Ahojte mamičky. Hľadám kamarátku na kočíkovanie z Ovsišťa alebo blízkeho okolia, nech to od seba nemáme ďaleko 🙂
@kikuska11111 ja bývam v Ovsišti, tak ak by si chcela môžme spolu kočíkovať.
Pri prvom synovi som tiež nemala s kým, tak veľmi dobre viem, že aké to je, byť vonku sama.
ja som az pri Technopole,skoda.
Byvam oproti Technopolu na Tematinskej a niekedy chodim popri dostizke ,tak mozme 🙂
@kikuska11111 ahoj hladas este kamosku na kocikovanie? Som tiez z ovsista a mam skoro rocneho chlapceka, mohli by sme skocit na ihrisko 🙂
Maminy, je tu na MK zalozena skupina s nazvom Mamicky z Petrzalky, pridajte sa 🙂
https://www.modrykonik.sk/skupina/1813/
@katjur ahoj, ano este stale hladam 🙂 to by bolo super 🙂 napis mi spravu ked tu budes ;)
ahojte ja niesom z petrzky ale niekedy chodim prejst sa k drazdiaku 🙂
Ahojte baby byvam pri ovsisti a hladam partacku na kocikovanie, mozem sa k niekomu pridat? 🙂
ahojte, aj ja by som sa rada s niekym presla ;) byvam pri Drazdiaku Technopol nemam daleko ;) ozvite sa , potesim sa 🙂
to je nasa trasa 🙂,a o ktorej cca chodis von?mozme sa dohodnut napr.na zajtra
Ahoj,bývame v Petržalke pri TPD-čku,malý je trocha starší,ale rada by som uvítala niekoho na kočíkovanie. Som tu nová,nepoznám tu skoro nikoho. Keby si mala zaujem ozvi sa som tu zriedkavo ale tu ma najdeš 0911 291 334. ANdrea
Nájde sa tu niekto na kočíkovanie pri Technopole??? Mám 6 mesačnú dcérku 🙂
Ahoj sarahveve, mam 7 mesacneho chlapceka a kocikujem tiez okolo Technopolu a Chorvatskeho ramena. Mozme sa dohodnut a stretnut sa 🙂
Ahoj no to by bolo super 🙂 a kedy chodite na prechádzky??
aj my tak podobne medzi 1-2, sa mozme spojit.
tak to by sme sa potesili 🙂 tak sa nachystame, cisielko som pisala do spravy
Uz mam 🙂 maly o pol druhej obeduje, nachystame sa a cinkneme si. Predpokladam, ze okolo druhej by sme mohli byt niekde pri ramene ako je kaufland, moze byt? Mame Stokke Xplory Brown..
vyrastla som v Ovsišti,škoda ale že už tam nebývam ☹