Ahojte mame s manželom dcérku keď sa narodila mala krásne hnedé vlasky, potom sa jej zmenili na blond, teraz ma rysave myslite že jej take zostanú? Ma len dva mesiace. Ja mám hnedé vlasy manžel ma blond vlasy ja mám aj pehy takze asi pravdepodobnosť na ryšavý gén tam je. Bojím sa že sa jej budú v škole vysmievať za rysave vlasy a v dospelosti (veď viete aké sú na to narážky) samozrejme že my ju milujeme aj budeme milovať takú aká bude 💞
Šanca je minimálna... Ja som sa narodila blond, okolo 4 rokov som mala obdobie ryšavá s pehami a potom to stmavlo a tmavlo až do studenej tmavej hnedej a už to zostalo tak po puberte. Teraz už mám strieborný melír. 😀
Ak sa deti chcu niekomu vysmievat, tak si najdu akukolvek zamienku 🤷...
Fakt riesis taketo kraviny???Preboha ziveho.
@independent_woman čudovala by si sa koľko ľudí má
z toho aj v dnešnej dobe srandu. A to nie len medzi deťmi.
Keď sa chcú ľudia vysmievať nájdu si hocičo. Buduj jej sebavedomie a nejaké narážky budú len vtipné/trápne.
Za mna zu rysave vlasy krasne. Nikdy by mi nenapadlo ze niekomu pridu smiesne. Dcera ma spoluziacku ma rysave vlasy a ja ju uplne zeriem. je krasna
A mala som aj susedy - sestry obe rysave a nikdy ani ked sme chodili von ani v skole sa jej nesmiali.
Ako bolo pisane dovod sa vzdy najde. Budujte jej zdrave sebavedomie. Druhych neovplyvnis ale svoj postoj ano a to uc aj dceru.
Deti sa smeju fakt za vsetko. Ano isto sa jej smiat budu za vlasy, to nezmenis. Rovnako sa jej ale mozu smiat aj za nos, usi, oblecenie atd...
Inak moj syn mal vsetky farby oci a aj vsetky farby vlasov. Nakoniec ma hnede oci aj vlasy
V akom zijes storoci????? Ja som rysavka a moje dcery su - sice menej ,ale su - rysavkaste. NIKDY sa nam nikto nevysmieval, skor nam tu farbu zavidia.
Moj syn má medené vlasy , zdesene po starkom. Skôr ho každý obdivuje. Su nadherne a bola by som rada keby mu nestmavli
Pozri vychováš ju s dostatočným sebavedomím a žiadne dieťa si netrúfne sa vysmievať. Nejde o farbu vlasov ale o vyžarovanie tých detí na koho si trúfnu a na koho nie. U nás v triede naozaj "skarede dievcatko" obaja rodičia v base a aj triedna hovorila, že je rada, že deti sa jej nevysmievajú. Podľa mna si ani netrúfnu lebo z tej baby ide taká energia, že by ich zbila, moderátorka ich triedneho chatu a teda urobí poriadky aj s najväčším grázlom triedy 🙂. Ty daj dcére to sebavedomie a nik nebude riešiť farbu vlasov. PS. za mňa je prírodná ryšavá na ženách top...
V zivote som nepocula aby sa niekomu vysmevali a to som mala v kolektive od MS po VS minimalne 1 rysaveho cloveka a aj na niektorych kruzkoch, dokonca aj v rodine mame rysavu slecnu. Toto je zase tema na urovni "ze jedna babka povedala, ze sa budu vysmievat resp. hovori sa, ze sa budu vysmievat" uz sa to takto traduje cele generacie 🤣. Rovnake sance na vysmech ma aj blond aj hnedovalska aj ciernovlaska 🤣🤷🏻♀️
@nyusika inak tiež si myslím, že to v dnešnej dobe už deti nerobia kvoli vzhladu. Čo ja vnímam, tak skôr riešia aké značkové oblečenie nemás a či más originál alebo fake. To stále moj maly rieši, že dostal jordanky a pytal sa ma je to fake, či originál?....z domu do nema, čiže len zo školy.
Wau krasna farba a je statisticky dokazane ze su nadpriemerne inteligentny.
@betulinka1 co pocuju doma, to riesia...ani znacky nemaju len tak zo svojej hlavy
Rysavky maju krasne huste vlasy. Ale nemusi byt hned rysavka, moze mat len taky jemny zlatisty odtien.
Preco by sa vysmievali, dnes uz sa to berie inak
Ale prevencia na vysmievanie je novy iPhone a znackove handry, potom mozes mat brontofialkove vlasy. Syn tiez dosiel, ze on chce svietiace skechers, reku dobre. Deti dnes vnimaju ine veci
@nyusika ja skor nerozumiem naco ma vobec oznacujes 😀 ona sa nepytala ake deti to robia a ja uz vobec nie.Hadam nie slusne 😀. Deti to proste robia ,tie ktore su nevychovane alebo to maju od rodicov a bodka. Ci si to ty zazila alebo nie. Aj keby to nepocujem v skole tak niesom slepa a hlucha a vnimam aj tieto temy tu a co sa deje inym ludom. Netoci sa vsetko okolo mna
ved rysave vlasky jej budu vsetci zavidiet… uz to nie je ako pred 40 rokmi…
Myslim ze v 2 mes riesit farbu je zbytocne
Moje dieta ma ovela viac rokov a meni sa farba vlasov stale
Pre mna su rysave vlasy a pehy nadherne.
Rysave vlasy u dievcat ktore maju este pehy su povazovane za dievcata a zeny vynimocne pekne. Skor by som sa bala buducich napadnikov ktory budu mat sen mat za zenu typ tvojej dcery :D aby si si este lopatu nemusela kupovat na odhananie neodbytnych zaujemcov.
Dcera mala tiež tak a teraz ma hnede v 13 tich rokoch
Neblázni, veď chlapi po prirodzene ryšavých babách šalejú. A keď bude dospeláčka a trošku sa nalíči.... Modelka😉
Bože ja som dúfala že dcéra bude ryšavá aj keď nemá byť po kom 😂 ale divím sa že dospelý toto riešia. Prišlo mi to ako z knihy Anna zo zeleného domu keď aj dospelý jej vyhadzovali naoci že je ryšavá 🙈 podľa mňa krásna farba vlaskov. Takú nemá každý a docieliť to farbenim tiež není také jednoduché. A čo sa týka vysmievanie, je milión dôvodov za čo sa vedia deti vysmievať takže to nemá cenu takto sa nad tim zamýšľať. Keď je nejaké dieťa zlomyselne nájde si dôvod. Dcéra mi hovorila zo škôlky aj také že sa takéto vykvety vysmievali iným že nevedia ešte povedať R, že iný majú už 5 rokov a druhý 4 a milión nezmyselných dôvodov
Vysmievat sa za rysave vlasy?? Zeny si farbia vlasy na rysavo, je to "najvzacnejsia" farba vlasov, nemyslim si ze by sa niekto v dnesnom svete smial z rysavych vlasov...