Snažilky, tehuľky a mamičky z okolia Pezinka. Dáme stretko?
Ahojkajte uplne nahodne som nadabila na tuto stranku...vacsinou chodim na ine mamickovske fora
inak som Sonka mam 3 a pol rocnu dcerku a byvame v Modre ja mam 24r
uz robotkujem
keby sa tu nasla nejaka mila fajn maminka budem rada mozme si popisat o com kolvek
po pripade hodit stretko :-N
tak sa teda ozvi 😉 oki?
PA PA PAAA
inak som Sonka mam 3 a pol rocnu dcerku a byvame v Modre ja mam 24r
uz robotkujem
keby sa tu nasla nejaka mila fajn maminka budem rada mozme si popisat o com kolvek
po pripade hodit stretko :-N
tak sa teda ozvi 😉 oki?
PA PA PAAA

•
23. dec 2008baby inak mam novinku dnes rano mi vysiel test ze som tehu no parada neviem co skor 😃 a najblissi termin u mojej dr je 13 jan.tak snad prezijem 😃
0
Mishka my sme to mali podobne v auguste sme si povedali, že začneme so snažením a na konci septembra // 😃 a čo by ste chceli?
Ja neviem ja by som rada asi zasa chalana 😃 aj cítim, že je to chalan no ale uvidíme
a inak ako ste sviatkovali? Matúško sa tešil z hračiek, taký bol zlatý a zaujali ho práveže tie, čo som vôbec nečakala 😃 a papal úplne všetko čo mu prišlo pod ruku, čo je u neho rarita...
Ja neviem ja by som rada asi zasa chalana 😃 aj cítim, že je to chalan no ale uvidíme
a inak ako ste sviatkovali? Matúško sa tešil z hračiek, taký bol zlatý a zaujali ho práveže tie, čo som vôbec nečakala 😃 a papal úplne všetko čo mu prišlo pod ruku, čo je u neho rarita...
miška, ale boli prípady kedy boli baby tehu a maly aj menštruáciu =-) ...
my sme sviatkovali ok. Bola u nás celá moja famili, deti sa hrali, bolo tu poriadne živo....ale bolo super!!!!!
my sme sviatkovali ok. Bola u nás celá moja famili, deti sa hrali, bolo tu poriadne živo....ale bolo super!!!!!
mimi, to bolo ale stresu, čo?Ale mne sa inak páči mnohopočetná rodina-aspoň je veselo 😃
My by sme chceli ešte jedno, no uvidime čo nato manžel 😃
My by sme chceli ešte jedno, no uvidime čo nato manžel 😃
Ahojte! Stastny novy rocik vsetkym aj ja prajem! Ja sa tiez pripojim k predposlednej teme, mne to tiez meskalo 10 dni, nastastie tehotna nie som. Uff, ale mala som celkom stres. To by som asi potrebovala trojkocik... a mozno obcas nejaku operku. Ale tretie raz urcite chceme mat.
Ahojte
Anička tak to by bolo zaujimave trojkočik som este nevidela naživo iba vo filme ked mali šestorčata.
Ale tak ešte je čas ako pišes. 😃 😃 😃
Mne to zhodou okolnosti tiež meškalo, 😃 ale vedela som že niesom tehu. Ja sa chystam v septembri do prace a už na mna čakaju takze neplanujeme teraz druhe.
A hlavne sa chceme prestahovat takze treba dvoch zarabajucich na to 😃
Anička tak to by bolo zaujimave trojkočik som este nevidela naživo iba vo filme ked mali šestorčata.
Ale tak ešte je čas ako pišes. 😃 😃 😃
Mne to zhodou okolnosti tiež meškalo, 😃 ale vedela som že niesom tehu. Ja sa chystam v septembri do prace a už na mna čakaju takze neplanujeme teraz druhe.
A hlavne sa chceme prestahovat takze treba dvoch zarabajucich na to 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli