Hľadám kamarátku v Ziline
Ahoj,prave som sa stala cerstvou zilincankou,ale nikoho tu zatial nepoznam.Mozes mi odpisat aj do osobnej posty.Mam 27 rokov ,som slobodna bez dietata.

•
11. okt 2013Ahoj. Ja som sice z Martina, ale to je kusok a v ZA mam dost znamych. A odkial vlastne pochadzas?
Ahoj ja som z okolia ZA, ale chodím tam dosť často 🙂 mám syna a chlapa z kopaníc 🙂
Ahojte. Som 3 mesiace žilinčanka kedže tu nepoznám vela ludí resp skoro nikoho hladám fajn kamošku na kavičku babský pokec poprípade s detickami von.najmladší má 4r starší su už pubiši tak s nimi už netreba chodiť von🙂v mojej spoločnosti🙂.Može byť aj slobodná maminka,vydatá,bezdetná proste nech je to moja krvinka🙂 mám 35r mám rada srandu a normalnych ludí na pokec pri kafíčku fajčiarka mi nevadí nakolko aj ja fajčím🙂Poteším sa každej správičke bývam nedaleko centra..pekný dník
@anielinka ahojte, ja som tiež zo Žiliny, hľadám si kamarátku , lebo tiež nie som pôvodom zo Žiliny a nepoznám tu veľa ľudí..., rada hrávam pinp pong, práve som si urobila vodičák, tento rok som dosiahla krásny vek: 30 rokov... ak chcete, ozvite sa mi, deti zatial nemám, ale mne nevadí, ak vy máte a ja vám môžem s nimi prípadne vypomôcť... som vydatá - šťastne, detičky zatiaľ nemáme... takže ak máte záujem o skamarátiť sa so mnou, budem rada.
https://www.modrykonik.sk/group/5841/ pridajte sa do skupiny Hladám Kámosku , tam si najdete mozno nejaku kamosku na pisanie alebo stretnutie 🙂
@anielinka https://www.modrykonik.sk/group/5841/ tu je skupina hladam kamosku mozno tam niekoho najdes 🙂
A inak aj ja by som rada našla nejaku kamošku na pokecanie pripadne stretnutie a prechadzky : 😃 😃
A inak aj ja by som rada našla nejaku kamošku na pokecanie pripadne stretnutie a prechadzky : 😃 😃
Ahojte, nedávno sme sa nasťahovali do Žiliny- Vlčince a hľadám-e fajn kamarátku na písanie, stretnutia, prechádzky, kočíkovanie, spoločné hry s deťmi
Mám 35 a dve dcérky jedna má 10 mesiacov :-o a druhá bude mať v auguste 3 roky x-) . Veľmi jej chýba nejaká stála kamarátka nablízku. Má veľmi rada deti. Má kamarátky od 3-6 rokov ďalej mimo mesta no nemôžu nás často navštevovať, pretože ich rodičia majú rôzne smeny a pracujú aj cez víkendy. Tak si pomaly obe zvykáme na príležitostné stretká, pokeci a hry na ihriskách. Budem rada ak sa nejaká budúca kámoška ozve 🙂
Mám 35 a dve dcérky jedna má 10 mesiacov :-o a druhá bude mať v auguste 3 roky x-) . Veľmi jej chýba nejaká stála kamarátka nablízku. Má veľmi rada deti. Má kamarátky od 3-6 rokov ďalej mimo mesta no nemôžu nás často navštevovať, pretože ich rodičia majú rôzne smeny a pracujú aj cez víkendy. Tak si pomaly obe zvykáme na príležitostné stretká, pokeci a hry na ihriskách. Budem rada ak sa nejaká budúca kámoška ozve 🙂
@slniecko_01 Ahojky. Ja som z Vlčiniec, ty si odkiaľ zo Žiliny? Ja tiež rada nájdem nejakú kamošku. Mám 6 a pol ročného syna a 7 mesačnú dcérku. Tak sa ozvi budem rada. Môžeš aj na evitta.m@seznam.cz 😉
@pretty_mimi Ahoj, ja mám a 6 a pol ročného syna a 7 mesačnú dcérku. Tiež som z Vlčiniec.
@ormeta5 Ahoj viem, že tvoj koment na fórum je už starší, ale neva.... 🙂 Mám pomaly 32 a 15 mesač. synčeka a hľadám kamošku na prechádzky, na kávičky a tak...ak by si mala ešte záujem môžme dať stretko..Som zo Žiliny z Vlčiniec, ako píšeš si z centra, môžme dať aj stretko niekde v meste 😃 Ľubica
ahoj pristahovali sme sa spriatelom do za na hajik mam dve deti syna 7rocneho a dceru 3rocnu nikoho tu nepoznam priatel pracuje vzahranici a tak som stale sama sdetmi mam 23rokou a rada spoznam niaku babu sdetmi na kavicku na prechadzky aby sa mi aj deti sniekym pohrali :😃 budem rada ak niekto odpise
ajoj @anielinka , ozvi sa mmi, pls, tiez si hladam kamaratku, teraz som sa prestahovala ma vôbec nikohom nepoznam....mok9@azet.sk
ahoj @jlp tiez byvam na boriku. , mam 6r. dcerku , teraz sme msem prisli mma nemam ani jedneho známeho v celom meste....ak mas chut, ozvi sa mi 🙂 mok9@azet.sk
ajoooj @pretty_mimi ak si este niekoh hladas, pls, ozvi sa mi....dakujem 🙂 mok9@azet.sk
Tu začni písať odpoveď...

Odošli