icon

Zle nastrelené náušnice u bábätka: Riešenie problému?

ela1111
29. jan 2025

Ahojte. Dnes som malej po dvoch mesiacoch vymenila nastrelené náušnice za nové a zistila som, že sú zle nastrelené. Fotky pridám do komentára. Na prvej fotke je to podla mna okej, na druhej je príliš nízko. Na pravom ani pekne neukáže naušnička. Príliš visí a srdiečko na nausnicke ani nie je dobre vidieť. Pani, čo jej náušnice prepichovala si mysli, že na ľavom je príliš vysoko. Hovorím o stranách z mojho uhla pohladu. Momentálne sa mám rozhodnúť, ktorú necháme zarásť a nastrelime znovu, no ja sa neviem rozhodnúť. O tom, že mám z toho nervy, ani nehovorím

Strana
z2
ela1111
autor
29. jan 2025
diaszoky
29. jan 2025

@ela1111 podla mna prva foto je horsie ale uz som videla sj katastrofalnejsie

biba_18
29. jan 2025

a keď je to necháš tak sa nič nestane. to ani nebude vidno… a keď bude veľká, dá si na jedno ucho dorobiť ešte 4 dierky…

really8
29. jan 2025

@ela1111 dobre su obe.

zuzkaa1991
29. jan 2025

@ela1111 nic zle nevidim moja ma na jednom usku nižšie kedze.pri tom sa pohla

ela1111
autor
29. jan 2025
ela1111
autor
29. jan 2025

@ela1111 tuto by to malo byt lepšie vidieť, aj keď fotka nie je najostrejsia, že je tam rozdiel :(

vikusjk
29. jan 2025

Podla mna je to v pohode, vekom aj usko porastie a bude to ok

diaszoky
29. jan 2025

@ela1111 vobec nevidim katastrofu skor ak by sme videli tvaricku zpredu asi skor vidno

hlubik
29. jan 2025

@ela1111 je to ok podľa mňa

evaachesa
29. jan 2025

Ja teda fakt nevidím žiadny rozdiel. Je to ok podľa mňa.

natalka13
29. jan 2025

Ono aj kazde ucho ma trochu iny tvar.

lily246
29. jan 2025

@ela1111 podľa fotiek je prvá príliš vysoko, druhá dobre. Vybrala by som jej náušnicu, nech to zrastie a po vyhojení dala urobiť poriadne.

pribinak
29. jan 2025

Nechala by som to tak.

mischelag
29. jan 2025

Nedaj sa nahovoriť na "ved vekom sa to upravi". Ja mam presne jednu pekne a druhu vyssie, takze napr vobec nemozem nosit nausnice styl napr ako si ty dala, kedze mi to na jednom uchu otrasne ukaze a uplne mi stlaci lalok. Asi najlepsie je nechat zarast obe a dat ich este raz prepichnut

denisa_deniska
29. jan 2025

@ela1111 aj podľa mňa je zle nastrelená na prvej fotke - je vysoko. A ako hovorí @mischelag - radšej to riešiť teraz, ja mám tiež jednu trošku mimo nastrelenú (podľa mňa nie až taký rozdiel ako u tvojej dcéry), a tiež mám problémy s jednym tipom náušníč, akoby nie sú zarovno, keď ich mám. Je to dievča, radšej teraz, ako potom v dospelosti ona bude toto riešiť, a už jej nezarastie..

marianita3008
29. jan 2025

@ela1111 mne pride tiez ta prva vysoko

vieronika14
29. jan 2025

@ela1111 ahoj podla mna to ma dobre a nerobila by som nic

lusyc
29. jan 2025

Je tam minimálny rozdiel, nerobila by som s tým nič.

zuzanna822
29. jan 2025

@marianita3008 tak isto, jednoznacne je prva vyssie a druha urcite ok - ved nausnica ma byt na lalôcku. Cize urcite by som druhu ( tu nizsie nechala tak).

beloved
29. jan 2025

Aj moja dcera mala takto nastrelene nausnicky a dala som jej to opravit az ked mala 12r. Dievcata maju pravdu, uska este porastu. To prave usko ma nastrelene velmi vysoko, ale teraz by som to nechala tak a riesila opravu az ked bude vacsia.

lulu0123
29. jan 2025

My sme tiez nechavali zarast jednu dierku a nastrelit znova.Ale uz rovno dr.ktora to robila sama uznala,ze je to zle.My sme.vybrali nausnicu hned v ten vecer,takze to pekne a rychlo zrastlo.Radsej riesit teraz a budete mat pokoj.

macatt
29. jan 2025

My sme dali dolu náušnicu a uško zarástlo, cca za pol roka sme dali nastreliť zasa a už sa podarilo..
Ale všimli sme si skôr, že nie je dobre..

janinah
29. jan 2025

Mala si urobit bodky s perom tam kde si chcela dierky.

banalu
29. jan 2025

Podla mna na prvej foto to ma moc vysoko. Na druhej to ma pekne, skoro v strede.

biba_18
29. jan 2025

@mischelag môžeš ísť to štýlom že joj, mám zle nastrelené dierky, nemôžem nosíť také a také náušnice - alebo štýlom že kašlať na to, dám si asymetrické, také krásne majú v pandore na jedno ucho!

alex7584
29. jan 2025

Ked je to raz zle nastrelene, coz je, nevyrastie z toho...ja som presne rovnaky pripad...nic tragicke ale ja to vidim a mne to vadi...cely zivot, tak som si na to ucho kde mam nizsie nausku, dala nastrelit este jednu vyssie, aby sa to vyrovnalo...je to lepsie ale aj tak mi to vadi...dala som si nastrelit 4.aj na to druhe ucho...super...a zas mi vadi rozdiel 🤣 tak som sla do oiatej ale ani na druhy pokus mi ucho neakceptuje nausnicu do chrupavky a konci to hnisom...rezignovala som 🤷🏻‍♀️ takze za mna...nechaj zarast tu co je vyssie, tj jej prava a daj jej ju nastrelit este raz pod...

lija22
29. jan 2025

odmeraj tie dierky pravitkom, ci tam je zasadny rozdiel. Inac az mi srdce poskocilo, moja najmladsia tot nedavno taketo bodynko nosila. joj bolo by krasne si znova privynut take krasne dievcatko 😍 a nausnicky su velmi pekne

kitycat
29. jan 2025

@ela1111 sko uprimne neviem povedat. Kazdu nausnicu ma inak vytocenu a inak natocenu. Keby si dala foto spredu a dala nejake emoji cez tvar by asi bolo lepsie. Asi ta prva je trochu vyssie ale ani nausnice nema tovnako tak neviem

sisska96
29. jan 2025

Podľa mňa sú rovnaké 😄

Strana
z2