Vibračne vajíčko a spanie v ňom

angie_l
3. apr 2018

Potrebovala by som takú radu alebo podobnú skusenost,moja mala 2 mesačná princezná mi zaspí len vo vibracnom vajíčku to by bolo v poriadku pokial by som ju odtiaľ mohla vybrať a nechať spat na napríklad pri mne v posteli alebo v postieľke ale po 15 minútach plače čiže ju nechávam spávať tam cez deň a cez noc tam zaspí a keď ju kojím v noci tak mi zaspí aj pri kojeni čo cez deň nie,tak ju už nejak spat v posteli vadí mi to preto že by som bola radšej kebyže spinka na rovnom,ale ona mi zaspí tak aby bola len vo vibracnom zapnuté vibrácie a hojdanie.....vyzerá že jej tam je veľmi dobre a je spokojná ale čo chrbtica myslite že to je v poriadku?

dominika6
4. apr 2018

@angie_l správne si to napísala...a čo chrbtica? to je odpoved..nehovoriac že ked si naučíš takto,potom ti nepomôže ani pánboh..

lindusss2016
4. apr 2018

Sama citis, ze to v poriadku nie je. Ja mam teraz celkom urasteneho 10 t chlapceka, do kresielka som ho zacala davat len pred par dnami a aj to denne na max 15 - 20 min, kym si rychlo porobim v kuchyni. Dvakrat mi tam aj zaspal, ale hned som ho vybrala, radsej nech nespi, akoby tam mal byt taky skriveny. A dvojmesacne babo este nevydrzi tolko strajkovat, skor ci neskor zaspi. Ak mas len ju a nemusis behat aj okolo starsich deti, tak si ju daj k sebe do postele a nech ti zaspi pri kojeni aj cez den. Skusaj, ale toto je naozaj velmi nevhodne.

janickacrazy
4. apr 2018

@angie_l A v kočíku ti nezaspí cez den? Moj tretí syn mal tiež také obdobie, kedy mi zaspával večer v autosedačke, lebo mal koliky a nič ho nedokázalo ukludniť, len autosedačka, ktorú som hojdala. Trvalo ale len mesiac u nás, vždy večer tam zaspal a potom som ho preložila do postieľky, ked som videla, že fakt už tvrdo spí. Ked mu prešli koliky, tak už začal pekne zaspávať v postieľke.

ladyblcha
4. apr 2018

Za mna to nie je ok, aj vo vajicku sa odporuca nechat dietko max 1.5hod. Inak ty si si ju tak predpokladam naucila.

beky1813
4. apr 2018

No asi ok to nie je, ale poznam dieta, pri ktorom clovek skusa, co zaberie, aby nerevelo pol dna .

angie_l
autor
4. apr 2018

@beky1813 môj prípad keďže má koliky som rada keď si pospi konečne

angie_l
autor
4. apr 2018

@ladyblcha nenaučila ona na koliky keď nonstop plače ja som rada keď si niekde mohla pospať tam bola jedine kludna cielene som ju tak nedávala

ladyblcha
4. apr 2018

@angie_l koliky mavaju deti iba navecer, pokial teda viem, cize cielene si ju tam davala aby spala. Za mna to dobre nie je, ale nemyslim si, ze teraz budes nieco robit inak, ked budes chciet aby spala. Kde ti teraz spinka?

beky1813
4. apr 2018

@angie_l moja koliky nema, ale ked chyti svoju naladu, tak je aj 5 hodin hore a tiez kresielko zabera

angie_l
autor
4. apr 2018

@ladyblcha nedávala som ju tam cielene 😂 aj cez deň ju veľakrát bolelo bruško hlavne na večer ale aj cez deň nespi mi tam stále vždy sa ju snažím preložiť aby spala na rovnom či posteľ alebo gauč v postieľke zatiaľ nespáva ale zaspava vzdy vo vibracnom alebo na fitlopte u mna na rukách

angie_l
autor
4. apr 2018

@beky1813 no môže to byt že aj nálada ale cez mi spi minimálne skôr nie ako áno už aj kocik jej vadí každý deň chodíme von ale dnes som ani nemohla pretože nonstop n v ňom plakala

janickacrazy
5. apr 2018

@angie_l šatku alebo nosič si neskúšala?