Zlý spánok 4 mesačnej dcérky nad ránom

andelok
2. máj 2012

Ahoj baby, moja 4-mesacna dcerka spi od cca 5:00 rano velmi zle..na kojenie sa budi dva razy, prvy raz priblizne o jednej sa napapa a hned zaspi. Potom o piatej sa tiez napapa, ale spi velmi nepokojne, uz ju nemozem dat do postielky, lebo sa hned zobudi. Musim ju drzat na rukach a kazdu chvilu hojdat, takze si viete predstavit, aka som "vyspana" 🙂 Toto uz trva par mesiacov a mam pocit, ze je to nezavisle od svetla, aj ked mam pocit, ze odkedy je svetlo velmi skoro rano, sa to este zhorsilo. Mate podobnu skusenost? Preco spi v noci dobre a nad ranom uz nie?

xlucia
2. máj 2012

@andelok neviem, ale moj starsi vstaval medzi 4 a 5. tou rano stabilne storo dva roky. denne a bez ohladu na to kedy isiel spat. cez den spaval bud pol hodinu, alebo hodinu, ked som s nim spala aj ja. vecer zaspaval nieco po desiatej. takze v tom nie si sama

eeffka
2. máj 2012

mne to robila mala tak spi s nami a prestala sa metat a spime do 8,30 :D, kebyze starsia nemusi ist do skoly...
a este ma napadlo ja ju krmim v noci vylucne po leziacky, ani neodgrgava len sa napoji, nakoji a odpoji :D, ja som bdela len po napojenia, zvysok uz spim

andelok
autor
2. máj 2012

@eeffka To je super, asi vyskusam! Takze odkedy spi pre tebe, spi kludnejsie?

eeffka
2. máj 2012

@andelok sa neda porovnat, v postielke sa asi citi sama, tak sa pcha k nam 😀 , okolo tej 5 zvykla asi 1-2mesiac doslova sa metata a bruclak ako medved a pritom spala a my s muzom hore, som ju davala do postielky spat, potom som si povedala ze sa nebudem trapit, kojenim a prenasanim, takto sa obsluzi a ja sa akurat pregulim na bok. myslim ze potrebuje citiit ludske teplo a pocut srdce, lebo aj cez den ked s nou zalomim ja alebo muz spi jak dudok, inak ju musime obkladat paplonmy akoze "ju objimame"

boka79
2. máj 2012

Ahoj, to robila aj moja, uz bola jednoducho o tom case vyspata, len ja som si stale myslela, ze nie je a skusala som sa ju uspat a bolo to ln usilie a nedosiahla som nic. Ale vyskusat mozes vo vasej posteli, u nasej to nezabralo, proste rano vstavala, neviem, kedy ju vecer davas spat,ale ked skoro tak potom je jasne, ze o piatej je hore. je este malicka

majka1981
2. máj 2012

@andelok skus ju nechat spat pri tebe, moznoze si este zdriemne.
moj syn vstava tiez casto o tej piatej/siestej, to uz od narodenia... po case si zvyknes, choj skorej spat vecer a budes vyspata. cez den si pospi s nou.
ked bude dieta trosku starsie, tak mozes zacat regulovat spanok - cez den nedovolit spat neskoro poobede, alebo posunut spanok uz len na 1-2x za den. ale u 4 mesacneho babätka je na toto este priliz skoro.

eeffka
3. máj 2012

@andelok
@boka79
Ale to moze byt ze je uz vyspata,naša zaspava na nočný spánok az o 22 co mne nevadí.spi aj okolo 19-20 ale to je len taky slofik. Dnes mi vstala o 7.20, ani nepamätám ci jedla v noci ale asi ano,lebo som sa zobudila hore bez 🙂. Ja som taka vďačná,lebo k 1. Dcere som vstavala 10x za noc a do 4r este tak 1-2x. :-s zato mam medzi nimi 7r rozdiel. Moja nočná mora tak mam toto bábätko za odmenu na stare kolená (35) chichi.

dada7701
15. feb 2020

@eeffka na staré kolená 😁😁ja mám čerstvých 43 a mám 2-mesacnu slečnu 😉to sú staré kolena..tiež mám rozdiel 6.5 roka....