Mamičky z okresu Galanta a okolia môžme sa stretnúť?
Tak začnem aj ja tému... Aj keď si myslím, že z tohto okresu tu veľa ľudí nebude...
Ja som sa teraz nedávno presťahovala do Veľkých Úľan, som na materskej a pomaly mi začína liezť na mozog, že sa tu nemám s kým porozprávať... S niekým asi tak približne v mojom veku...
Je tu niekto z tohto okolia, že by sme sa napríklad aj stretli???
Ja som sa teraz nedávno presťahovala do Veľkých Úľan, som na materskej a pomaly mi začína liezť na mozog, že sa tu nemám s kým porozprávať... S niekým asi tak približne v mojom veku...
Je tu niekto z tohto okolia, že by sme sa napríklad aj stretli???

•
12. aug 2009noo ja som taka nastvana ze vam to musim napisat...tak maly ma malo zeleza od narodenia 😞 kazdy mesiac chodime na krvicku..uz mal take nizke ze nam nasadili maltofer kvapky brali sme ich sest tyzdnov dvakrat denne..vcera sme sli zase na krv ja som si myslela ze to bude ok :-| ...ale volala som kvoli vysledkom a zeleza ma este menej ako pred kvapkami ]-( tak na ktoru rit sme ich brali 😞 zbytocne som to donho tlacila :-| ..pritom papame sestkrat do tyzdna masko so zeleninou a raz zltok do tyzdna...tak ja uz neviem 😞
0
tak ako Manika malý je už natom lepšie??? :-N Ryanko buvinká ja som navarila Bolonské cestoviny a tarhonu s stým perkeltom čo som ti spomínala a ešte som spravila tú piškotovú tortu :-p 😉 no a teraz natlačím do hlavy xixixi a idem odpočívat 😉 😉 ozvi sa ak niečo s Markom dobre???!!! 😎
ahooojte 🙂 ako sa máte?
Dlho som tu nebola.. mali sme doma rušno:)) v sobotu sme mali krst a s manželom sme si zopakovali manželský sľub, tento krát v kostole... 🙂) bolo to krásne.. a konečne videla aj moja mamina svojho vnúčika.. pracuje v Nemecku a skôr nemohla prísť.. tak zostala dlhšie.. aj moja sestra s rodinkou.. 🙂
Dlho som tu nebola.. mali sme doma rušno:)) v sobotu sme mali krst a s manželom sme si zopakovali manželský sľub, tento krát v kostole... 🙂) bolo to krásne.. a konečne videla aj moja mamina svojho vnúčika.. pracuje v Nemecku a skôr nemohla prísť.. tak zostala dlhšie.. aj moja sestra s rodinkou.. 🙂
Awojky.
Maninka čo mate nove??už mu klesla??daj vediet,oky???
Pipinka idem si spravit aj ja tie fotky,heheehh.Potom kukni.
Danona Ten film čo hovoriš ma 4 časti,každy je do toho blazon.Hheeheh.A ja mam prvu čas doma na dvd,béééé béééééééééé,Chceš???? 😉 😉 😉 Je to docela dobre ale za to čitat by sa mi to necelo,počkam si na dvd,heheeh 😉 😃 😃
Niny videla som ta pri bille aj s mužikom 😉
Maninka čo mate nove??už mu klesla??daj vediet,oky???
Pipinka idem si spravit aj ja tie fotky,heheehh.Potom kukni.
Danona Ten film čo hovoriš ma 4 časti,každy je do toho blazon.Hheeheh.A ja mam prvu čas doma na dvd,béééé béééééééééé,Chceš???? 😉 😉 😉 Je to docela dobre ale za to čitat by sa mi to necelo,počkam si na dvd,heheeh 😉 😃 😃
Niny videla som ta pri bille aj s mužikom 😉
tak horúčku mu stiahli až nad ránom s injekciou :-S a teraz je lepšie aspon že tá horúčka neni vysoká ale má trocha hnačku :-S sestričky vraveli ževraj je v ovzduší táto viróza že majú tam viac detí s horúčkami a hnačkou |-| tak prajem skoré uzdravenie 😉 a vám aby detičky nič takéhoto nepochytali snad aj nás to obíde 😉 nerada by som na malého narodky aby sa trápil v horúčkach 😞 pekný den 😎
Manika aj my ti prajeme skore uzdravenie 🙂
danona ako si sa zabavala 😉
my sme nakoniec isli di stopu ale ale nic moc a okolo druhej som isla pre mangelika do arkadie a odtial domov
danona ako si sa zabavala 😉
my sme nakoniec isli di stopu ale ale nic moc a okolo druhej som isla pre mangelika do arkadie a odtial domov
pipi vsetko naj ryankovi 🙂 🙂
aj ja som vcera bola na Desmode
boli perfektnyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂 🙂
manika ako sa ma malicky? nam nakoniec brali tu krvicku,na druhy den vysledky,nie sme chudokrvny nastastie,ze je len bledula
ved som vysvetlovala dr ze ju chranim pred slnkom
teraz tam ma este modrinku chudatko
aj ja som vcera bola na Desmode
boli perfektnyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂 🙂
manika ako sa ma malicky? nam nakoniec brali tu krvicku,na druhy den vysledky,nie sme chudokrvny nastastie,ze je len bledula
ved som vysvetlovala dr ze ju chranim pred slnkom
teraz tam ma este modrinku chudatko
Začni písať odpoveď...

Odošli