Mamičky z okresu Galanta a okolia môžme sa stretnúť?
Tak začnem aj ja tému... Aj keď si myslím, že z tohto okresu tu veľa ľudí nebude...
Ja som sa teraz nedávno presťahovala do Veľkých Úľan, som na materskej a pomaly mi začína liezť na mozog, že sa tu nemám s kým porozprávať... S niekým asi tak približne v mojom veku...
Je tu niekto z tohto okolia, že by sme sa napríklad aj stretli???
Ja som sa teraz nedávno presťahovala do Veľkých Úľan, som na materskej a pomaly mi začína liezť na mozog, že sa tu nemám s kým porozprávať... S niekým asi tak približne v mojom veku...
Je tu niekto z tohto okolia, že by sme sa napríklad aj stretli???

•
1. aug 2009noo pipi mohla si si to vysnivat aj v GAAA :-| hmm ja tam inak skoro nikoho nepoznam :-| som taky pristahovalec 😎
hehe no vidíš v ga nič takého neni bo tu máme len samé obchody, banky, atd....a na byt a domčeky pre mladých nemyslia sú tu svine zazobané len!!!! 😃 ved aj ja tam budem pristahovalec xixix 😃
čítala si ga noviny?? Píšu že budú rekonštruovat aj poštu !! 😎 hádam sa dočkáme aj prístupu na poštu s kočíkmi !!! :-p na toto hlavné nemyslia 😞
noo este som necitala ale mam ich tu u nasich tak to musim kuknut...inak nacase sak to neni normalne...hmm tu u nas mame uz davno bezbarierovu 😉
No to ti poviem potom ked tam budem xixixi 😃 či to je výhra S hajni a jej úžasným mužom!! :-p
Akú hrazdičku netuším 😉 no ved len kšeftuj asi musím aj ja niečo zase skúsit xixi 😃
Akú hrazdičku netuším 😉 no ved len kšeftuj asi musím aj ja niečo zase skúsit xixi 😃
to je taka zlta taska a ked sa to rozsipsuje tak to je hrazdicka...myslim ze si ju videla alebo nie noo neviem
noo neviem ta jedna mi pisala ale aj sa pytala ale zatial nedala vediet..mohlo by to odist nemam to kde skladovat toolko veci 😎
V sobotu ideme na rodinnú party xixi 😃 bude tam celá rodina naša pohostenie a bazén tam majú už sa teším bude dobre a Ryanko sa aspon vyšantí a zahrá sa s detičkamy bude tam mat aj rovesníkov 😃
A nato o týžden naša oslava no presnejšie Ryankova 😃
A nato o týžden naša oslava no presnejšie Ryankova 😃
tak o tom mi niečo hovor o skladovaní xixi 😃 :-p ved vieš nie???na čo myslím ved si videla 😃 už nech sme vo vlastnom a všetko bude mat svoje miesto no v tom dúfam aspon :-p xixixi
noo a dúfam že aspon počko dopraje 😃 lebo ja mávam tiež smolu ako mala Siwi :-p chuderka ako sa natrápila s výzdobou a potom stoho bol lejak :-p
Mani trocha sme sa rozpísali tuná 😃 idem hajat ráno mám budíka ktorý ma capne po čele xixixi 😃 volá sa Ryan xixixi 😃 😃 😃
hm to je pravda ale dalo by sa aj vonku v snehu grilovat a oslavovat xixix 😃 ale nie srandujem neboj oslávime aj jeho narodky ako sa patrí 😃 😎
hm to moja nie bo zajtra varí je na rade xixixi 😃 tak dobrú a zajtra sa vidíme a ak nie tak v pondelok papa 😎
tak pipi pocuvaj co sa mi stalo...straatila som mobil tak mi nevolaj poslem ti na IP matove cislo a tam mi zavolaj, lebo ja tvoje teraz nemam :-| v pondelok musim ist do t mobile...kurnik sopa... 😞 a este k tomu marko bol celu noc hore a nechcel byt pri mame len pri mne tak sme cucakali do rana 😞 spal asi hodku ]-( ..tak sa mam uplne super :-S
poslala som ti IP s mojim číslom 😃 no pekne a to si ako vedela stratit hm?? 😃 aspon budes mat nový ako si chcela xixi :-p
nechala som ho na lavicke :-| lebo som tam bola s mamou a malym dosla suseda a zakecali sme sa...brat doniesol dole psa a sli sme s nim na prechadzku a mobil zostal tam ]-( a napadlo ma to o jedenastej vecer ze kde mam mobil a uz bol vypaty ]-(
aha no to je pekné 😞 ale stane sa :-| tak zajtra ideš kedy do t-mobilu?? a na to cvičenie o kolkej ideš?? Potom pojdeme von dobre neskôr bo musím aj ja íst na tú blbú poštu :-N
aj ja musim ist na postu...to cvicenie tam musim este zavolat...a bude u mna mamina zajta
jaj tak fajn potom si ved zavoláme a dohodneme sa 😃
čo dobrého varíte?? 😎 ja varím černohor a zemiaky s petržlenovov vnatou mnaaammm 😃 :-p a nakoniec varím zasa ja xixixi a mama je s malým 😃 😎 išli von trocha kým neni horúco 😎
čo dobrého varíte?? 😎 ja varím černohor a zemiaky s petržlenovov vnatou mnaaammm 😃 :-p a nakoniec varím zasa ja xixixi a mama je s malým 😃 😎 išli von trocha kým neni horúco 😎
Tu začni písať odpoveď...

Odošli