Po pár dňoch šiel manžel opravovať strechu. Slnko  má už v máji riadnu silu, na streche o to viac.


Tak som mu pribalila SPF 50.

Natrel sa, ako sa na chlapa patrí. Keď sa večer vyzliekol, nevedela som, či sa bol opaľovať a niekto ho pri tom objímal, alebo ozaj na tej streche. Veď posúďte sami..

Dokonale vidno, kam jeho ruka dosiahla 😂  Môžem teda bez okolkov povedať, že krém equilibria SPF50, vás pred slnkom ochráni, nespáli pokožku a ani vás neopáli.

Rozotiera sa na to, že je to taký vysoký faktor veľmi dobre. Konzistencia je taká krémovitá, ale úžasne sa vpíja a príjemne vonia. Keď porovnám SPF30 a SPF50, tak nižší faktor vonia trošku viac, ale ozaj nie nejako výrazne.


Po práci na slnku bolo treba ošetriť nenatreté a spálené miesta. Aby sa nezačala pokožka šúpať. Vytasila som After sun lotion.

Tento vonia zo všetkých testovaných krémov najviac 😎 Milujem vôňu krémov po opaľovaní, zmiešanú s vôňou opálenej pokožky ❤️  Keďže slnko a my tvoríme nerozlučnú partiu, krémiky testovala aj naša najmenšia. 

Natrieť sa dokázala aj sama, krém nezanechal na rukách mastný film, dobre sa vpil a čo je podstatné, dcéra šla nakrémovaná do bazéna. Poznáte to. Natriete sa, nečakáte a šup do vody. Na hladine okolo sa vzápätí objaví mastná škvrna akoby ste sa natreli olejom. Tak tento krém to nerobí. Jasné, že sme nečakali 10 minút, kým sa vsiakne do pokožky. Kto by vydržal 10 minút sedieť pri vode a nevojsť do nej? Moje deti nie. Skočila do vody hneď ako sa natrela a mastná škvrna nikde. Dokonalé.


VÝSLEDOK TESTOVANIA: 


Testovali sme všetky 3 výrobky od Equilibria.

Krém SPF 30

Krém SPF 50

After Sun Lotion


SPF50 ochránil dokonale. Vidno miesta, kde bol krém aplikovaný, koža je bledšia, nespáli sa, ani sa neopáli. Odporúčam pre bledšie typy, prípadne ak sa chystáte na priame slniečko.


SPF30 u nás vyhráva v obľúbenosti. Nezanecháva mastný film, výborne sa rozotiera a už sa budem opakovať, že príjemne vonia. Balím si ho do kabelky na víkendový pobyt.

After Sun Lotion si nezabudnite pribaliť na dovolenku, budete mať voňavého chlapa, deti aj seba a tá vôňa leta, je na nezaplatenie.


PS: Ďakujem Modrému koníkovi za možnosť testovať krémy Equilibria. Ostávam im verná a budem len odporúčať. 


#test_equilibria

Leto, slnko, kúpanie, opaľovanie, potrebná ochrana kože = EQUILIBRIA


Máme tri malé blonďaté, modrooké dievčatká, ktoré radi chodia von a slnko vnímajú ako priateľa. Keď svieti slnko, veľmi sa tešia. Preto hor sa von, ale nezabudnúť sa natrieť. 


Mám veľmi rada produkty, ktoré obsahujú prírodne zložky. Preto som sa zapojila do testovanie slnečnej kozmetiky  EQUILIBRIA.


Opaľovacie prípravky obsahujú okrem fotostabilných UVA a UVB filtrov aj zložky ako extrakt z morskej riasy Laminaria ochroleuca, ktorý aktívne podporuje ochranu buniek pred škodlivými vplyvmi slnečného žiarenia, bambucké maslo, pantenol, vitamín E a glycerol.  


Testovali sme rad BABY pre detskú citlivú kožu:


  • Mlieko na opaľovanie SPF 30  objem 200 ml
  • Mlieko na opaľovanie SPF 50 objem 200 ml
  • Krém na opaľovanie SPF 50+ objem 50 ml   

Mlieka sme používali hlavne na oblasti kože rúk, nôh a trupu. Majú veľmi dobrú konzistenciu. Na pohľad obsahujú malé ako keby „hrčky“ krému, ale napriek tomu sa pekne ľahko rozotierajú a ihneď vsiaknú do kože. Vôbec nezanechávajú biely film na koži. Koža nezostane lepkavá, čo je super, keďže baby sa zvyknú hrať v piesku. Čo hodnotím ako velikánske plus.


Naše dievčatá majú veľmi citlivú atopickú kožu a mlieko im vôbec nerobilo problém, žiadne zhoršenie, svrbenie. Po zime sú úplné bledule 🙂 A od začiatku slnečných dni sme ich natierali len slnečnou kozmetikou  EQUILIBRIA a koža je fakt pekne chránené. Žiadne spálenie, začervenanie.


Krém SPF 50+ sme používali na tvár a oblasti krku.


a rad SUN určený pre dospelých pre citlivú kožu :

 

  • Mlieko na opaľovanie SPF 30  objem 200 ml
  • Mlieko na opaľovanie SPF 50 objem 200 ml
  • Krém na opaľovanie SPF 50+ objem 50 ml

Ja mám alergiu na slnko. Musím sa aj pri krátkom pobyte na slnku natierať ochranným krémom. Inak sa mi na koži prejavia veľké červené fľaky, ktoré dosť svrbia a pália. Urobila som so slnečnou kozmetikou EQUILIBRIA pokus. Keď sme išli von, nenatrela som si krk. A alergia sa prejavila. Na ostatných miestach, ako ruky a nohy, kde som bola poctivo natretá, zostali pekne bez reakcie. Stačilo mi dokonca mliekona opaľovanie SPF 30. To je pre mňa velikánske plus.   


Súčasťou každého balenia mlieka a krému je leták, kde je podrobne rozpísané ako používať výrobok, prečo je dôležitá ochrana.


Jedine negatívum vidím, že pri neopatrnom ušpinení oblečenia po vypraní zostávajú žlté fľaky.


A posledným produktom mlieko po opaľovaní 


Veľmi krásne vonia, dobre hydratuje kožu a má ľahkú konzistenciu.


S testovaním slnečnej kozmetiky EQUILIBRIA som bola nadmieru spokojná.  

Všetky produkty sa dajú kúpiť na https://www.drmax.sk/equilibria/.


Produkty sú kvalitné a pribalený leták nekleme kde výrobca uvádza že, produkt značky EQUILIBRIA  bude vaším spoľahlivým a užitočným pomocníkom, ktorý vám umožní vychutnať si radosť zo slnka a slnečných dní naplno a bezpečne. 


Veronika


#test_equilibria 


Naše testovanie Equilibria - slnečná kozmetika založená na sile prírody

Na koníku som od roku 2008, ale možnosť testovať sme dostali až teraz . Sme 5-členná rodinka bledokožcov (hlavne ja), a tak ma potešila možnosť otestovať novú značku na trhu, o ktorej som ešte nepočula - Equilibria z lekárne Dr.Max. Kuriér nám balíček priniesol veľmi rýchlo. Manžel zavolal a oznamoval množstvo krémov, že koľko som toho zas objednala, keď letíme až 16.6. na dovolenku a ani bazén sme ešte nemali vyčistený a napustený. Potešil sa správe, že tieto žlté krémiky z lekárne sme vyhrali. 


Po prečítaní návodu ma prekvapilo, že sa jedná o produkt, ktorý obsahuje komplex zložiek prírodného pôvodu a UV filtrov. Ostala som príjemne prekvapená. Taktiež vysoká vodeodolnosť prípravku pre dlhodobú ochranu pred slnečným žiarením. Obsah morskej riasy, ktorá podporuje ochranu pokožky a upokojuje podráženú pokožku, taktiež prispieva k spomaleniu starnutia pokožky boli bonusom. Krémiky príjemne voňali aj keď som bola na pochybách vôňou bambuckého masla (ktorú nemám rada), panthenol ktorý pokožku hydratuje a zvláčňuje, vitamín E v kombinácii s glycerolom ma milo prekvapil. 200ml balenie je pre našu rodinku ideálne balenie a taktiež top je kabelkové, čo ja osobne na potulkách oceňujem.

Ako prvá testovala naša najmenšia členka, ovoňali sme, dala som jej ho na kolienka a krásne si sama rozotrela, krémik sa velmi pekne a hneď vstrebal a nezanechal mastný film. Moje dieťa neznáša natieranie, použili sme SPF 50+ a veru neopálilo ju slniečko a bola spokojná. Oceňujem aj ich kabelkové balenie čo je naozaj top  


SPF 30 baby

SPF 30


Ja som testovala faktor SPF 30, na ktorom naozaj oceňujem jeho ľahko roztierateľnú konzistenciu, jemnú vôňu, taktiež jednoduchú manipuláciu. Na tvár som použila SPF 50 a telo SPF 30 po pár hodinách občasného polyhávania a aktivného plenia v záhradke, sa mi na rukách a trupe vyhodili červené flaky, pravdepodobne na niektorú zložku z krémiku. Manžel a deti reakciu nemali.

SPF 50+ baby


Jedného dňa sme zobrali našu Equilibriu na výlet do Košíc, kde sme ju posunuli na testovanie našej najmenšej členke rodiny 6 mesačnej neterke. Testovala ju jej mamina na nej a dozvedela som sa, že Equilibriu dostali v pôrodnici v balíčku a že ju vo veľkom použvajú a sú spokojné. Tak také malé odporúčanie aj pre najmenšie bábätka je fajn a napriek hustejšej kašovitej konzistencii sa príjemne rozotiera a vonia, akurát zaschýna v mieste uzáveru, ale to sa dá prežiť. 


Tento víkend sme už deťom napustili bazén, natreli sme ich všetkých SPF 30 baby počkali 30 min ako je odporúčané v príbalovom letáčiku a vypustili k bazénovým radovánkam, syn po hodinke (bledokožec) ostal červený tak preto to tričko, dievčatám SPF 30 postačovalo dostatočne na 2 h na slniečku. Po 2 hodinkách si dali obed a opäť sme ich natreli. Slnku sme sa vyvarovali medzi 11-15 h tak ako píše výrobca. Aaaale po praní sme na oblečení našli žlté fľaky, ktoré sa zvyknú na oblečení po opalovacích prípravkoch objaviť, to beriem ako menšie mínus.



 

After sun lotion

Po slnení a kúpaní som detváky ponatieralatýmto zázrakom a veru vrelo odporúčam aj ten, lahučká konzistencia, hydratácia k tomu a tá vôňa, čo viac si pokožka môže priať.  



Záver testovania:

Boli sme spokojní s krémikami, už sme aj dokúpili v lekárni Dr.Max ďalšie SPF 15 a mliečka po opalovaní, krémiky odporúčame ďalej a tešíme sa na ich testovanie na našej dovolenke pri mori o pár dní. Už sú zbalené v kufri.


P.S.: Ak máte problém s pokožkou tak ako ja, odporúčam vyskúšať na kúsku pokožky 


Ďakujem Dr.Max a tímu Modrého koníka, že sme sa mohli zúčastniť testovania krémikov. Želám všetkým krásne leto plné slnka a zážitkov možno aj s opalovacími prípravkami od Dr.Max a EQUILIBRIA.


#test_equilibria

Slnečná ochrana so silou z prírody - EQUILIBRIA

Ahojte maminky, tehuľky, čakateľky a všetci zvedavci 😉 


Som rada, že dnes sa vám môžem prihovárať  prostredníctvom tohto článku, recenzie z testovania slnečnej kozmetiky značky Equilibria.



Bola som naozaj prekvapená a potešená, keď mi prišla správa, že ma vybrali medzi testovateľky opaľovacích prípravkov Equilibria. Áno áno, teraz si veľa z vás povie, že testovanie sa na MK vo veľkom rozbehlo a sme radi , že sme niečo dostali. Ale mne toto testovanie naozaj veľmi pomohlo. Každý  rok miniem v drogérii a v lekárni dosť  peňazí na opaľovacie prípravky pre rodinku. 


Staršia dcérka má veľmi citlivú a často podráždenú pokožku. Buď sa jej koža začervenia, alebo vyhádže, máva ju "drsnú ". A preto hľadám každý rok niečo vhodné, čo jej takpovediac sadne. 


Snažím sa hľadať výrobky, ktoré obsahujú zložky z prírody, ktoré vedia, že najúčinnejšie a efektívne zložky sú práve v prírode a sú dobré znášané s pokožkou . Tieto opaľovacie krémy dcérka veľmi dobre znášala  a nevšimla som si žiadne nechcené reakcie. Opaľovacie krémy značky Equilibria obsahujú komplex zložiek prírodného pôvodu. 

A teraz poďme k samotnému testovaniu, mojim postrehom a názorov.


Ako prvé musím pochváliť balenia opaľovacích prípravkov, ešte aj škatuľky sú príjemné na dotyk, žiadny drsný povrch 😉 . Tuba v ktorom je krém, má veľmi praktický uzáver, na "zakliknutie" nie zatáčací. Pre mňa obrovské plus. 


Krémy , či už detské  - vhodné pre deti od narodenia, či už pre dospelých, či 30 SPF alebo 50 SPF majú síce trošku hustejšiu konzistenciu, ale rozotierajú sa ľahko. Dobra sa vstrebávajú, nezanechávajú mastný povlak či fľaky. Majú veľmi jemnučkú a príjemnú vôňu. Pokožka ostáva vláčna. Extrakt z morskej riasy upokojuje podráždenú pokožku, spomaľuje starnutie pokožky. Bambucké maslo pôsobí hydratačne, pantenol zasa napomáha regenerácii kože.


Bola som pokojná, keď sa deti hrali s vodou, sprchovali a člapkali vo vode, pretože opaľovacie krémy sú vodeodolné.  Krém som si skúšala aj na tvár pod make-up, a bez problémov.  Aj celý deň na slnku, samozrejme že natierame priebežne aj počas dňa, koža ostala ochránená a napriek tomu pekne opálená. 


A mlieko po opaľovaní, to som si večer naozaj vychutnala 😚 . Úžasná konzistencia, úplne ľahko rozotierateľné, jemná vôňa.  hneď som cítila, že pokožka je hydratovaná, ostala jemná a taká "chladivá" . Paráda 👌👌👌👍



Takže moje zhrnutie, opaľovacie krémy Equilibria sú vhodné aj na citlivú pokožku, dobre rozotierateľné, aj keď by som krém prijala troch redší, pokožka ostáva hydratovaná a vláčna. Oceňujem praktický uzáver a vodeodolnosť. Mlieko po opaľovaní je TOP. 


Som rada, že sa mi podarilo nájsť opaľovacie prípravky, ktoré využívajú silu z prírody, ktoré sú vhodné pre našu celú rodinu. Kupujem aj budúci rok a odporúčam aj zvyšku rodiny 😉


#test_equilibria

Slnečná ochrana so silou z prírody - EQUILIBRIA

Ahojte maminky, tehuľky, čakateľky a všetci zvedavci 😉 


Som rada, že dnes sa vám môžem prihovárať  prostredníctvom tohto článku, recenzie z testovania slnečnej kozmetiky značky Equilibria.



Bola som naozaj prekvapená a potešená, keď mi prišla správa, že ma vybrali medzi testovateľky opaľovacích prípravkov Equilibria. Áno áno, teraz si veľa z vás povie, že testovanie sa na MK vo veľkom rozbehlo a sme radi , že sme niečo dostali. Ale mne toto testovanie naozaj veľmi pomohlo. Každý  rok miniem v drogérii a v lekárni dosť  peňazí na opaľovacie prípravky pre rodinku. 


Staršia dcérka má veľmi citlivú a často podráždenú pokožku. Buď sa jej koža začervenia, alebo vyhádže, máva ju "drsnú ". A preto hľadám každý rok niečo vhodné, čo jej takpovediac sadne. 


Snažím sa hľadať výrobky, ktoré obsahujú zložky z prírody, ktoré vedia, že najúčinnejšie a efektívne zložky sú práve v prírode a sú dobré znášané s pokožkou . Tieto opaľovacie krémy dcérka veľmi dobre znášala  a nevšimla som si žiadne nechcené reakcie. Opaľovacie krémy značky Equilibria obsahujú komplex zložiek prírodného pôvodu. 

A teraz poďme k samotnému testovaniu, mojim postrehom a názorov.


Ako prvé musím pochváliť balenia opaľovacích prípravkov, ešte aj škatuľky sú príjemné na dotyk, žiadny drsný povrch 😉 . Tuba v ktorom je krém, má veľmi praktický uzáver, na "zakliknutie" nie zatáčací. Pre mňa obrovské plus. 


Krémy , či už detské  - vhodné pre deti od narodenia, či už pre dospelých, či 30 SPF alebo 50 SPF majú síce trošku hustejšiu konzistenciu, ale rozotierajú sa ľahko. Dobra sa vstrebávajú, nezanechávajú mastný povlak či fľaky. Majú veľmi jemnučkú a príjemnú vôňu. Pokožka ostáva vláčna. Extrakt z morskej riasy upokojuje podráždenú pokožku, spomaľuje starnutie pokožky. Bambucké maslo pôsobí hydratačne, pantenol zasa napomáha regenerácii kože.


Bola som pokojná, keď sa deti hrali s vodou, sprchovali a člapkali vo vode, pretože opaľovacie krémy sú vodeodolné.  Krém som si skúšala aj na tvár pod make-up, a bez problémov.  Aj celý deň na slnku, samozrejme že natierame priebežne aj počas dňa, koža ostala ochránená a napriek tomu pekne opálená. 


A mlieko po opaľovaní, to som si večer naozaj vychutnala 😚 . Úžasná konzistencia, úplne ľahko rozotierateľné, jemná vôňa.  hneď som cítila, že pokožka je hydratovaná, ostala jemná a taká "chladivá" . Paráda 👌👌👌👍



Takže moje zhrnutie, opaľovacie krémy Equilibria sú vhodné aj na citlivú pokožku, dobre rozotierateľné, aj keď by som krém prijala troch redší, pokožka ostáva hydratovaná a vláčna. Oceňujem praktický uzáver a vodeodolnosť. Mlieko po opaľovaní je TOP. 


Som rada, že sa mi podarilo nájsť opaľovacie prípravky, ktoré využívajú silu z prírody, ktoré sú vhodné pre našu celú rodinu. Kupujem aj budúci rok a odporúčam aj zvyšku rodiny 😉


#test_equilibria

Testovanie opaľovacích prípravkov Equilibria

Slniečko a opaľovacie krémy EQUILIBRIA


Krásne teplé slnečné dni konečne dorazili aj k nám. Vzhľadom na to, že sme tu na koníku skoro samé mamičky, vieme, že najlepšia ochrana pred slnkom je krémovanie. Či už seba ale hlavne deti.


Do rúk sa mi vďaka koníkovi dostali opaľovacie krémy, u mňa dosiaľ neznámej, značky EQUILUBRIA. Prišlo mi balenie pre deti aj dospelých s UV faktorom 30 a 50, jedno mlieko po opaľovaní a dve 50-tky v 50 ml menšom balení. Radosť bola obrovská.



Keďže slniečko stále svietilo, začali sme s kremovanim. Konzistencia krému je jemná, ľahko rozotieratelná, hydratačná a zvláčňujúca a má žltú afrbu. Vodeodolná s jemnou vôňou. Vhodný pre citlivú pokožku. Čo sa mi páči  je, že neobsahuje žiadne zložky nebezpečné pre pokožku ako bolo nedávno spomínané v televíznych novinách.


Naopak, obsahuje vitamin E, pantenol a extrakt z riasy Laminaria ochroleuca. Veľké plus majú aj čo sa týka veľkosti balenia -  50 ml alebo aj 200 ml.



Vždy sme sa natreli 20 min pred pobytom na slniečku. Môžem povedať aj za deti, že sme sa vôbec nespálili. 


Dokonca manžel sa nenatrel, podarilo sa mu na pleciach zhorieť. Natrela som ho mliekom po opaľovaní a pomohlo mu hneď. Na druhý deň mal krásnu pokožku, nemal nič začervenané, dokonca ho nič nesvrbelo. Čo sa týka mlieka po opaľovaní, konzistencia biela ľahšie rozotieratelna a prijemne voňava. 


Deti sa snažím natierať pri pobyte vonku aspoň 1x denne pokiaľ nie som v práci lebo staršie deti to ani nenapadne. Najstarší má na krku veľké znamienko, to musí natierať poctivo.


Za mňa sa krémy osvedčili či už konzistenciou, vôňou ale hlavne sú kvalitné. Prídu mi ako tie kvalitnejsie značky, ktoré kúpite len v lekárni.


Tak ak natrafíte alebo sa stale rozhodujete medzi krémami, Equilibria by bola mojou prvou voľbou. Už sa teším ako ich zabalím na dovolenku.😊


Ďakujem tímu Modrého koníka za testovanie, potešili nielen mňa ale aj moje deti.


#test_equilibria

Leto začalo, musíme sa chrániť! - EQUILIBRIA


Ahojte koničkárky a koničkári!


Aj na mňa sa konečne usmialo šťastie a dostala som príležitosť testovať opaľovacie krémy značky Equilibria. Značka EQUILIBRIA sa snaží čo najúčinnejšie a najefektívnejšie chrániť pokožku a hľadá ingrediencie, ktoré pochádzajú z prírody. Preto v nej nájdete aj také látky ako extrakt z morskej riasy Laminaria ochroleuca, bambucké maslo, pantenol, vitamín E a glycerol. Kvôli zloženiu krémov som sa na testovanie velmi tešila. 


Balíček od oznámenia doručenia došiel kuriérom rýchlo a na moje prekvapenie to boli plne funkčné balenia opaľovacích krémov. Z balíčka sa stal balík, ktorý obsahoval:



EQUILIBRIA SUN BABY je rad pre deti:

  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 30 BABY  (obsah 200 ml, cena 14,99€)
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50 BABY (obsah 200 ml, cena 16,99€)
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50+ BABY (obsah 50 ml, cena 9,99€)

EQUILIBRIA SUN je rad pre dospelých:

  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 30  (obsah 200 ml, cena 14,99€)
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50 (obsah 200 ml, cena 16,99€)
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50+ (obsah 50 ml, cena 9,99€)

EQUILIBRIA AFTER SUN je mlieko po opaľovaní (obsah 200 ml, cena 9,99€)


Cena môjho celého testovacieho balíka je 93,93€.


Do testovania som zapojila celú moju trojčlennú rodinku a známych, ktorí počas nášho testovania prišli na návštevu. Vďaka tomu som mala väčšiu vzorku testovateľov.


Opaľovacie krémy majú jemnú, príjemnú vôňu, ktorá nikomu neprekážala, skôr vyhovovala. Konzistencia detských a dospeláckych krémov sa líši. Rad pre dospelých je o niečo málo hustejšií a hrudkovitejšií. Oba rady sa aj napriek hustej konzistencii ľahko rozotierajú, rýchlo sa vstrebávaju a zvládnu to aj deti samy. Natieranie sa bolo u 2. ročného syna obľúbená činnosť. 


Najviac som sa potešila veľkosti balenia EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50+ je to len 50 ml. Jeho veľkosť strčím všade a v príručnej batožine na letisku mi ho nevyhodia! 🙂 

EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50+ je určený na extrémne podmienky ako sú hory a more, v dobe posledných týždňov som nemala možnosť tento opaľovací krém vyskúšať ako sa správa v "extrémnom" teréne  ☹ 


Negatívum v opaľovacích krémoch som našla pri kúpaní. Naozaj treba počkať po natreti aspoň 10 minút, tak ako sa to píše v príbalový letáku, lebo krém sa nestihne dostatočne vstrebať do pokožky. Pri kontakte vody s pokožkou sa krém postupne zmýval. 


Som zvyknutá na krémy s pumpičkou preto mi "klik" otvor a hlavne jeho dávkovanie veľmi nevyhovovalo. V rukách detí je to dost nebezpečné a krém môže skončiť všade. 



Mojím favoritom sa na prvý čuch stal EQUILIBRIA AFTER SUN, mlieko po opaľovaní si ma získalo krásnou vôňou. Vôňa mi pripomína vanilku a je naozaj dlhotrvajúca. Konzistencia je omnoho tekutejšia ako krémy na opaľovanie.


Musím mu vytknúť informáciu o používaní pre malé deti! Nikde sa to používateľ nedočíta! Hľadala som v príbalovom letáku aj na internete. Ako poslednú možnosť som zvolila napísať priamo do lekárne Dr. Max. Odpoveď o možnosti používania mlieka po opaľovaní pre deti prišla do 24 hodín. Áno, môžu ho používať aj deti mladšie ako 3 roky.


Súčasťou značky Equilibria je aj olej EQUILIBRIA SPF 30 OIL (cena 14,99€ s obsahom 200 ml) môj testovací balík ho neobsahoval, ale rada si ho kúpim a vyskúšam. 


Opaľovacie krémy EQUILIBRIA sa stali za túto dobu súčasťou našej povinnej výbavy na výletoch aj prechádzkach. 


EQUILIBRIA nepatrí medzi najdrahšiu značku, ale zaradila by som ju medzi cenový zlatý stred.  Nájdete ju v lekárňach Dr. Max v každej pobočke a na internete, ak máte vernostnú kartu lekárne, tak za kúpu týchto výrobkov dostanete aj slušný počet vernostných bodov. 


Momentálne prebieha na stránke www.drmax.sk akcia 2+1 na značku EQUILIBRIA, ak sa poponáhľate určite ju stihnete.


Veľmi pekne ďakujem @konik_testuje za túto možnosť.


#test_equilibria

Leto začalo, musíme sa chrániť! - EQUILIBRIA


Ahojte koničkárky a koničkári!


Aj na mňa sa konečne usmialo šťastie a dostala som príležitosť testovať opaľovacie krémy značky Equilibria. Značka EQUILIBRIA sa snaží čo najúčinnejšie a najefektívnejšie chrániť pokožku a hľadá ingrediencie, ktoré pochádzajú z prírody. Preto v nej nájdete aj také látky ako extrakt z morskej riasy Laminaria ochroleuca, bambucké maslo, pantenol, vitamín E a glycerol. Kvôli zloženiu krémov som sa na testovanie velmi tešila. 


Balíček od oznámenia doručenia došiel kuriérom rýchlo a na moje prekvapenie to boli plne funkčné balenia opaľovacích krémov. Z balíčka sa stal balík, ktorý obsahoval:



EQUILIBRIA SUN BABY je rad pre deti:

  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 30 BABY  (obsah 200 ml, cena 14,99€)
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50 BABY (obsah 200 ml, cena 16,99€)
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50+ BABY (obsah 50 ml, cena 9,99€)

EQUILIBRIA SUN je rad pre dospelých:

  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 30  (obsah 200 ml, cena 14,99€)
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50 (obsah 200 ml, cena 16,99€)
  • EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50+ (obsah 50 ml, cena 9,99€)

EQUILIBRIA AFTER SUN je mlieko po opaľovaní (obsah 200 ml, cena 9,99€)


Cena môjho celého testovacieho balíka je 93,93€.


Do testovania som zapojila celú moju trojčlennú rodinku a známych, ktorí počas nášho testovania prišli na návštevu. Vďaka tomu som mala väčšiu vzorku testovateľov.


Opaľovacie krémy majú jemnú, príjemnú vôňu, ktorá nikomu neprekážala, skôr vyhovovala. Konzistencia detských a dospeláckych krémov sa líši. Rad pre dospelých je o niečo málo hustejšií a hrudkovitejšií. Oba rady sa aj napriek hustej konzistencii ľahko rozotierajú, rýchlo sa vstrebávaju a zvládnu to aj deti samy. Natieranie sa bolo u 2. ročného syna obľúbená činnosť. 


Najviac som sa potešila veľkosti balenia EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50+ je to len 50 ml. Jeho veľkosť strčím všade a v príručnej batožine na letisku mi ho nevyhodia! 🙂 

EQUILIBRIA Sun Lotion SPF 50+ je určený na extrémne podmienky ako sú hory a more, v dobe posledných týždňov som nemala možnosť tento opaľovací krém vyskúšať ako sa správa v "extrémnom" teréne  ☹ 


Negatívum v opaľovacích krémoch som našla pri kúpaní. Naozaj treba počkať po natreti aspoň 10 minút, tak ako sa to píše v príbalový letáku, lebo krém sa nestihne dostatočne vstrebať do pokožky. Pri kontakte vody s pokožkou sa krém postupne zmýval. 


Som zvyknutá na krémy s pumpičkou preto mi "klik" otvor a hlavne jeho dávkovanie veľmi nevyhovovalo. V rukách detí je to dost nebezpečné a krém môže skončiť všade. 



Mojím favoritom sa na prvý čuch stal EQUILIBRIA AFTER SUN, mlieko po opaľovaní si ma získalo krásnou vôňou. Vôňa mi pripomína vanilku a je naozaj dlhotrvajúca. Konzistencia je omnoho tekutejšia ako krémy na opaľovanie.


Musím mu vytknúť informáciu o používaní pre malé deti! Nikde sa to používateľ nedočíta! Hľadala som v príbalovom letáku aj na internete. Ako poslednú možnosť som zvolila napísať priamo do lekárne Dr. Max. Odpoveď o možnosti používania mlieka po opaľovaní pre deti prišla do 24 hodín. Áno, môžu ho používať aj deti mladšie ako 3 roky.


Súčasťou značky Equilibria je aj olej EQUILIBRIA SPF 30 OIL (cena 14,99€ s obsahom 200 ml) môj testovací balík ho neobsahoval, ale rada si ho kúpim a vyskúšam. 


Opaľovacie krémy EQUILIBRIA sa stali za túto dobu súčasťou našej povinnej výbavy na výletoch aj prechádzkach. 


EQUILIBRIA nepatrí medzi najdrahšiu značku, ale zaradila by som ju medzi cenový zlatý stred.  Nájdete ju v lekárňach Dr. Max v každej pobočke a na internete, ak máte vernostnú kartu lekárne, tak za kúpu týchto výrobkov dostanete aj slušný počet vernostných bodov. 


Momentálne prebieha na stránke www.drmax.sk akcia 2+1 na značku EQUILIBRIA, ak sa poponáhľate určite ju stihnete.


Veľmi pekne ďakujem @konik_testuje za túto možnosť.


#test_equilibria

Testovanie opaľovacích krémov EQUILIBRIA

Ahojte.


Volám sa Michaela, mám 22 rokov a na Koníku som asi 2,5 roka. Po prvý raz som dostala príležitosť niečo testovať a som veľmi rada že mi lekáreň DR.MAX poskytla práve tieto opaľovacie krémy z prírodných zložiek. 


Začali sme testovaním SPF 30 baby

 

Keďže máme doma ročného valibuka, ktorého je ťažké udržať v tieni, telo som mu natrela práve týmto krémom. Tvár  som mu natrela SPF 50 baby.  Musím povedať prvé plus na týchto výrobkoch je zatváranie ktoré je na "klik", keďže u mňa sa často stáva, že vrchnáky strácam alebo mi vždy spadnú na zem a nakrémovanými rukami dvíhať je obtiažne, keďže som hneď cela zalepená špinou zo zeme, takže toto je veľké +. Je jednoducho roztieratelný s príjemnou vôňou. Neostávali na pokožke ani  "fľaky" čo je super. Jediné mínus je zafarbenie oblečenia na žlto ale po vypraní to zišlo pekne dolu 🙂


Ja som skúšala výrobky SPF 30 na telo a SPF 50 na tvár. 

Kedže vždy po opálení sa mi nos šúpe, používam vyšší faktor. Musím povedať, že som bola veľmi spokojná. 🙂 Vôňa príjemná nevtieravá. Roztieral sa veľmi dobre, najskôr som sa bála, pretože sa sem-tam objavila hrudka, ale pekne sa dala rozotrieť, hneď sa krém vpil do pokožky, tak som sa nebála zafarbeného oblečenia. Dosiahla som rovnomerné opálenie a môj nos zostal bez fľakov a šúpania. 

 

Krém po opaľovaní otestoval hlavne môj manžel, zabudol si natrieť krémom na opaľovanie jednu časť tela a to je plešinka. Keďže pracoval v záhrade, spálilo mu hlavu a hneď som mu natrela týmto krémom, ktorý má hydratujúce a ukľudňujúce účinky. Spálenie mu pekne stiahlo a pálenie prestalo. 


Záverom chcem len povedať, že táto slnečná kozmetika na sile prírody s nami pocestuje na našu 3 týždňovú dovolenku na Cyprus a plne jej dôverujem 🙂 


#test_equilibria

Testovanie opaľovacích krémov EQUILIBRIA

Ahojte.


Volám sa Michaela, mám 22 rokov a na Koníku som asi 2,5 roka. Po prvý raz som dostala príležitosť niečo testovať a som veľmi rada že mi lekáreň DR.MAX poskytla práve tieto opaľovacie krémy z prírodných zložiek. 


Začali sme testovaním SPF 30 baby

 

Keďže máme doma ročného valibuka, ktorého je ťažké udržať v tieni, telo som mu natrela práve týmto krémom. Tvár  som mu natrela SPF 50 baby.  Musím povedať prvé plus na týchto výrobkoch je zatváranie ktoré je na "klik", keďže u mňa sa často stáva, že vrchnáky strácam alebo mi vždy spadnú na zem a nakrémovanými rukami dvíhať je obtiažne, keďže som hneď cela zalepená špinou zo zeme, takže toto je veľké +. Je jednoducho roztieratelný s príjemnou vôňou. Neostávali na pokožke ani  "fľaky" čo je super. Jediné mínus je zafarbenie oblečenia na žlto ale po vypraní to zišlo pekne dolu 🙂


Ja som skúšala výrobky SPF 30 na telo a SPF 50 na tvár. 

Kedže vždy po opálení sa mi nos šúpe, používam vyšší faktor. Musím povedať, že som bola veľmi spokojná. 🙂 Vôňa príjemná nevtieravá. Roztieral sa veľmi dobre, najskôr som sa bála, pretože sa sem-tam objavila hrudka, ale pekne sa dala rozotrieť, hneď sa krém vpil do pokožky, tak som sa nebála zafarbeného oblečenia. Dosiahla som rovnomerné opálenie a môj nos zostal bez fľakov a šúpania. 

 

Krém po opaľovaní otestoval hlavne môj manžel, zabudol si natrieť krémom na opaľovanie jednu časť tela a to je plešinka. Keďže pracoval v záhrade, spálilo mu hlavu a hneď som mu natrela týmto krémom, ktorý má hydratujúce a ukľudňujúce účinky. Spálenie mu pekne stiahlo a pálenie prestalo. 


Záverom chcem len povedať, že táto slnečná kozmetika na sile prírody s nami pocestuje na našu 3 týždňovú dovolenku na Cyprus a plne jej dôverujem 🙂 


#test_equilibria