Vykopávanie nôh počas spánku

danielkabn
13. okt 2012

Ahojte mamičky,s našim skoro 5 mesačným synčekom sme začali mať po druhom očkovaní problémy a síce so spánkom,nikdy predtým to nerobil.Zaspinká krásne o osmej večer a po dvanástej polnoci začne vykopávať nohami a samozrejme že ich s rachotom tresne do postieľky,ešte k tomu je pod matracom monitor dychu,takže si viete predstaviť,že pritom sa spať nedá,teda okrem malého,ten pritom samozrejme spí veľmi tvrdo,iba proste vykopáva nohami a to trvá do 4 hodín ráno v kuse.Už som sa pýtala nato pediatričky,tá povedala,že to súvisí so zubami,ale podľa nás to tak nie je,pýtala som sa na názor aj iných doktorov,zatiaľ nie neurológa a nikto sa s takýmto niečím nestretol,byť hore,to áno,ale v spánku vykopávať nohami,tak to nie.Už sme si synčeka nakamerovali a uvidíme,čo povie nato pediatrička,keď to uvidí a snáď nás pošle neurologičke.Chcem sa ale spýtať,či ste sa niektorá nestretla s takýmto niečím a poprípade,ako sa to riešilo,ďakujem pekne 😉

hradnapani
13. okt 2012

skoda, ze si to nedala ako diskusiu. U nas sa to zacalo cca v tretom mesiaci a vyzeralo to tak, ze ked lezal na chrbatiku, tak v spanku dvihal nozicky dohora a potom dole a tak stale dokola. A po nejakych dvoch mesiacoch ho to preslo. Nejako som to neriesila. Ale ockovany v tom case nebol, prvu davku dostal az ako polrocny.

danu
13. okt 2012

Na zaklade ziadosti zakladatelky, menim Otazku na Diskusiu

nanku
31. júl 2013

ahoj, moj maly ma podobny problem, preslo to ci pretrvava? @danielkabn

si_si
1. aug 2013

@nanku Aj u nas je toto iste, vykopava nozky asi od 3 mesiaca, tiez po ockovani, ale teraz mu aj zuby vysli, tak tazko povedat, cim to je. Spi s nami v posteli a dvihne nohy a silno ich buchne na postel. Ja som myslela, ze to je bruskom, ze ho boli, lebo aj poprdka sem tam.