icon

Zlý spánok 1,5 ročného dieťatka

lucia006
25. apr 2014

Ahojte pisala som tu uz o synovom zlom nocnom spanku,dostala som tu aj par rad co mozme este vyskusat no nic!!!vobec nic nezabera .spanok sa este zhorsil.predtym sa budil 10 aj viackrat,ale stale poprebudeni zaspal znovu,teraz?zaspi sam pekne o 20tej cca dopolnoci jak tak este spi ,ale odpol noci je to boj az dorana,nechce byt horenechce sa hrat,chce spinkat no nieco mu nedovoli,mrvi sa ,place kope sucha nohami o postel,reve ma zavrete ocka .stona ako keby ho nieco bolelo.no na vysetreniach sme boli,vsetko vsade ok ,dokonca aj uliecetela sme boli ako nam bolo poradane,ja a maly sme uz hotovy ztoho ,ani jedina noc nieje normalna,ze spime aspon niejako lepsie.dr mi na to povie len zuby.(pre info,nekojim ,nieje smadny,ma optimalnu teplotu v izbe,aj primerane pizamko,postielka uz bola hocijak otocena v izbe,mali sme aj tmu aj nocnu lampuzapnutu aj sviecky,spi aj medzi nami )ked vas mamicky co ste mali alebo mate skusenost so zlym spankom dietata,neco este napadne ,napiste budem rada ,lebo som uz zufala ztoho (ne)spanku!!!!!dakujem

Strana
z2
lucia006
autor
26. apr 2014

@brady1 verte mi,ze sa snazzim byt co najkludnejsia,ved este kamosky mi hovoria ,ze jak to mozem zvladat tak cez den ked vnoci mame taky boj,a ja vecne nevyspata .ale snazim sa fakt,no jednoducho ta nervozita unava tam je ! 😒

lucia006
autor
26. apr 2014

@everex moj vypije jednu flasku,caj nechce vobec, no ja uz som minule spala na zemi vedla manzelskej postelk a sboku priatel,aby sa mohol kotulat tak bolo kusok lepie ,ale furt sa budil a mravcal ☹

lucia006
autor
26. apr 2014

@zuza.na medovku som skusala valerianu nie este,no mi akurat staviame dom ,cca dva mesiace a stahujeme sa ,tam bude mat aj svoju izbicku ,lebo tu nema ,a hned ako tam prideme ,ho davam spinkat sameho do izby a uvidime,nemam co stratit!

brady1
26. apr 2014

@lucia006 a nemože raz za tyžden spinkat u babky mi sme tiež začali od roka a pol davat mame, mama je rada že si ju može užit a miy sa vyspime ako za slobodna i ked nemame taky problem ako ty ale dobre to padne a mala ju zbožnuje.

zuza.na
26. apr 2014

A este ma napadlo kolko ti cez den spinka? Nas spal ptedtym este 2krat,no potom sa v noci budil... Tak teraz ho dam spinkat len raz,predobedom,po zobudeni to tahame az do vecerneho spanku okolo 19.30-20.00 . Viac ma nic nenapada... Ale aj my sme si presli kadecim... Uspavanie v kociku,vo vajicku, na fitlopte,nosenim,ci uz cez noc ,ci cez den... 😖

lucia006
autor
26. apr 2014

@brady1 no to by bola samozrejmost keby moja mama nezila vnemecku,otec v spanielsku a segra na malte 😢

lucia006
autor
26. apr 2014

@zuza.na uspavanie mame krasne ,teda zaspavanie stym nebol nikdy problem snazim s byt snim cely den von na vzduchu ,spinka len raz denne uz od zaciatku decembra ,cize hodinu max,hodinu a pol denne a medzi 20:00 a 20:30 zaspava vecer.

brady1
26. apr 2014

@lucia006 svokra nepomože?u nej nemoze raz za cas spat? tiež je babka

lucia006
autor
26. apr 2014

@brady1 je babka ale zijeme vjednom dome,takze plac maleho by mi nedal spat pokojne,a celkovo snou nesom tak ,zeby som jej ho zverila,kedze ma vini za vsetko ,za to ze je chudokrvny,za nespavost odreniny a po.no coment to je nadlho 😒

hrosikjanka
27. apr 2014

@lucia006 nasa bambulka tiez 1,5 rocna mala taketo noci. najnovsie skusam vypustit vsetky zbytocne ruchy pocas dna. ziaden hluk TV alebo radia prosto nic. len my dve. len co sa napapa sme vonku. aj ked to je dost narocne ale zatial to zabera. a kupili sme si aj psa do domu tak s tym sa hra. neviem co zabera ale som rada lebo pocas tyzdna mi tie tri noci prespi s max. 2 budeniami a ostatne dni citim ze je kludnejsia aj ked sa castejsie zobudi a vola ma alebo place zo spanku.

lucia006
autor
27. apr 2014

@hrosikjanka no lenze s lejkom sme skoro stale vonku na dvore mame psika aj ine zvieratka tv nepozera radio ani nepustame tak ja uz nevem ☹

efulkaa
2. máj 2014

Mali sme úplne to iste,akoby som to ja písala.... Niekedy aj do polnoci 2x hore.... Teraz mame 19 mes....a posledný mes. Sa mi zdá že sa to zlepšilo a zlepšuje... Už sa budí ,, len,, 3-4x v noci. Podľa mna sú to fakt zuby.

elizabeta56
22. dec 2021

Ahojte, je to síce stará konverzácia, ale máme tiež taký problém so spánkom. V noci sa syn budí síce len cca 6-8 krát, ale okolo polnoci tiež vrieska a niekedy aj hodinu, dve sme hore, kým znova zaspí. Opakuje sa to v poslednej dobe každú noc. Často sa škriabe na hlave alebo hrudníku, inokedy si sadne a kričí. Vidím, že chce spať, ale nedá sa mu. Možno to súvisí aj s rozvojom mozgu. Tú sedaliu by som sa bála dávať, keďže obsahuje durman. V minulosti to dávali deťom, aby spali, ale je to vo svojej podstate droga (prudko jedovatá rastlina).

nikkas
15. jan 2022

@lucia006 ahojky...upravilo sa mu to pp case?nas ma 4 roky a presne to isste zatual akp si popisovala ty...kedze pozeram ze od prispevku ubehlo paar rokov..ako je na tom tvoj teraz?

nikkas
15. jan 2022

@elizabeta56 ahoj a pomohlo ti nieco ine na to?ako sa syn sprava cez den napriklad?sedaliu teda si neeskusala ano?skusila si niecoo inee?

elizabeta56
29. jan 2022

@nikkas Ahoj, nie neskúšala, ale teraz má syn 19 mes. a upravilo sa to. Síce sa stále budí a idú mu zuby, ale rýchlo zaspí, niekedy si donesie plyšáky do postele a spí. Už nevrieska, čo ma teší. Upravilo sa to samo. Prestala som to riešiť, nechala som ho vykričať, keď potreboval. Teraz mu dám mlieko dvakrát za noc a je to lepšie 🙂

Strana
z2