icon

Vyrážky na krku a tvári dieťaťa po ostrihaní

klaudia272
30. júl 2025
jaskolka
30. júl 2025

A čo ďalej?

klaudia272
autor
30. júl 2025
@jaskolka

A čo ďalej?

@jaskolka pozerám že mi tu vypadol text. Nechápem. Chcela som poradiť lebo sa mi po strihaní vyhadzal syn po tvári a krku. A neviem či to má z plaču keďže strihanie rad nemá tak plakal dosť.. ze ci ist k Dr alebo počkať

jaskolka
30. júl 2025

Myslíš to červené miesto ? Mne to príde ako škrabnute,alebo štípanec od nejakého hmyzu,nie je to celkom zreteľne
Alebo tie drobulinke bodky ?
Každopádne so strihaním to nemá nič spoločné,ja by som to zatiaľ ani neriešila až keby sa to rozširuje,alebo zhorší.

sweet20
30. júl 2025
@jaskolka

Myslíš to červené miesto ? Mne to príde ako škrabnute,alebo štípanec od nejakého hmyzu,nie je to celkom zreteľne
Každopádne so strihaním to nemá nič spoločné,ja by som to zatiaľ ani neriešila až keby sa to rozširuje,alebo zhorší.

@jaskolka to cervene je stipanec.. pise to v dalsej diskusii.. lebo ich zalozila viac

klaudia272
autor
30. júl 2025
@jaskolka

@jaskolka to červené ano to je štipanec ale myslím tie drobné bodky. Ma to po krku a na tvári. Pred tým to nemal. Všimla som si to po strihaní

klaudia272
autor
30. júl 2025
@sweet20

@jaskolka to cervene je stipanec.. pise to v dalsej diskusii.. lebo ich zalozila viac

@sweet20 ano mrzí ma to ale neviem co to je tak potrebujem radu či to riešiť alebo počkať

sweet20
30. júl 2025

So strihanim to nema nic spolocne, to by si musela pouzit nejake chemikalier abo co. Nema to z jedla alebo z noveho prasku? Oblecenia?

klaudia272
autor
30. júl 2025
@sweet20

So strihanim to nema nic spolocne, to by si musela pouzit nejake chemikalier abo co. Nema to z jedla alebo z noveho prasku? Oblecenia?

@sweet20 nič nove nemal ani prášok som nezmenila a všimla som si to až po strihaní. Dovtedy nemal nič

sweet20
30. júl 2025
@klaudia272

@sweet20 nič nove nemal ani prášok som nezmenila a všimla som si to až po strihaní. Dovtedy nemal nič

@klaudia272 tak skus vygooglit tie petechie z placu

klaudia272
autor
30. júl 2025
@sweet20

@klaudia272 tak skus vygooglit tie petechie z placu

@sweet20 akurát som sa na to pozerala ano to bude na 100 percent to.. este som sa s tým nestretla tak som sa zľakla že to nemyzne ale uz som kľudnejšia ďakujem vám