Výška a váha trojročnej slečny
Dobrý večer,
dnes sme boli s našou 3-ročnou slečnou na preventívnej prehliadke. Meria 95 cm a váži 13 kg. Okolie ma presviedča, že je to na jej vek málo. Prospieva dobre. Doktorka sa vyjadrila, že je to v norme. Rada by som vedela akú výšku a váhu majú Vaše dcérky? Za každú odpoveď ďakujem
@katulka1992 ajajaj ved toto mame od mala ze cumi do debny ked papa. ci to je spravne ci niem neriesim vzdy lepsue ako dieta co je za pochodu a nebodaj za behu, takze neriesim ze cumi na telku.
@jullietlife vobec, kebyze neje, necham o hlade. bud bude alebo nebude toto akoze vobec. a mna sa asi vsetci boja, pretoze sa vezdy robi po mojom. ja dost hucim
@bublinka1426 joj tak to by som sa mala aj ja konečne naučiť :D možno by sa veľa veci zmenilo :D a ja tiež moju dopujem jedlom pri rozprávke, keď sa inak nedá
@jullietlife neries telku 🙂. radsej dam jedlo aby jedla pomaly ako behat pritom :D zeby jej zabehlo. a ano ja kricim dost a ty si matka takze ty mas slovo!
@mon895 bože teraz som našla túto starú diskusiu a normálne ste ma potešili leno synček má 2 roky 6 mesiacov a váži 11,4 a všetci že je strašné chudý akože je chudý a príde mi že váži málo ale je to žihadlo je pravda že kŕmenie je u nás boj ale on sa nezastaví a je stále v pohybe ako vás teraz už váži viac?
@katulka1992 a ty s mužom ste ako veľkí? Genetika nepustí...

@bublinka1426 ja tiež tak....ak chcem aby sa najedla tak jej pustím rozprávku...viem, že nerobím dobre, ale aspoň sa ako tak naje a nebehá po celom dome...