Výška detí vysokých rodičov
Aké vysoké máte deti, ak ste obaja vysokí? Ja mam celý život komplexy z výšky 177cm, pričom rodičia majú bežnú výšku, mama cca 168cm, otec cca 183. Neviem si predstaviť ak by som mala muža napr 195 cm. Je to povrchne, ale viem aké obmedzujúce je pre mňa nájsť si muža kvôli vyske(a nižšieho nechcem a mnohí vysokú nechcú), aj keď na mňa sa lepia nízki 🤷🏻♀️
@mamutka vždy som si pripadala veľmi veľká a výrazná…žiadna malá,milá,zlatá…z chlapov mám na výber tak max polovicu v porovnaní s babou cca 165cm…40 noha, s podpatkami mám dobre cez 180…a celkovo vysoký človek pôsobí tak neskladne, dlhé hnáty, malo miesta v lietadle a pod
@anonym_autor Ale to nie je potom o výške. Ja meriam skoro 175 a ľudia hovoria, že som veľmi jemná, ako víla, roztomilá a to je v tvári, nie výškou. Aj so svojou výškou im prídem ako veľmi jemná.
@anonym_autor Ale to nie je potom o výške. Ja meriam skoro 175 a ľudia hovoria, že som veľmi jemná, ako víla, roztomilá a to je v tvári, nie výškou. Aj so svojou výškou im prídem ako veľmi jemná.
@anonym_9bc321 pravda je, že pôsobim chladne, prísne a neprístupne…mám taký výraz tvare,nie som smejko
A ty máš z čoho prosim ta komplex,kde si vysoká ,aj chodidlo máš primerane veľké k výške
A ty máš z čoho prosim ta komplex,kde si vysoká ,aj chodidlo máš primerane veľké k výške
@minenkaa že často trčím ako nejaká veža….uplne iný pocit mám pri skupine vysokých ľudí, najmä mužov, ale to je zriedka
@anonym_autor nižšieho muza prečo nechceš
@anonym_autor nižšieho muza prečo nechceš
@minenkaa cítim sa pri nízkych ako obor, ja aj trochu športujem, celkovo som fyzicky veľmi zdatná…nizki mi prídu nemuzni, slabí, ako malí chlapci…viem, že môžu byt silní a mužní a skvelí charakterovo, ale nedokážem prekonať ten pocit
@minenkaa cítim sa pri nízkych ako obor, ja aj trochu športujem, celkovo som fyzicky veľmi zdatná…nizki mi prídu nemuzni, slabí, ako malí chlapci…viem, že môžu byt silní a mužní a skvelí charakterovo, ale nedokážem prekonať ten pocit
@anonym_autor takže robis kulturistiku? Alebo čo znamená zdatná?
@anonym_autor takže robis kulturistiku? Alebo čo znamená zdatná?
@minenkaa nie, len bežne fitko a beh, ale mám celkovo takú globálnu silu…sama si popresuvam nabytok, útlakom plne naložený furik, zvládnem odšoférovat 10-hodinovú trasu bez väčších prestávok, som rýchla vo všetkom a pod…baby okolo mňa sú krehotinky a všetku náročnejšiu prácu im robí muž
@minenkaa nie, len bežne fitko a beh, ale mám celkovo takú globálnu silu…sama si popresuvam nabytok, útlakom plne naložený furik, zvládnem odšoférovat 10-hodinovú trasu bez väčších prestávok, som rýchla vo všetkom a pod…baby okolo mňa sú krehotinky a všetku náročnejšiu prácu im robí muž
@anonym_autor prepac toto ja dokážem aj vo svojich skoro päťdesiatich rokoch ,Skus popracovať na pohľade na seba si človek a každý je nejaký ,niesi ani veľká ani nemáš veľké chodidlo ,asi sa len nestretávaš so správnymi ludmi
Ja 162,muz 175 a syn 17r 185.U nas v rodine obaja bratia 190,sestra tiez 175,len ja som krpec.
Ja 180 CM, muž 183, dcéra 9 rokov 150 CM a topánky má 39 ....dúfam že jej nohy už moc neporastu
@anonym_autor ja mám ešte malé deti, som zvedavá aké budú, keďže ja mám 168 a muž 189 cm.
Ale mala som krásnu, vysokú kolegyňu, do 180 cm jej moc nechýbalo a dcéru má maličkú, ani po plecia jej poriadne neni.
Ja vždy, keď čítam tieto témy o výške...nechápem kade chodíte po svete.
Mám 175cm a celý život som všade bola najmenšia najnižšia a lezie mi to na nervy. Kým som nemala deti tak som nosila aspoň desať cm podpätky, lebo som sa cítila otrasne.
Akože kde žijete vážne? Od škôlky, cez zš školu, gympel aj vš som všade bola medzi najnižšími.
Moja najmenšia má poruchu rastu a mám z nej depresie, keďže ja som celý život všade za krpca, že co bude ona potom.
Uprimne, podla mna tvoja vyska nie je nejaka taka ze by sme z toho padali na rit, v dobrom. Ja mam 173 cm a pridem si nizka, vzdy som tuzila mat 180 cm. Je to o pristupe. Partnera som nemala problem najst, vacsina bola odomna vyssia o dost
No tak dievčatá, ja mám ,,krásnych" 188 cm, muz 185 cm, noha 41-42. Deti sú podľa mňa v norme, syn 10 r. 152, dcéra 7 r. Asi 130. Výšku vôbec neriešim, áno je niekedy obmedzujúca, ale neviem to zmeniť, a čo neviem zmeniť to má absolútne netrápi 😁.
Treba byť jednoducho vyrovnaná a nezamýšľať sa nad takýmto ,,vecami". Sú omnoho omnoho horšie ,,veci" v živote ako riešiť výšku 🙈

U muža v rodine je jeho sestra vyššia ako môj muž asi po otcovi.Svokra je nízka a muž po nej.Zase nie je nejaky nízky, ale na chlapa nižší.