Dubnica nad Váhom
Hledá se akční maminka - kamarádka z Dubnice nad Váhom a okolí, která ráda vyrazí na výlet nebo jen na procházku a pokecá o čemkoliv. Mě je 31 a mám synka 21m. Ozvěte se 🙂

•
8. jún 2009Tie ozdoby na tortu som kupovala Dubničanke v cukrárni 😉
0
do stoliciek,a choditok by sa mali davat deti az ked sami sedkaju.Na choditka mam vlastny nazor,keby neexistovali bolo by lepsie.Deti si len zatazuju chrbatik,a nenaucia sa poriadne chodit,len spickuju. 🙂 Skor som za choditko ktore dietatko taha pred sebou..ale este sama neviem ake mu kupim.Kravske mlieko mu nedam aspon do roka,a my s prikrmami zacneme asi od toho 4 mesiaca,pretoze sme viac na UM ako na prsniku.Mali je strasny hlados a prikrmy mu budu urcite chutit. 🙂 🙂
Ja som si tiež nebola na 100%, ale nebudúce už budeme vedieť🙂 Ďakujem, aj ty máš krásny kočík, najskôr som chcela taký, len v zelenkavom. A nakoniec bol úplne iný, keď sme si boli istý na 100% chlapcom, aj keď sa niekedy stáva, že sa narodí holka 😃 No čo mala by modrý kočík :-N Práve sa v meste zobudil, ale nesťažuje si na confort 😃 A popôrodné kilá? No neboj, aj ja mám toho na sebe ešte. Ale mne to neprekáža. Som šťastná, že máme drobca.
Yvka, no keď ja mám 45 kg, tak ty potom 35kg 😃
Yvka, no keď ja mám 45 kg, tak ty potom 35kg 😃
yvka ja osobne by som to riskla 🙂 skus vyskusat ine mliecko.Mozes vyskusat aj to hipp.nie je moc drahe,je to novinka,obsahuje probiotika.Je to tam aj velkym zvyraznene. 🙂 Alebo sa skus poradit zajtra s doktorkou.Mas velmi velky vyber mliecok.Alebo skus pozriet v temach na MK. 🙂 🙂
Ona je proste ,,hlúpa" to sa ani nedá opísať.Ordinuje pomocou letáčikov. Ja sa jej na niečo opýtam a ona hneď nájde nejaký letáčik a najlepšie aspoň zo 10 a povie mi aby som si to doma preštudovala. čo robí Kadlubiak malému keď idete do poradne? lebo Kozemplová mi ho naposledy ani vážiť nechcela,že veď načo?!a keby sa jej zajtra opýtam či mám zmeniť mlieko tak mi povie že ako chcem :-p Tiež som chcela Kadlubiaka ale ten má vraj plný stav.
pije Alex čajík alebo prevarenú vodu ...,lebo náš nechce nič piť ani za svet a vraj u nekojených detí to nie je dobré.možno aj preto vypije toľko mlieka -od smädu 😃
my máme to mlieko veeeľmi husté-keď tam dávam ten Nutriton, tak je z neho kaša.
A alexík je inak už v pohode? už mu tie sopliíky prešli či ste boli u dr?
pije Alex čajík alebo prevarenú vodu ...,lebo náš nechce nič piť ani za svet a vraj u nekojených detí to nie je dobré.možno aj preto vypije toľko mlieka -od smädu 😃
my máme to mlieko veeeľmi husté-keď tam dávam ten Nutriton, tak je z neho kaša.
A alexík je inak už v pohode? už mu tie sopliíky prešli či ste boli u dr?
yvka,ked ma maly reflux,nedavas mu antirefluxne mlieko?ja som ho samkovi davala a mala som ho na predpis,takze lacnejsie-mne ho odporucila gastroenterologicka a predpisovala mi obvodna.vtedy bol Nutrilon a Humana a su oznacene AR.inac ja som tiez skusala obycajny nutrilon aj bebu,a skoncili sme na tej humane AR x-)
Sisa, keď by som bola ako ty po 3- baby, tak som šťastná🙂 Si dobrá.
Baby, bolieva malých bruško? Nás áno, doktor nám poradil espumisan+biogaju, odvtedy máme klop-klop pokoj, ale nechcem ho tlačiť odmala kvapkami. myslíte, že je to mliečkom? My máme Bebu HA, ako chutí mu, len to bolenie mával večer, cez deň ok. Si myslím, keby to bolo mliekom, tak to má bolenie bruška po každom papaní, hm? Poraďte =-) A má celeno-žltú stolicu, to zelené nám odôvodnil, že je bábo hladovejšie, a on teda je. Spapal by vela, ale potom by to asi aj vyvrátil. My máme Kadlubiaka, sme spokojní. Zajtra ideme do poradne, uvidíme.
Yvka, nemôže sa lekár až po pol roku meniť? Myslím, že to tak bolo, neviem ale.
Baby, bolieva malých bruško? Nás áno, doktor nám poradil espumisan+biogaju, odvtedy máme klop-klop pokoj, ale nechcem ho tlačiť odmala kvapkami. myslíte, že je to mliečkom? My máme Bebu HA, ako chutí mu, len to bolenie mával večer, cez deň ok. Si myslím, keby to bolo mliekom, tak to má bolenie bruška po každom papaní, hm? Poraďte =-) A má celeno-žltú stolicu, to zelené nám odôvodnil, že je bábo hladovejšie, a on teda je. Spapal by vela, ale potom by to asi aj vyvrátil. My máme Kadlubiaka, sme spokojní. Zajtra ideme do poradne, uvidíme.
Yvka, nemôže sa lekár až po pol roku meniť? Myslím, že to tak bolo, neviem ale.
yvka neviem ci ma kadlubiak plny stav ale mna uplne v pohode zobral,a to mal v tedy tiez plny stav,mozno sa skus opytat,mozno ze ta vezme.Ja som zas pocula ze poliacik pojde o nedlho do dochodku,tak ak vas vezme tak aby ste zas o nedlho nesli zas niekam inam,ked si mali nanho zvykne. 😞 Ja poznam kadlubiaka po znamosti ak chces mozem sa ti v stredu opytat ci by ta nevzal 🙂 🙂 🙂 A vzdy ho mera,vazi,mera mu obvod hlavicky,poslucha srdiecko,dychanie,ci nie je vysipany a tak,pyta sa ci dobre papa,a tak vseobecne.A u doktora sme neboli,sopliky este mame,ale kasel viac menej ustupil. 🙂 🙂 Tak ockovat nas urcite budu,juj bolim sa aj zanho 🙂 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli